Højdepunkter fra Christchurch til Queenstown

Fra Christchurch til Queenstown og vestkysten går turen med det berømte tog TranzAlpine via Arthur’s Pass. I besøger New Zealands jadeby nr. 1 inden turen fortsætter ned langs vestkysten mod Queenstown.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra morgenstunden stiger I om bord på toget TranzAlpine, der kører mod Greymouth. Det er en fantastisk smuk togtur fra østkysten til vestkysten op over alperne. I ankommer til Greymouth ved middagstid. Her henter I jeres lejebil. Vi anbefaler, I kører de ca. 40 minutter nordpå til Punakaiki og de specielle “Pancake Rocks” (Pandekageklipperne), der er naturskabte, lagdelte stenformationer, der minder om en stor stabel pandekager.

Tilbage mod syd og den lille by Hokitika, der er New Zealands jadeby nummer 1. Her er rig mulighed for at erhverve sig en fin souvenir fra New Zealand. Ca. 13 km syd for Hokitika finder I nattens overnatning: Awatuna Homestead. Dette er mere end blot elegant gård, slap af i de smukke, grønne omgivelser og lær mere om hverdagen på gården.

New Zealand - Punakaiki - Pancake Rocks

I kører sydpå langs den smukke og barske vestkyst. Undervejs passerer I Franz Josef og Fox gletsjerne. Fra ismassivet ved New Zealands højeste bjerg Mt. Cook presser gletsjerne sig ned gennem kløfterne. De to istunger er de mest berømte seværdigheder på vestkysten og ligger 25 km fra hinanden. Det er et fantastisk syn at gå mellem store træbregner i tempereret regnskov og kigge op mod gletsjerne, der tårner sig op for enden af dalen. Det afhænger af vejret, hvor tæt man kan komme på dem. Er der meget smeltevand, og er vandstanden i floden høj, kan vejene dertil være skyllet væk. Ved Haast finder I nattens lodge. Lake Moeraki Wilderness Lodge er en førsteklasses lodge, der ligger i usædvanligt smukke omgivelser ved Lake Moeraki og to km fra havet på Sydøens vestkyst. I skoven omkring hotellet findes endemiske træer, der er op mod 1.000 år gamle, og på stranden lever new zealandske pelssæler og den sjældne fiordland crested pingvin. I har en enkelt overnatning her.

Haast Pass er det sydligste af de tre store pas på Sydøen, og det forbinder The Westland med Southern Lakes i det centrale Otago. Passet blev først åbnet i 1965 og har siden givet masser af liv til den sydlige del af Westland.

Fra Haast er der en kort køretur på en times tid til Makaroa. Her begynder en fantastisk tur; Siberia Experience, der er en halvdagsudflugt, hvor I flyver ca. 25 min over et af New Zealands bjergrige områder med udsigt til gletsjere, snedækkede bjergtoppe og store regnskove. I lander i et dalområde og vandrer tre timer gennem et uspoleret landskab, der ellers kun kan nås efter tre dages vandring. I slutter vandreturen ved Wilkin River, hvor I skal prøve en af New Zealands sjoveste opfindelser, en tur i jetbåd i susende fart ad floden til Makarora. I overnatter i Wanaka. Wanaka by ligger ved Lake Wanaka, og I skal bo to nætter på Wanaka Springs, der ligger tæt på centrum.

New Zealand - Lake Wanaka

Dagen er til rådighed i Wanaka, som er et godt udgangspunkt for vandre- og klatreture samt fiskeri i de uspolerede omgivelser.

I fortsætter nu mod Queenstown, som ligger ved den smukke sø Wakatipu med en flot udsigt til de to bjergkæder Coronet Peak og The Remarkables.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Queenstown og Wanaka

Vi kender de skønneste steder i Queenstown og Wanaka og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Togtur med Tranz Alpine fra Christchurch – Greymouth
  • 5 dages billeje Greymouth – Queenstown i kategori C inkl. fri km og forsikring
  • 1 nat på Awatuna Homestead inkl. morgenmad
  • 1 nat på Lake Moeraki Wilderness Lodge, Haast, inkl. middag og morgenmad
  • 2 nætter på Wanaka Springs, Wanaka inkl. morgenmad
  • Halvdagstur “Siberia Experience”

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel