Oplev Wellington og Martinborough med MarcoPolo

Wellington blev valgt som New Zealands hovedstad i 1865 på grund af sin centrale beliggenhed. Byen har kun 330.000 indbyggere og er omgivet af grønne, bølgende bakker, hvor husene breder sig ned over de stejle skråninger.

Fra udsigtspunktet Mount Victoria har Iet pragtfuldt syn over byen og havnen. Selve bykernen er lille, og stort set alt ligger inden for en beskeden radius. Hvis I tager en tur med den berømte Cable Lane – en slags sporvogn – kommer I til de højereliggende bydele, hvor udsigten over byen og havnen er betagende. Men sørg for at vælge en dag med klart vejr til denne tur.

Wellingtons botaniske have er også et besøg værd. Haven er på 26 hektar og byder på alt fra buske og eksotiske blomster til klassisk havearkitektur.

I den nordlige bydel, Thorndon, nærmere betegnet på Molesworth Street, ligger regeringsbygningen og parlamentsbygningen. Sidstnævnte kaldes også “bikuben” på grund af dens karakteristiske facon. Her er der daglige rundvisninger. Ud over de statslige bygninger prydes Wellington af mange små, istandsatte træhuse, som tilhørte de første generationer af arbejdere og soldater i landet.

New Zealands enorme nationalmuseum, Te Papa Tongarewa, er et spændende, relativt nybygget museum ved havnefronten. Arkitekturen er unik både ind- og udvendig og præsenterer New Zealands folk, historie og kultur. På museet får I en visuel og sanselig præsentation af New Zealands flora, fauna og geologiske natur. Med en utrolig computerteknologi og fantastiske iscenesættelser er her oplevelser for både børn, barnlige sjæle og voksne.

I dalen Wairarapa øst for Wellington ligger et smukt stykke landbrugs- og vinland med grønne skråninger, hvor fårene græsser, og vinmarker med ranker på rad og række. Vinbesøg på Martinborough Vineyard, Murdoch James Estate og Palliser Estate kan anbefales. Husk deres specialitet er Pinot Noir med bløde, delikate strofer af blomme, sorte kirsebær og andre mørke bær. Lej eksempelvis en cykel, og besøg de lokale vingårde, som ligger i umiddelbar nærhed af hinanden.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Wellington og Martinborough

Snak Wellington og Martinborough med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Wellington og Martinborough. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Wellington og Martinborough.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel