Australien

Australien bugner af muligheder. Du kan snorkle blandt farvestrålende fisk på Great Barrier Reef og opleve solopgangen over Uluru. Du kan også kigge efter krokodiller i Kakadu og smage på vin i Barossa Valley. Med så mange muligheder kan det være svært at vælge. På aftenens foredrag får du et overblik over landets enorme variation af landskaber, dyr og seværdigheder. Fokus vil være på staterne New South Wales, Victoria, South Australia, Northern Territory og Queensland. Undervejs besøges både kendte seværdigheder og små ukendte perler, som de færreste rejsende i landet finder vej til. Desuden vil du få svar på en række praktiske spørgsmål såsom:

  • Hvornår er det godt at rejse?
  • Hvordan kommer jeg rundt?
  • Hvordan oplever jeg bedst Operahuset i Sydney?
  • Hvor er det godt at se koalaer?

Dette er blot nogle få af de mange spørgsmål, der bliver besvaret i løbet af aftenen. Derfor er foredraget perfekt for dig, som påtænker at rejse til Australien, men ikke er helt sikker på ruten eller rejseformen.

Anders er uddannet antropolog og arbejder med markedsføring for MarcoPolo. Han har rejst i mere end 60 lande over hele verden, hvilket har resulteret i en række rejseforedrag samt mere end 300 rejseartikler i aviser og magasiner. Australien har han besøgt fire gange, og det er indtil nu blevet til næsten halvandet år i landet.

Information om adresse samt parkering i forbindelse med foredraget i Valby – klik her.

Ved tilmelding til rejseforedraget giver du samtykke til, at MarcoPolo må kontakte dig efter foredraget. Dette sker i form af en mail med links til nogle af de rejser og steder, der bliver fortalt om på foredraget.

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel