Partnere – fokus på bæredygtighed

Vi samarbejder med en lang række partnere verden over i vores arbejde med at arrangere rejser for vores kunder. Vi vælger selv disse samarbejdspartnere og lægger i samarbejdet vægt på, at partnerne agerer socialt og miljømæssigt ansvarligt. Nogle leverandører gør en stor indsats både for miljøet, det lokale samfund og deres medarbejdere, mens andre har et stykke vej at gå endnu. Vi er dog løbende i dialog med disse partnere om, hvordan deres arbejde med social og miljømæssig bæredygtighed skrider fremad.

På samme måde har vi valgt at skille visse partnere fra, da deres virke ikke er i overensstemmelse med vores opfattelse af ansvarlighed. Det gælder blandt andet forlystelser, hvor dyr holdes i fangenskab med det primære formål at underholde turister. Vi sælger eksempelvis ikke ture, hvor du kan svømme med delfiner i fangenskab, og vi har aldrig Tigertemplet i Thailand med i vores rejseforslag.

 

Flyselskaber

Nogle af vores primære leverandører er luftfartsselskaber, og de står som bekendt til regnskab for en stor del af CO2-udledningen i forbindelse med vores kunders rejser. Udover at vores kunder kompenserer for deres transport i forbindelse med deres rejse gennem CO2-kompensation, har alle vores foretrukne luftfartsselskaber også selv en aktiv CSR-politik, hvor de hver især yder en aktiv indsats for at støtte op om en mere bæredygtig flyindustri. Du kan læse mere om vores primære luftfartsselskabers CSR indsats nedenfor:

Lufthansa  læs mere
KLM  læs mere
Air Canada  læs mere
British Airways  læs mere
Singapore Airlines- læs mere
Cathay Pacific  læs mere
Qantas – læs mere
Emirates – læs mere
Singapore Airlines – læs mere


Turoperatører

Blandt de mange samarbejdspartnere vi har verden over, er der nogle, som adskiller sig ved at have et særligt fokus på bæredygtighed. Nedenfor kan du læse et par eksempler på turoperatører, som gør en stor indsats for beskyttelse af miljøet, lokalsamfundet og dyrelivet i deres respektive område.

Exodus
Exodus står hvert år bag mere end 500 forskellige rundrejser med rejseleder i over 90 lande verden over. Bureauet støtter 10 forskellige projekter rundt om i verden. Fra tigerbeskyttelse og uddannelse i Indien til skoler i Afrika. Og fra vandforsyning til afsidesliggende landsbyer i Marokko til solfangere i Himalaya, så folk kan lave mad, uden at skulle bruge den sparsomme vegetation til at tænde bål. Se mere – klik her.

andBeyond i Afrika
andBeyond driver en række luksuslodges i Afrika og Sydamerika. Bureauet benytter og uddanner i vid udstrækning lokal arbejdskræft og kanaliserer penge tilbage til lokalsamfundene i form af en række projekter. andBeyond gør også en kæmpe indsats inden for naturbeskyttelse. De står bag et af de mest succesrige naturgenoprettelseprojekter i Sydafrika, da de forvandlede udpint landbrugsjord til et af de bedste private game reserves i Sydafrika. De bidrager også til andre projekter rundt om i verden, og de er dybt involverede i krigen mod krybskytter samt en lang række forskningsprojekter inden for naturbeskyttelse. Se mere – klik her.

Exo i Sydøstasien
Exo står bag mange af vores rundrejser i Thailand, Laos, Cambodia og det øvrige Sydøstasien. Firmaet går langt for at bruge penge lokalt, så pengene bliver i lokalsamfundene. De støtter desuden en række projekter ved at tage rejsende med ud at besøge dem under deres rundrejse. Det gælder eksempelvis restauranter i Cambodia, hvor tidligere gadebørn får en ny chance i livet, samt en række butikker, der sælger produkter lavet af handikappede, landmineofre og piger på flugt fra sex-industrien. Folk, der ellers ikke har mange chancer i lande som disse uden det store sikkerhedsnet. Se mere – klik her.

Quicksilver Cruises i Australien
Skal du på udflugt til Great Barrier Reef med MarcoPolo er det ofte med Quicksilver Cruises. De har Advanced Ecotourism Certification, som sikrer at kunder på deres udflugter har mulighed for at lære om miljøet samtidig med, at det vidner om virksomhedens engagement i bevarelse af Great Barrier Reef. Quicksilver Cruises har desuden deres egen miljø-division Reef Biosearch, som søger at kombinere turisme med uddannelse og research. Se mere – klik her.

Jamies Whaling Station i Canada
Fra Tofino kan du tage med Jamies Whaling Station på wildlife ture, hvor du kan opleve bjørne og hvaler. Alle Jamies Whaling Stations kunder betaler 3 canadiske dollar ekstra, som virksomheden donerer til lokale velgørenhedsorganisationer med fokus på research, bevarelse og uddannelse i forbindelse med det lokale dyreliv. Det er ind til nu blevet til mere end 1 mio. canadiske dollars til lokale natur-projekter. Se mere – klik her.

Jonview i Canada
Jonview er Canadas førende turoperatør med 250.000 gæster hvert år. Jonview engagerer sig i ansvarlig turisme og benytter den globalt anerkendte Green Key Eco Rating på deres hoteller, hvilket vil sige, at Jonviews hoteller har forpligtet sig til at forbedre deres påvirkning af miljøet med hjælp fra Green Key inden for områder som affald, CO2-udledning og engagement i lokalsamfundet. Se mere – klik her

Viaventure i Guatemala
Vores samarbejdspartner i Guatemala støtter organisationen De La Gente, der hjælper små, individuelle kaffeproducenter og promoverer bæredygtige metoder i kaffeindustrien.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel