70120303
Åben:

Om MarcoPolo

Stil krav til din rejse, det gør vi!
At arrangere rejser for folk er et betroet job. En veltilrettelagt rejse til fjerne himmelstrøg sætter sig fast i erindringen for altid. I samme øjeblik drømmen bliver til virkelighed, smelter alle oplevelserne sammen og forvandles til overskud og livsglæde. Derfor skal rejsen være veltilrettelagt og alle detaljer skal være på plads – hver gang! Hos MarcoPolo er vi aldrig gået på kompromis – hverken når det gælder selve tilrettelæggelsen eller rådgivningen. Vi stiller krav til din rejse, og det skal du også gøre.

Vores historie
Eventyrlystne personer har lige fra starten sat deres præg på MarcoPolo, som tilbage i 1982 blev etableret af Bethsy Holk og Ingrid Emonds. De to stiftere var datidens “first movers” og er i dag kendt som branchens “Grand Old Ladies”. De to eventyrlystne damer har ikke alene etableret og præget MarcoPolo, de har også været med til at sætte dagsordnen for hele branchen.

30 års kreativ rejseudvikling
Hos MarcoPolo er vi eksperter i individuelt sammensatte ferier og rundrejser med ekspertrejseledere. Vi er alle passionerede rejsende og har tilsammen rejst over det meste af kloden. Det betyder, at vi selv har besøgt destinationerne, boet på de fleste af hotellerne og deltaget på udflugterne. Det er sådanne personlige erfaringer og detaljeret viden, der danner grundlaget for alle de rejser vi sælger, og vi deler gerne ud af vores viden.

MarcoPolo hører i dag under paraplyen MyPlanet International, der også inkluderer vores søsterselskab MyPlanet, som er  specialiseret i rejser til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA. Begge rejsebureauer er en del af Travelopia, som driver flere end 50 højt specialiserede rejsebureauer verden over. Blandt disse er TCS World Travel, Exodus Travel, Quark Expeditions samt USA-specialisten American Holidays, som MarcoPolo har et tæt samarbejde med.

Fælles for os alle er, at vi alle sætter en ære i at finde nye og spændende rejseveje og oplevelser ude i verden. Så hvad enten rejsen går vest, øst, syd eller nordpå, eller du har særlige ønsker til specielle oplevelser, så arrangerer vi rejsen for dig ud fra vores grundprincipper om kvalitet, eventyr og store oplevelser. Vi har udviklet rejser i 30 år, og det har vi tænkt os at blive ved med!

Vi glæder os til at arrangere din rejse!

Anders Houlind Ulsøe
General Manager
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Pernille Heivert
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE
Margit Jensen
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE
Bettina Toldbod
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.LÆS MERE