Rejser til New Zealand

Vinoplevelser, hvaler og dybe fjorde

Maorierne kom til New Zealand fra det østlige Polynesien for mere end tusind år siden og fandt et paradis. Siden har mange andre også fået øjnene op for New Zealands spruttende gejsere, frodig regnskov, tordnende vandfald, mægtige fjorde og himmelstræbende bjerge. Naturen i New Zealand er imponerende. Afstandene er tilmed relativt små, hvilket gør det muligt at opleve en stor variation af landskaber på en rundrejse i landet. Læg dertil mødet med den newzealandske befolkning, der uden tvivl er et af de mest hjælpsomme og gæstfrie folkefærd i verden. Alle rejsedrømme er forskellige. Derfor sammensætter vi din New Zealand-rejse helt efter dine ønsker.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Se video fra New Zealand

Snak New Zealand med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i New Zealand

Drømmer I om at opleve New Zealand med en dygtig guide ved jeres side? Så tag et kig på de spændende grupperejser, som Exodus tilbyder. På disse rejser kommer I helt tæt på New Zealands spektakulære natur, når I på spændende vandreture udforsker både kendte og mindre kendte afkroge af landet.

Gå til Exodus

Praktiske oplysninger om New Zealand

Tidsforskel til New Zealand
New Zealand er mellem 10-12 timer foran, afhængig af om det er vinter eller sommertid.

Flyvetid til New Zealand
Hvor lang tid tager det at flyve til New Zealand? Der er ingen direkte rutefly mellem Danmark og New Zealand. Men flere selskaber kan klare turen med et enkelt stop på omkring 24 timer. En mulighed kunne være at bryde rejsen op med et par dage i eksempelvis Singapore eller Dubai.

Regntid og klimaet på New Zealand
New Zealand ligger på den sydlige halvkugle, så de har sommer, når vi har vinter og omvendt. De har 4 årstider modsat af Europa. Sommeren er fra december til februar med temperatur på 20-25 grader. Der kan forekomme en del regn specielt på Sydøen.

Efterår (sep.-nov.) og forår (marts-maj) er begge to rigtig gode rejsetidspunkter med mildt vejr.
Vinteren (juni-aug.) kan der falde sne. Sydøen er kendt for gode skiområder

Sprog på New Zealand
Det officielle sprog er engelsk.

Valuta på New Zealand
Valuta i New Zealand er New Zealandske Dollars (NZD). Valuta kan bestilles i banken eller hos et vekselbureau inden afrejse. Der kan hæves penge i hæveautomater som er udbredt overalt på gader og i banker.  Kreditkort kan benyttes stort set overalt, på hoteller, restauranter og forretninger, og de mest anvendte er Visa og MasterCard.

Drikkepenge på New Zealand
Drikkepenge gives i det omfang, som du syntes betjeningen har været. Det er kutyme at give drikkepenge til guide på dagture og flerdagsture. Prisniveauet er generelt som i Danmark.

Vaccinationer til New Zealand
Der er ingen krav om vaccinationer for rejser til New Zealand. Men henviser vi til de seneste anbefalinger fra Statens Serum Institut – klik her.

Det er påkrævet at have gul feber-certifikat, hvis du rejser til Mauritius fra et land med gul feber.

Pas og visum til New Zealand
Pas: Dit pas skal være gyldig i 90 dage efter hjemrejse
Visum:Der er ikke krav om visum til New Zealand
Visumreglerne kan ændre sig med kort varsel, og MarcoPolo anbefaler altid, at du tjekker de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade. Ovenstående informationer er med forbehold for ændringer. Bemærk: Ovenstående regler er kun gældende for danske statsborgere med dansk pas. Udenlandske statsborgere bør
konsultere det pågældende lands ambassade. Du kan finde de seneste oplysninger omkring visum til New Zealand på Udenrigsministeriets hjemmeside – klik her.

Elektricitet på New Zealand
220 volts AC, 50Hz. Man skal generelt bruge en adapter, men på nogle hoteller findes der ”danske stik”. For en liste over stiktyper verden over – klik her.

Internet på New Zealand
Der findes internet og Wi-Fi på langt de fleste hoteller.

Fotografering på New Zealand
Husk at medbringe godt med memory cards og batterier til kamera. Spørg generelt om lov, før du fotograferer mennesker.

Rejseforsikring til New Zealand
Det anbefales på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der dækker i forbindelse med sygdom m.m. på rejsen. Kontakt gerne MarcoPolo for vejledning.

Billeje på New Zealand
Det er et lovkrav at medbringe et international kørekort i New Zealand. Dette fås hos Borgerservice.

At køre bil/camper i New Zealand:
Der køres i venstre side af vejen, og New Zealand bruger km til hastighed og afstand. Hastighed i by og landeveje er generelt som i Danmark. Det er tilladt at fricamperer i New Zealand med mindre, at det via skiltning fremgår andet.

 

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel