Mexico

Eventyret lever stadig i bedste velgående i Mexico. Udforsk maya-pyramider i junglen, oplev stemningen Mexico Citys historiske bydel og snorkel blandt hvalhajer og tropefisk ud for Yucatan-halvøens hvide, tropestrande. Mexico byder også på sjældent besøgte kolonitidsbyer, små traditionelle landsbyer og et utal af ruinbyer fra de mange forskellige riger, der er opstået og gået til grunde her siden tidernes morgen. Læg dertil det forrygende køkken, storslået natur og lækre hoteller med masser af karakter, og rammerne er lagt om en uforglemmelig rejse.

På aftenens rejseforedrag om Mexico hører du om landenes mange muligheder, og du vil få svar på et væld af spørgsmål såsom:

  • Hvornår er det bedst at rejse?
  • Hvor er de bedste strande og den bedste snorkling?
  • Hvilke ruinbyer bør man besøge?
  • Hvor kan man svømme med hvalhajer?
  • Hvor kan man komme væk fra de gængse turistruter?
  • Kan jeg kombinere med Guatemala eller Belize

 

Foredragsholderen Sandra Brooker er cand. ling. merc i spansk erhvervskommunikation og latinamerikanske forhold. Hun har rejst intensivt i både Mellemamerika og Sydamerika og har boet i længere perioder i Venezuela og Costa Rica. Til dagligt bruger hun sin store viden om regionen, når hun sammensætter unikke, skræddersyede rejser hos MarcoPolo.

Information om adresse samt parkering i forbindelse med foredraget i Valby – klik her.

Ved tilmelding til rejseforedraget giver du samtykke til, at MarcoPolo må kontakte dig efter foredraget. Dette sker i form af en mail med links til nogle af de rejser og steder, der bliver fortalt om på foredraget.

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel