Om MarcoPolo

Der findes steder, hvor tiden forsvinder og steder, hvor oplevelserne tager pusten fra dig. Det er her vi glemmer hverdagen og mærker livet.

Uanset om du søger adrenalinsus, afslappende bølgeskvulp, sand mellem tæerne – eller en blanding af det hele – kender vi de skønneste steder i verden.

Hos MarcoPolo taler vi ikke kun om prisen på flybilletter og hoteller. Vi deler din rejselyst, og sætter en dyd i at sammensætte din rejse, så den afspejler dig og dine drømme. Vi ved, at den gode rejse afhænger af øjnene der ser. Vi kender den kræsne eventyrer, der jagter autentiske oplevelser og ikke vil gå på kompromis med hverken eventyrlighed eller komfort.

Eventyr i blodet
Eventyrlystne personer har lige fra starten sat deres præg på MarcoPolo, som tilbage i 1982 blev etableret af Bethsy Holk og Ingrid Emonds. De to stiftere var datidens “first movers” og er i dag kendt som branchens “Grand Old Ladies”. De to eventyrlystne damer har ikke alene etableret og præget MarcoPolo, de har også været med til at sætte dagsordnen for hele branchen.

Siden 1982 har vi gjort os umage for at drysse eventyrlighed udover vores rejser. For os handler eventyrlighed om, at rejsen begynder længe før du skal afsted og lever videre i dig, når du igen rammer hverdagen. Derfor skal rejsen være veltilrettelagt og alle detaljer skal være på plads – hver gang! Hos MarcoPolo er vi aldrig gået på kompromis. Hverken når det gælder selve tilrettelæggelsen eller rådgivningen. Det betyder, at vi selv har besøgt destinationerne, boet på mange af hotellerne og deltaget på udflugterne. Det er sådanne personlige erfaringer og detaljeret viden, der danner grundlaget for alle de rejser vi sælger, og vi deler gerne ud af vores viden. Vi stiller krav til din rejse, og det skal du også gøre.

Luksus på MarcoPolo måden
Fælles for alle vores rejser er også luksus i mere end ordets egentlige forstand. Hos MarcoPolo er luksus mange ting. Tid til at være sammen er luksus. At opleve noget nyt og eksotisk er luksus. Ingen bøvl er luksus. Og kompromisløshed er luksus. Det er præcis, hvad vi tilbyder dig.

MarcoPolo og miljøet
Hos MarcoPolo tager vi vores ansvar som rejsebureau alvorligt. Derfor er alle rejser fuldt C02-kompenseret, og vi samarbejder med en række partnere rundt om i verden, der arbejder på en masse gode projekter. Du kan læse mere om MarcoPolo, bæredygtighed og miljøet her.

Del af en større familie
MarcoPolo hører i dag under paraplyen MyPlanet International, der også inkluderer vores søsterselskab MyPlanet med speciale i rejser til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA. Begge rejsebureauer er en del af Travelopia, som driver flere end 50 højt specialiserede rejsebureauer verden over. Blandt disse er TCS World Travel, Exodus Travel, Quark Expeditions samt USA-specialisten American Holidays, som MarcoPolo har et tæt samarbejde med.

Fælles for os alle er, at vi alle sætter en ære i at finde nye og spændende rejseveje og oplevelser ude i verden. Så hvad enten rejsen går vest, øst, syd eller nordpå, eller du har særlige ønsker til specielle oplevelser, så arrangerer vi rejsen for dig ud fra vores grundprincipper om kvalitet, eventyr og store oplevelser. Sådan har vi udviklet rejser i 30 år, og det bliver vi ved med!

Vi glæder os til at arrangere din rejse!

Anders Houlind Ulsøe
General Manager

Det siger kunderne

  • Fuldkommen ærlig
    Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
  • Fuld tilfredshed
    Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
  • Vil afsted igen
    Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel