Oplev Stewart Island med MarcoPolo

På Stewart Island vil I straks opleve at alt her på øen foregår i et lavere tempo end I er vant til, og befolkningen lever en mere simpel og stille livsstil end de fleste.

Rakiura National Park, der dækker 85% af øen, som også er Stewart Islands kaldenavn. Rakiura betyder landet med den strålende himmel, og øen har fået navnet på grund af aurora australis (sydlyset) og de smukke solnedgange.

Der er blot 15 km vej på øen er det oplagt at udforske øen til fods ad de gode vandrestier, der fører jer rundt på hele øen. Hvid I er heldige får I lov at opleve Steward Island kiwien, der lever i øens skove og modsat kiwierne på fastlandet er aktive i dagstimerne. Mere end 30 fulgearter holder til på øen. Desuden kan I være heldige at opleve delfiner, søløver, sæler og elefantsæler. I kommer til Stewart Island med båd fra Bluff eller med fly fra Invercargill.

Ulva ligger 10 minutters sejlads fra Stewart Island. Her er skabt de perfekte forhold for fuglelivet, så øen fyldes med fuglesang. Følg de mange vandrestier rundt på hele øen og få den sjældne oplevelse at se dyrene i fri natur og på tæt hold.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Stewart Island med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel