70 12 03 03
Åben:

De fantastiske Iguazú-vandfald

Midt i regnskoven, der hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes, ligger de fantastiske Iguazú-vandfald – Sydamerikas største vandfald og så absolut et af de mest imponerende og smukkeste naturskabte vidundere i Sydamerika. Et must på enhver Argentina-rejse!

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Foz do Iguazú

Er I førstegangsrejsende i Argentina, er der én ting, I ganske enkelt ikke må snyde jer selv for – et besøg ved Foz do Iguazú. Foz do Iguazú er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to kilometer bred klippekant styrter enorme vandmasser – 5.000 m3 i sekundet – 70 m ned i dybet, hvor vandet rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Faktisk består Foz do Iguazú af omkring 275 mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed – de kan kun opleves til fulde ved selvsyn. Ved ankomst til Porto Iguazú modtages I i lufthavnen og bliver derefter kørt til jeres hotel, hvor I skal tilbringe to nætter. På den argentinske side kommer I tættest på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguazú, ved at udforske det system af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene i flere niveauer. En af gangbroerne fører endda helt hen til kanten af den såkaldte “Djævlens Hals”. Her kan I fra en klippehylde se lige ned i dybet og de frådende vandmasser 60 m nede. Det er også fra den argentinske side, at det er muligt at sejle ind mellem vandfaldene. Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over vandfaldene og føle, at der er vand overalt omkring jer.

Dag 2: Foz do Iguazú

 Foz do Iguazú

I dag krydser I grænsen til Brasilien for at opleve den brasilianske side af Foz do Iguazú.
Oplevelsen herfra er en helt anden end fra den argentinske side. Det er fra Brasilien, at I får det store panorama vue, idet vandfaldene så at sige falder ned mod Brasilien. Fra stien I følger kan I nyde den ene fantastiske udsigt efter den anden til dette enestående naturfænomen. Turen ender i bunden af kløften, hvor I kigger lige lukt ind i “Djævlens Gab”, og luften er mættet af en sky af vandperler.

Dag 3: Afrejse fra Foz do Iguazú

I dag forlader I atter Foz do Iguazú. I bliver kørt til lufthavnen for jeres næste destination.

Pris pr. person

De fantastiske Iguazú-vandfald - 3 dage fra 2.750 kr

Inkluderet i prisen

  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Hotel Saint George, 2 nætter inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt til den argentinske side inkl. entré og guide
  • Halvdagsudflugt til den brasilianske side inkl. entré og guide

Ikke inkluderet i prisen

  • Fly eller anden transport til og fra Iguazú
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 31.995 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.950 kr.

Patagoniens vilde natur

Patagoniens vilde natur

Spektakulære landskaber og unik natur er omdrejningspunktet for denne rejse til Patagonien og det sydlige Argentina. Rejsen er krydret med nogle skønne dage i fantastiske Buenos Aires.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 35.595 kr.

Det bedste af Patagonien

Det bedste af Patagonien

GRUPPEREJSE MED GUIDE. På denne rejse til Argentina og Chile oplever I det bedste af Patagonien. En smuk og gennemtestet rejse, der byder på naturoplevelser i særklasse og mange muligheder for vandreture.

 

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 35.295 kr.

Bestil tilbud