70 12 03 03
Åben:

Brunei – oliestaten på Borneo

Glem alle forestillinger om Borneo, for Brunei ligner ingen andre steder på den naturskønne ø. Ganske vist byder det lille, stenrige sultanat både på dybe regnskove og et rigt dyreliv, men hovedstaden Bandar Seri Begawan er som en helt anden verden. Byens brede boulevarder er ufatteligt rene, de officielle bygninger er intet mindre end imponerende, og moskéerne er som taget ud af 1001 nats eventyr. Men Brunei er ikke en asiatisk miniudgave af Mellemøstens moderne oliebyer. Tværtimod har Brunei en sjæl, der gør oliestaten helt unik.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Bandar Seri Begawan

Ved ankomsten til Bandar Seri Begawan bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at få de første indtryk af de eksotiske omgivelser. I kan roligt gå en tur i byen, for det er ikke for ingenting, at landets officielle navn er ‘Brunei – en bopæl af fred’. Slå f.eks. et smut forbi den fantastiske Sultan Omar Ali Saifuddien-moské, der nogle gange er flot oplyst om aftenen.

Dag 2: Byrundtur i Bandar Seri Begawan

 Byrundtur i Bandar Seri Begawan

Dagen starter på morgenmarkedet samt Brunei Museum, der giver en god introduktion til landets fascinerende historie. Herefter venter nogle af dagens absolutte højdepunkter, når I besøger de fabelagtige moskéer Sultan Omar Ali Saifuddien og Hassanil Bolkiah. Senere kommer I forbi sultanens palads, der med sine 1788 rum – hvoraf ikke færre end 257 er badeværelser – er verdens største private residens. Efter frokost på en lokal restaurant forsætter I til Royal Regalia Museum, der viser mere af sultanens ekstravagante livsstil. Efter museet er det tid at besøge Bandar Seri Begawan. Her bor 20.000 indbyggere i enorme pælelandsbyer. Sidste stop er Yayasan Shopping Complex, inden I returnerer til hotellet ud på eftermiddagen.

Dag 3: Afrejse fra Brunei

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres Borneo-eventyr fortsætter.

Pris pr. person

Brunei – oliestaten på Borneo - 3 dage fra 1.855 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transport fra Brunei Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på turistklasse hotel inkl. morgenmad
  • Byrundtur i Bandar Seri Begawan med engelsktalende guide
  • 1 x frokost

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til skildpadder på Selingan og orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

18 dage fra 24.995 kr.

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Søger I ren afslapning i tropiske og luksuriøse omgivelser, så er The Andaman Langkawi stedet. Nyd livet på en af verdens bedste strande, forkæl jer selv med spa-behandlinger og glem alt om hverdagens stress og jag.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.395 kr.

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.295 kr.

Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger I bl.a. et orangutang center, hvor de frække aber dukker op ved spisetid, og møder Ibanfolket i deres traditionelle hjem ”langhuset”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 18.895 kr.

Bestil tilbud