Oplev Christchurch

Christchurch er New Zealands tredjestørste by og Sydøens største med over 300.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som “den mest engelske by uden for England”, og byggestilen er da også tydeligt engelsk inspireret. De smukke blomsterhaver har et hav af pelargonier, dahlia og krysantemummer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I Christchurch har i tre overnatninger på det centralt beliggende Rydges.

Christchurch er New Zealands tredjestørste by og Sydøens største med over 300.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som „den mest engelske by uden for England”. Byggestilen er tydeligt engelsk inspireret, og de smukke blomsterhaver har masser af pelargonier, georginer og krysantemum.

I dag skal I på en fantastisk heldagstur til området omkring Christchurch. Med jetboat og i firehjulstrækker går turen gennem spektakulært landskab med søer, floder og bjerge. Der er god tid til at stoppe undervejs og nyde den fantastiske udsigt ud over det alpine landskab. Frokosten er inkluderet og indtages på en lokal cafe. Turens sidste halvdel er en køretur med det berømte tog TranzAlpine fra Arthur’s Pass tilbage til Christchurch – en perfekt afslutning på en oplevelsesrig dag! Tilbage i Christchurch bliver I modtaget på stationen og kørt retur til jeres hotel.

New Zealand - Arthurs Pass

Denne dag står i naturen tegn. Fra morgenstunden bliver I hentet Christchurch og kører mod Kaikoura, der er et af de bedste steder i New Zealand at se hvaler. Hvaler er dog ikke de eneste havpattedyr, som lever i vandene omkring New Zealand. I besøger  en af de mange sælkolonier, som har hjemme omkring Kaikoura. Mange steder kan I komme rigtig tæt på sælerne.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 nætter på Rydges, Christchurch
  • Heldagstur fra Christchurch “Alpine Safari” inkl. frokost
  • Halvdagstur, hvalsafari fra Kaikoura

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel