Rejser til New Zealand

Vinoplevelser, hvaler og dybe fjorde

Maorierne kom til New Zealand fra det østlige Polynesien for mere end tusind år siden og fandt et paradis. Siden har mange andre også fået øjnene op for New Zealands spruttende gejsere, frodig regnskov, tordnende vandfald, mægtige fjorde og himmelstræbende bjerge. Naturen i New Zealand er imponerende. Afstandene er tilmed relativt små, hvilket gør det muligt at opleve en stor variation af landskaber på en rundrejse i landet. Læg dertil mødet med den newzealandske befolkning, der uden tvivl er et af de mest hjælpsomme og gæstfrie folkefærd i verden. Alle rejsedrømme er forskellige. Derfor sammensætter vi din New Zealand-rejse helt efter dine ønsker.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak New Zealand med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i New Zealand

Drømmer I om at opleve New Zealand med en dygtig guide ved jeres side? Så tag et kig på de spændende grupperejser, som Exodus tilbyder. På disse rejser kommer I helt tæt på New Zealands spektakulære natur, når I på spændende vandreture udforsker både kendte og mindre kendte afkroge af landet.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel