Kør-selv fra Nelson til Queenstown via Abel Tasman

Kør-selv fra Nelson til Queenstown via Abel Tasman. I Abel Tasman Nationalpark venter tre dages uforglemmelig vandretur langs kysten og to nætter på stemningsfulde lodger med udsigt til havet. I bil kører I gennem Southern Alps til smeltevandssøerne ved Wanaka – forude venter maleriske Queenstown.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en nat på Rutherford i Nelson.

I dag starter den pragtfulde tre dage/to nætters vandretur i Abel Tasman National Park. Ønsker I ikke at vandre, er det muligt enten at blive sejlet fra sted til sted, eller I kan padle i kajak langs kysten.

I bliver hentet på hotellet i Nelson tidligt om morgen, hvorfra man kører og siden sejler ud i nationalparken. Selve vandreturen er knap 40 km lang fordelt på tre dage. I bærer selv jeres dagsrygsæk med en varm trøje, kamera og frokost. Resten af bagagen bliver sejlet. I overnatter på den dejlige lodge Meadowbank Homestead, der ligger i meget fredfyldte omgivelser og med en pragtfuld udsigt over havet. Om aftenen serveres her en dejlig middag tilberedt af de friskeste råvarer, og senere kan I nyde et glas vin i loungen.

På andendagen går I gennem ægte new zealandsk urskov – noget af det oprindelige og uberørte findes her i parken. Man går på velpræparerende stier og krydser vandløb med koldt og tindrende klart vand. Sangfuglene kvidrer, så det er en fryd – lyt især efter bell birds, hvis sang er uendelig smuk og allerede blev beskrevet af de allerførste europæiske indvandrere. Overnatning på Torrent Bay Lodge, der emmer af stemningen fra et godt sommerhus, og som ligger direkte ud til en badestand. Også her serveres en dejlig middag.

Sidste dags vandring i det kystnære landskab. Hvis tidevandet står for højt, kommer der en hjælpebåd ind og fragter folk over tidevandsmundingerne. Strandene i parken er gode og sandet hvidt. Mange vælger at tage sig en dukkert inden frokost. Sidst på dagen når man ud til informationscenteret, og herfra bliver I kørt i bus tilbage til Nelson, hvor I igen overnatter på Rutherford. Turen inkluderer alle måltider fra frokost på førstedagen til frokost den sidste dag.

New Zealand - Abel Tasman National Park

Efter afhentning af lejebilen kører I til Wilderness Lodge i Arthur’s Pass. Turen går enten gennem den meget lidt besøgte Nelson Lakes National Park eller ad den mere befærdede rute langs kysten ned til Greymouth. Hvis kystruten vælges, anbefaler vi at gøre stop ved de specielle klippeformationer Pancake Rocks. Fra Greymouth går turen op gennem det fantastiske Arthur’s Pass, hvor naturen uafladeligt sætter sin egen dagsorden, og vejvæsenet konstant må finde på nye løsninger.

I bor to nætter på Wilderness Lodge. Opholdet med udsigt til det forrevne bjerglandskab inkluderer middag og morgenmad.

Wilderness Lodge er en arbejdende fårefarm, der ligger lige på østsiden af Arthur’s Pass i de new zealandske alper. Farmen har en lodge med kun 20 værelser, der alle er veludstyrede og har udsigt til bjergene. På lodgen er der ansat naturvejledere, der guider ture, man kan deltage i mod betaling. I kan også vælge at deltage i nogle af farmens aktiviteter, mindst hver anden dag kan man eksempelvis opleve fåreklipning.

New Zealand - Arthur's Pass

Dagens rute går først tilbage gennem Arthur’s Pass til Greymouth og herefter sydpå langs en kyststrækning, der årligt får op mod seks m (!) regn. Alle telefon- og hegnspæle bliver overgroet af mos på kort tid på grund af den megen regn. Mange steder langs denne rute omgiver den dybgrønne tempererede regnskov vejen på begge sider, men pludselig dukker et af naturens egne paradokser op. Midt i dette regnskovsområde stikker bjergene gletsjertunger ned gennem kløfterne, så man går med bregner på den ene side og gletsjere på den anden side.
Det er dybt betagende at stå ved et ismassiv, der er mange hundreder år gammelt. Er vejret godt, anbefaler vi en helikoptertur op over gletsjerne helt op til Mount Cook, der er New Zealands højeste bjerg. I bor på Punga Grove i Franz Josef.

New Zealand - Franz Josef Glacier

Fra Franz Josef går turen først langs kysten sydpå, derefter op over Haast Pass og ind til søerne ved Wanaka – den ene er blå, den anden er grøn. Undervejs er der mange steder skilte til naturseværdigheder som for eksempel Fantail Falls, som er et stop værd. Ofte er der ved skiltningen også angivet, hvor langt man skal gå, og hvor lang tid man skal beregne til det. I området fra Wanaka til Queenstown er der et væld af frugtplantager og vingårde, nogle har gårdbutikker eller udsalg. Er absolut et besøg værd. Dagen slutter i Queenstown.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på Rutherford Hotel i Nelson
  • 3 dage/2 nætters tur til Abel Tasman ifølge program inkl. fuld pension
  • 4 dages billeje Nelson – Queenstown inkl. fri km og forsikring
  • 2 nætter på Wilderness Lodge, Arthur’s Pass inkl. morgenmad og middag samt div. aktiviteter
  • 1 nat på Punga Grove, Franz Josef

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel