Borneo

Sejl gennem Borneos tætte jungle i det tidlige morgengry på udkig efter orangutanger, næseaber og skovens andre dyr. Bestig Sydøstasiens højeste bjerg, og mød de tidligere så frygtede hovedjægere i deres langhuse langt inde i regnskoven.  Du kan også snorkle ved farvestrålende koralrev, opleve storslåede moskéer i den rige sultanstat Brunei, shoppe på farverige markeder og slappe af i palmernes skygge på smukke, tropestrande. Du kan sågar gå en tur under jorden eller højt oppe i junglens trækroner.

På aftenens foredrag hører du om Borneos mange muligheder, og du vil få svar på et væld af spørgsmål såsom:

  • Hvor oplever jeg bedst dyrelivet?
  • Hvornår er det bedst at rejse?
  • Hvor meget kan jeg nå på to uger?
  • Bør jeg vælge at besøge Sabah eller Sarawak?
  • Er det værd at besøge Brunei?
  • Hvor kan man kombinere oplevelserne med snorkling og badeferie?

 

Foredragsholderen Anders Stoustrup er antropolog og tekstforfatter for MarcoPolo. Han har rejst i over 60 lande over hele verden, hvilket har resulteret i mere end 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner. Borneo kender han indgående efter at have tilbragt næsten to måneder på øen. Rejser der har ført ham til både Sabah, Sarawak, Brunei og Kalimantan.

Her kan du få hjælp til at finde vores kontor samt parkering i forbindelse med foredraget i Valby – klik her.

Ved tilmelding til rejseforedraget giver du samtykke til, at MarcoPolo må kontakte dig efter foredraget. Dette sker i form af en mail med links til nogle af de rejser og steder, der bliver fortalt om på foredraget.

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel