Canada

Tag med vores Canada-ekspert Arne på en fantastisk rejse gennem det store land, der især er kendt for sin spektakulære natur og et særdeles rigt dyreliv. Men Canada byder også på spændende storbyer med hver sin charme og karakter. Du kan også smage på lokale vine, gå i vikingernes fodspor samt lade dig forkæle på fantastiske lodges dybt inde i naturen. Eller hvad med en forrygende togrejse ombord på det legendariske luksustog Rocky Mountaineer? Arne viser vej til de bedste oplevelser i Canada. Men foredraget vil også indeholde en mængde praktiske informationer og svar på spørgsmål såsom:

Hvornår skal jeg rejse?
Hvordan kommer jeg rundt?
Hvordan kan jeg bo?
Hvor kan jeg opleve bjørne?
Hvor er der gode hvalsafarier?

Foredragsholderen Arne Naamansen har besøgt Canada ikke mindre end 26 gange. Senest i 2017 hvor han tilbragte næsten fire måneder i landet. Han er en erfaren foredragsholder og forfatter til fem rejsebøger om Canada og USA.

Information om adresse samt parkering i forbindelse med foredraget i Valby – klik her.

Ved tilmelding til rejseforedraget giver du samtykke til, at MarcoPolo må kontakte dig efter foredraget. Dette sker i form af en mail med links til nogle af de rejser og steder, der bliver fortalt om på foredraget.

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel