Kør-selv fra Picton til Christchurch via vinlandet

Kør-selv fra Picton til Christchurch via vinlandet på en 3 dages tur og oplev vinområdet ved Marlborough. Tag på tur med en muslingebåd og kig efter hvaler ved Kaikoura.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I Picton henter I jeres lejebil og kører sydpå gennem Marlborough provinsen. Her bor kun få mennesker, og området domineres suverænt af vinmarker. Marlborough kom for alvor på verdenskortet, da man skiftede fårene ud med vinstokke. I bor to nætter på Marlborough Vintner’s Hotel midt i de smukke vinmarker i den nordlige del af Marlborough. Resten af dagen er til rådighed til at besøge vingårde og slappe af.

Formiddagen er til rådighed. Ved middagstid kører I de ca. 30 km til Havelock, hvor der venter en
sejltur på Queen Charlotte Sounds. Her skal I lære mere om dyrkning af muslinger, der har ideelle forhold i disse rolige farvande. Om bord bliver der serveret smagsprøver, som naturligvis ledsages af Marlborough Sauvignon Blanc. Turen varer ca. 3 timer, og resten af dagen er til rådighed.

New Zealand - Marlborough - Vinmarker

Fra Marlborough kører I via Kaikoura til Christchurch. I gør dog et stop i Kaikoura, hvor vi har bestilt en flyvetur til jer. I skal ud at kigge efter hvaler!

Området har en stor bestand af spermacethvaler samt en del pukkelhvaler og spækhuggere. Vær opmærksom på, at der er tale om vilde dyr i fri natur, så der vil være enkelte dage, hvor man kun vil opleve ganske få eller ingen hvaler.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 dages billeje fra Picton – Christchurch inkl. fri km og forsikring
  • 2 nætter på Marlborough Vintners Hotel, Blenheim
  • Halvdags muslingetur
  • Flyvetur over Kaikoura “Wings over Whales”

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel