Eksklusiv kør-selv tur på Nordøen

New Zealand er kendt for pragtfulde hoteller og lodges og I bor på nogle af de bedste på denne kør-selv tur på Nordøen. Betjeningen er meget personlig og der lægges vægt på de små detaljer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I ankommer til Auckland. Vi har sørget for, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. I har en enkelt overnatning på Hilton: et dejligt deluxe hotel, der ligger på den gamle mole, Princes Wharf. Det hyggelige miljø omkring de renoverede pakhuse byder på hoteller, caféer, restauranter og butikker. Fra hotellet er der en enestående udsigt over Aucklands indre havnemiljø.

Fra morgenstunden tager I færgen til Waiheke Island – en lille ø, der ligger uden for Auckland. Det tager kun en halv time at komme herover, men det er en helt anden verden! Her er i gennemsnit 5 grader varmere end i Auckland, og der falder 30 % mindre regn. I overnatter to nætter på The Boatshed; et smukt beliggende luksushotel tæt på stranden og med panoramisk havudsigt. Det er det helt perfekte sted at kurere jetlag! Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Dagen er til rådighed på Waiheke. Nyd udsigten, gå en tur langs vandet, bestil massage eller besøg nogle af de mange kunsthåndværkerbutikker eller vingårde, der ligger på øen. Efter et ophold på The Boatshed vil I være helt klar til at opleve New Zealand!

New Zealand - Waiheke Island - Vinrækker

Fra morgenstunden tager I færgen tilbage til Auckland, hvor I henter jeres lejebil. Målet for dagens køretur er Coromandel-halvøen; et vildnisparadis med utilgængelige bjerge, kuperet landskab og en unik kystlinje med flotte badestrande. Specielt i december og januar er køreturen over Coromandel usædvanlig smuk, da I overalt ser New Zealands blomstrende røde “juletræ” – pohutukawatræet. På Coromandel overnatter I to nætter på Bushland Park Lodge and Retreat. Lodgen har en luksuriøs og intim følelse – her er kun plads til 6 gæster. Ved lodgen finder I også “glow worm”, et rigt fugleliv og naturlige kilder. Den skønne, hvide sandstrand er kun et par minutters kørsel fra lodgen.

På Coromandel finder I også den berømte Hot Water Beach. Den termisk aktive undergrund sender varmt ferskvand op gennem sandet. To timer på hver side af ebbe kan man grave et eller to spadestik ned i sandet, og man har et varmt badekar midt på stranden. Man kan leje en skovl ved en lille bod derude. Nord for Hot Water Beach ved landsbyen Hahei ligger en af New Zealands smukkeste strande med hvidt pulversand på en baggrund af krystalklart, blåt hav og grønklædte øer i bugten. Byen har masser af liv om sommeren med caféer og små forretninger. Tager man en tur herud, bør man også besøge de hvide kalkstensklipper Cathedral Cove, der er ved at få ikon-status på Coromandel. Man kan gå den smukke tur fra Hahei til Cathedral Cove, eller lej en kajak og padl selv turen derud.

Fra Coromandel går turen til Rotorua. Undervejs er det muligt at besøge en kiwifrugtplantage – New Zealands grønne guld, som det ofte kaldes. Rotorua er det kulturelle centrum for maorierne. Besøg kulturcenteret og hør maorierne selv formidle deres historie og mytologi. I det termisk aktive område syder det i undergrunden: der står damp ud af sprækker i jorden, kogende mudder giver dovne dampbobler fra sig, og gejserne sender vandet 20 m op i luften med regelmæssige intervaller.

I overnatter på Treetops Lodge and Estate, der er en førsteklasses lodge i verdensklasse omgivelser. Lodgen ligger i en privatejet dal ca. 13 km fra Rotorua. I den naturskønne dal er der syv vandløb og søer med godt ørredfiskeri, 70 km stier til vandring, cykling eller ridning. Lodgen er bygget i moderne stil med masser af natursten og tømmer fra området. Der er fire suiter i hovedbygningen og otte suiter i separate villaer udstyret med alle faciliteter. Der lægges vægt på varm og venlig service, dejlig mad og vin, kort sagt det gode liv! Morgenmad og middag er inkluderet.

Dagen er til rådighed i Rotorua.

New Zealand - Rotorua - Prince Of Wales Feathers - Whakarewarewa

Syd for Rotorua ligger byen Taupo og New Zealands største sø, Lake Taupo, der er dannet efter vulkanudbrud. Søen er godt 600 km2 stor og har form som en trekant på 30 km på hvert led. Lake Taupo er et yndet fiskested, hvor mere end 500 tons regnbueørreder hives i land hvert år. Det er nemt at opnå fisketilladelse ved henvendelse til de lokale myndigheder. Fiskegrej kan lejes, men vil I have godt udstyr, bør det medbringes hjemmefra. Lige før I når Lake Taupo, kan I vælge at følge en lille omvej til Huka-vandfaldet med et fald på 12 m og helt vidunderlige turkise farver.
I overnatter to nætter på det skønne Acacia Cliffs Lodge i Taupo.

Dagen er til rådighed. Der findes flere vandrestier i området eller værterne kan hjælpe med at arrangere en udflugt til godt skjulte fiskesteder eller en flyvning over de nærliggende bjerge. Der findes også to gode golfbaner i nærheden af lodgen. Benyt også tiden til bare at slappe af og nyde den storslåede udsigt til bjergene Tongariro, Ruapehu og Ngauruhoe, der alle ligger i Tongariro National Park.

I kører østover fra Taupo til Hastings, hvor I bliver indlogeret på det luksuriøse The Farm. Her er ro og fred, og I er omgivet af fantastisk natur – og værterne ved virkelig, hvad det vil sige at drive en luksus lodge, så der bliver kræset for detaljen.

Dagen er til rådighed. I den sydlige del af Hawkes Bay ligger Napier. Byen blev i 1931 jævnet med jorden af et kraftigt jordskælv og blev i løbet af to år genopbygget i den på én gang enkle og broderede art déco-stil, som var højeste mode i 30’erne. Hawkes Bay er det ældste vinproducerende område i New Zealand og også et af de største. De lokale vinbønder mener naturligvis også, at den bedste vin kommer netop herfra, og det fortæller de gerne om, hvis I kigger ind og får en smagsprøve. De bedste vine er Chardonnay, Sauvignon Blanc og Cabernet Sauvignon.

New Zealand - Hawkes Bay

Endnu en dag i vinens tegn. I dalen Wairarapa øst for Wellington ligger et smukt stykke landbrugs- og vinland med fårefyldte grønne skråninger og vinranker på rad og række. Vinbesøg på Martinborough Vineyard, Murdoch James Estate og Palliser Estate kan anbefales – og husk deres specialitet er Pinot Noir med bløde, delikate strofer af blomme, sorte kirsebær og andre mørke bær. I overnatter to nætter på det eksklusive Parehua Country Estate, der ligger kun 10 minutters gang fra den lille by Martinborough. Vi har reserveret en bungalow til jer med eget udendørs badekar, pejs og køkken.

Dagen er til rådighed til besøg på de lokale vingårde – lej evt. en cykel. Det er oplagt, da de fleste vingårde ligger i umiddelbar nærhed af hinanden.

Der er kun godt en times kørsel til Wellington – New Zealands hovedstad, så hvis I kører fra morgenstunden har I god tid til at opleve Wellington. Wellington blev valgt som New Zealands hovedstad i 1865 pga. sin centrale beliggenhed. Byen har kun 330.000 indbyggere og er omgivet af grønne, bølgende bakker, hvor husene breder sig ned over stejle skråninger. Fra udsigtspunktet Mount Victoria belønnes man af en pragtfuld udsigt over byen og havnen. Selve bykernen er lille, og stort set alt ligger inden for en beskeden radius. New Zealands enorme nationalmuseum, Te Papa Tongarewa, er et spændende museum ved havnefronten. Arkitekturen er unik både ind- og udvendig og præsenterer New Zealands folk, historie og kultur. Endvidere forsøger man at give den besøgende en visuel og “mærkbar” oplevelse af New Zealands flora, fauna og geologiske natur. Med utrolig computerteknologi og fantastiske iscenesættelser er her oplevelser for både børn, barnlige sjæle og voksne i alle aldre. Der er gratis entre, men der opkræves entre til nogle af aktiviteterne. I Wellington overnatter I en enkelt nat på det femstjernede Bolton Hotel. Ønsker I flere nætter i Wellington, kan dette naturligvis sagtens arrangeres.

New Zealand - Wellington

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Auckland

Vi kender de skønneste steder i Auckland og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Transport fra lufthavnen i Auckland til hotellet
 • 1 nat på Hilton i Auckland
 • Færgebillet Auckland – Waiheke Island t/r
 • 2 nætter på The Boatshed, Waiheke inkl. morgenmad
 • 11 dages billeje Auckland – Wellington i kategori D inkl. fri km og forsikring
 • 2 nætter på Bushland Park Lodge and Retreat , Coromandel inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Treetops Lodge and Estate, Rotorua inkl. morgenmad og middag
 • 2 nætter på Point View Lodge, Taupo inkl. morgenmad
 • 2 nætter på The Farm at Cape Kidnappers, Hawkes Bay inkl. morgenmad, middag og div. aktiviteter
 • 2 nætter på Parehua Country Estate, Martinborough inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Bolton Hotel, Wellington

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel