70 12 03 03
Åben:

Om MarcoPolo

Stil krav til din rejse, det gør vi!
At arrangere rejser for folk er et betroet job. En veltilrettelagt rejse til fjerne himmelstrøg sætter sig fast i erindringen for altid. I samme øjeblik drømmen bliver til virkelighed, smelter alle oplevelserne sammen og forvandles til overskud og livsglæde. Derfor skal rejsen være veltilrettelagt og alle detaljer skal være på plads – hver gang! Hos MarcoPolo er vi aldrig gået på kompromis – hverken når det gælder selve tilrettelæggelsen eller rådgivningen. Vi stiller krav til din rejse, og det skal du også gøre.

Vores historie
Eventyrlystne personer har lige fra starten sat deres præg på MarcoPolo, som tilbage i 1982 blev etableret af Bethsy Holk og Ingrid Emonds. De to stiftere var datidens “first movers” og er i dag kendt som branchens “Grand Old Ladies”. De to eventyrlystne damer har ikke alene etableret og præget MarcoPolo, de har også været med til at sætte dagsordnen for hele branchen.

30 års kreativ rejseudvikling
Hos MarcoPolo er vi eksperter i individuelt sammensatte ferier og rundrejser med ekspertrejseledere. Vi er alle passionerede rejsende og har tilsammen rejst over det meste af kloden. Det betyder, at vi selv har besøgt destinationerne, boet på de fleste af hotellerne og deltaget på udflugterne. Det er sådanne personlige erfaringer og detaljeret viden, der danner grundlaget for alle de rejser vi sælger, og vi deler gerne ud af vores viden.

MarcoPolo hører i dag under paraplyen MyPlanet International, der også inkluderer vores søsterselskab MyPlanet. Begge rejsebureauer er en del af TUI Group, som er verdens førende rejsevirksomhed med aktiviteter i 180 lande og mere end 30 millioner kunder. Læs mere om TUI Group på www.tuigroup.com. Finder du ikke lige den rejse, du søger hos os, kan vi altid hjælpe dig i et af vores andre bureauer, som har hver deres speciale.

Fælles for os alle er, at vi alle sætter en ære i at finde nye og spændende rejseveje og oplevelser ude i verden. Så hvad enten rejsen går vest, øst, syd eller nordpå, eller du har særlige ønsker til specielle oplevelser, så arrangerer vi rejsen for dig ud fra vores grundprincipper om kvalitet, eventyr og store oplevelser. Vi har udviklet rejser i 30 år, og det har vi tænkt os at blive ved med!

Vi glæder os til at arrangere din rejse!

Dorte Kuula
Brand Director
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Anton Kjærgaard
Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE
Rajan Sakaria
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Pernille Heivert
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE
Bestil tilbud