Rejser til Australien og New Zealand med MarcoPolo

Australien og New Zealand er to selvstændige lande i verdensdelen Oceanien. De to lande har et tæt forhold, med flere kulturelle lighedspunkter og familiære bånd, men de har samtidig også to stærke og selvstændige nationale identiteter.

Australien er næsten lige så stort som USA, men er tyndt befolket og har store ubeboede områder. Langs landets kyster bor langt størstedelen af befolkningen. Landskabet i den australske outback er smukt, men barskt og øde. I finder dog også både regnskove og hvide sandstrande i dette store og mangfoldige land.

New Zealand ligger 1.600 km sydøst for Australien og består af to hovedøer samt et antal mindre øer. Øerne byder på et helt eventyrligt landskab bestående af spruttende gletsjere, høje vandfald, sneklædte bjerge og spejlblanke søer. En kulturel fællesnævner for både Australien og New Zealand, er den utroligt venlige og gæstfrie befolkning I vil møde på jeres rejser hertil. Så glæd jer til en perlerække af unikke oplevelser i disse populære rejsemål!

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Aktiv ferie i Oceanien

Exodus tilbyder grupperejser til New Zealand og Papua Ny Guinea. Der venter jer imponerende naturoplevelser, når I sammen med en dygtig guide udforsker for eksempel New Zealand til fods. Du kan også møde Papua Ny Guineas stammebefolkning og bo i lodges i den vilde natur. Alt sammen med en dygtig guide ved din side.

Gå til Exodus

Oplevelser i Australien og New Zealand

Snak Oceanien med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel