Oplev Queenstown

Queenstown er adrenalin-kickets by nr. 1. Det er her I oplever bungeejump, jetboating, helikopterture mm. Queenstown er en hyggelig by med et stort udbud af restauranter, caféer og butikker og en charmerende gågade.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bor tre nætter i Queenstown på Novotel, der er et førsteklasses hotel med rigtig god beliggenhed ved Wakatipu søens bred i centrum af byen.

Uanset om man vil prøve suset fra et bungeejump, en raftingtur på floden, en jetbådtur i flyvende fart på søen eller noget helt fjerde, er her alle muligheder. Man kan f.eks. tage med svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra er der en flot udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

New Zealand - Queenstown

Nomad Safaris arrangerer guidede ture i firehjulstrækker til Midgård. I oplever bl.a. Tågebjergene, vejen til Mordor, elvernes skov, Lothlórien og Isengard. Det skal bemærkes, at der ingen rekvisitter er tilbage, kun naturen. Bild am Sonntag skrev om Nomads: “Hvis man vil se orker, skal man gå i biografen. Hvis man vil se Midgård, skal man tage med Nomad Safaris”.

Nyd en smuk sejltur over Lake Wakatipu til Walter Peak ombord på den klassiske hjuldamper TSS Earnslaw. På gården ved Walter Peak får I et indblik i det traditions bundne liv på en højlandsfarm med fåre- og kvæghold. Nyd haven, der ligger ned mod søen eller oplev farmeren, der ved hjælp af fløjt og pift får hyrdehundene til at styre fårene præcist derhen, hvor han ønsker.

New Zealand - Port of Walter Peak - Lake Wakatipu

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Queenstown og Wanaka

Vi kender de skønneste steder i Queenstown og Wanaka og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 nætter på Novotel i Queenstown
  • Halvdagstur til Skippers Canyon
  • Halvdagstur til Walter Peak High Country Farm

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel