70 12 03 03
Åben:

Bandhavgarh tigersafari og tempelbesøg

Tag på tigersafari i Bandhavgarh, og oplev de mystiske, erotiske templer i Khajuraho. Nationalparken Bandhavgarh er et af tigerens sidste fristeder, og der er gode chancer for at se det prægtige rovdyr i fri natur. Men tigeren er bestemt ikke det eneste dyr, der lurer mellem træerne. Nysgerrige aber holder vagt i trækronerne, mens hjorte græsser i de åbne lysninger, og påfugle gør sig til med deres farvestrålende fjerdragt. Turen tager jer også til Khajuraho, hvis hinduistiske stentempler er fyldt med erotiske motiver.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Khajuraho til Bandhavgarh

Ved ankomsten til den lille afsidesliggende by Khajuraho bliver I hentet i lufthavnen af jeres privatchauffør, og snart triller I gennem små landsbyer og landlige områder mod Bandhavgarh. Ikke mange turister finder vej til denne del af Indien, så bed eventuelt chaufføren om at stoppe i en af de små landsbyer, så I kan få et indtryk af livet på landet i Indien. Vel fremme i Bandhavgarh bliver I indlogeret på jeres lodge. Her kan I slappe lidt af ovenpå køreturen, inden middagen serveres, mens natten sænker sig over det centrale Indien.

Dag 2: Tigersafari i Bandhavgarh

 Tigersafari i Bandhavgarh

Tidligt næste morgen sætter I jer til rette i den åbne firehjulstrækker og triller ad små hjulspor ind i nationalparkens dybe skove og lave stenede bakker. Dyrene er meget aktive om morgenen, og hurtigt begynder spændingen at stige. Fuglene kvidrer lystigt, og hjortene søger mod vandhullerne for at drikke. Næsehornsfugle flyver fra gren til gren på jagt efter friske figner, mens påfugle stolt spankulerer rundt i skovbunden. Grå langurer holder udkig fra træerne, og rovfugle cirkler højt på himlen på udkig efter et let måltid.
Om I ser en tiger, er naturligvis et spørgsmål om held. Men Bandhavgarh har en af verdens højeste koncentrationer af tigere, så chancerne er større her end de fleste andre steder i verden. Ikke mindst fordi landskaberne mange steder er åbne, så dyrene er lettere at få øje på. Derudover er tigerne i Bandhavgarh ofte aktive i løbet af dagen, og de bevæger sig sjældent ret langt væk fra de kølende vandhuller. Guiden kender området godt, så han vil kigge efter spor på jorden og kradsemærker på træerne for at spore sig ind på tigernes seneste færden. Med en god portion held er det også muligt at få et glimt af leoparder, læbebjørne og vilde hunde mellem træerne.
Tilbage på lodgen venter morgenmaden efterfulgt af nogle afslappende timer i middagsheden. Lodgen tilbyder forskellige aktiviteter, hvis I har lyst til flere eventyr. Men I er naturligvis også velkomne til at finde en god plads i skyggen og nyde dagen i fred og ro, indtil det er tid til endnu en safaritur i parken.

OBS. Det er ikke muligt at komme på eftermiddagssafari om onsdagen, hvor parken er lukket.

Dag 3: Videre til Khajuraho

Næste morgen står jeepen klar til endnu en spændende safari i Bandhavgarh efterfulgt af morgenmad på lodgen. Herefter er det tid at vende tilbage mod Khajuraho, hvor I indlogeres på jeres hotel. Efter et hurtigt bad og tøjskift er I klar til at se nærmere på de eksotiske omgivelser.
På en åben plads midt i byen står adskillige 1000 år gamle hinduistiske stentempler prydet med fantastiske stenudskæringer af figurer i forskellige erotiske stillinger. Man er ikke i tvivl om, hvad figurerne foretager sig, og man må tage hatten af for den fantasi, stenhuggerne er gået til opgaven med. Det er dog ikke erotik det hele. Templerne er som en billedbog om livet i byens storhedstid. Et liv med guder, gudinder, himmelske nymfer og mytologiske dyr, der står side om side med forførende hofdamer, modige krigere og musikere.
Nutidens hverdagsliv i Khajuraho oplever I også, når I bydes indenfor til te hos en lokal familie. Dette er en sjælden mulighed for at komme tæt på den indiske hverdag. Besøget er meget uformelt, og I har naturligvis en guide med som tolk. Natten tilbringes i Khajuraho, så I har god tid til at nyde dette fantastiske sted i fred og ro.

Dag 4: På opdagelse i Khajuraho og afrejse

 På opdagelse i Khajuraho og afrejse

Morgenen byder på et besøg ved nogle af de mere afsidesliggende templer, der også er dækket af fantastiske udskæringer. Forbavsende få turister når ud til disse templer, hvorfor I ofte vil have disse mesterværker næsten for jer selv. Tilbage i midtbyen bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I kan fortsætte rejsen rundt i Indien.

Pris pr. person

Bandhavgarh tigersafari og tempelbesøg - 4 dage fra 4.895 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra Khajuraho til Bandhavgarh
  • 2 nætter på Bandhav Vilas i Bandhavgarh inkl. fuld pension
  • 3 safarikørsler i delt jeep i Bandhavgarh
  • Privat transport fra Bandhavgarh til Khajuraho
  • 1 nat på turistklasse hotel i Khajuraho inkl. morgenmad
  • Privat sightseeing i Khajuraho dag 4
  • Privat transport til Khajuraho Lufthavn
  • Engelsktalende guide og chauffør

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Romantik på La Flora Khao Lak

Romantik på La Flora Khao Lak

Det prisvindende La Flora Resort & Spa er rammen om denne luksuriøse badeferie, hvor I indlogeres i en lækker villa med havudsigt blot et stenkast fra Andamanhavets krystalklare vand. Inkluderet er også en spa-behandling, et madlavningskursus og en lækker middag på stranden.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Caribisk strandperle på Cuba

Caribisk strandperle på Cuba

Trænger I til at komme væk? En uge i varmen hvor I kan lade jer forkæle i eksotiske omgivelser ved en af Cubas bedste strande? Så er en rejse til Cuba og Memories Jibacoa stedet for jer.

LÆS MERE

9 dage fra 16.350 kr.

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE

12 dage fra 16.595 kr.

Bestil tilbud