70 12 03 03
Åben:

Cykeltur omkring Hoi An

I den lille landsby Kim Bong venter en hyggelig og afslappet cykeltur igennem et betagende og uforstyrret landskab.

Dagsprogram

Dag 1: Cykeltur omkring Hoi An

Dagen starter med en sejltur til den lille landsby Kim Bong, hvor I besøger den lokale skibstømrer.
Kim Bong er også udgangspunktet for den afslappede cykeltur igennem Centralvietnams betagende og uspolerede landskaber. I cykler forbi bønder, der arbejder i rismarken, og passerer kolonitidsvillaer i malerisk forfald. Her er beskedne buddhistiske templer, hvor de lokale fremsiger bønner til Buddha og bringer offergaver til forfædrene. Her og der ses kvinder, der fletter kurve og hatte i palmetræernes skygge. Der stoppes flere steder undervejs og kigges nærmere på de forskellige lokale håndværk (total cykeldistance ca. 8 km).

Pris pr. person

Cykeltur omkring Hoi An - ½ dag fra 465 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat engelsktalende guide
  • Transport med bil og båd til Kim Bong t/r
  • Cykelleje

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Romantik på La Flora Khao Lak

Romantik på La Flora Khao Lak

Det prisvindende La Flora Resort & Spa er rammen om denne luksuriøse badeferie, hvor I indlogeres i en lækker villa med havudsigt blot et stenkast fra Andamanhavets krystalklare vand. Inkluderet er også en spa-behandling, et madlavningskursus og en lækker middag på stranden.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Caribisk strandperle på Cuba

Caribisk strandperle på Cuba

Trænger I til at komme væk? En uge i varmen hvor I kan lade jer forkæle i eksotiske omgivelser ved en af Cubas bedste strande? Så er en rejse til Cuba og Memories Jibacoa stedet for jer.

LÆS MERE

9 dage fra 16.350 kr.

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE

12 dage fra 16.595 kr.

Bestil tilbud