Afslapning på Coromandel

Nyd en omgang afslapning på Coromandel. Halvøen er et vildnisparadis med forrevne, grønklædte bjerge, hvide sandstrande og et fantastisk fugleliv. I tilbringer 3 dage i dette paradis.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I starter morgenen med at hente lejebilen. Fra Auckland går turen til halvøen Coromandel. Turen går gennem meget varieret landskab, først flade kystnære landskaber, senere hårnålesving gennem de forrevne bjerge. Coromandel er et vildnisparadis med utilgængelige bjerge, kuperet landskab og en unik kystlinje med flotte badestrande. Specielt i december og januar er her usædvanlig smukt, når kysten er smykket af New Zealands rødt blomstrende juletræ, pohutukawatræet. I bjergene ser man både “tea tree”-buske og de særegne og enorme kauri-træer, der ingen sidegrene har – kun stamme og krone. Naturen er uberørt og fuglelivet særdeles rigt. I bor tre nætter på Grand Mercure Puka Park – en lækker lodge, der ligger på en 10 ha stor naturgrund i bushen ved bjergene.

New Zealand - Coromandel - Coromandel beach

Dagen er til fri disposition. Ved landsbyen Hahei ligger en af New Zealands smukkeste strande med hvidt pulversand, blåt hav og grønklædte øer i bugten. Herude bør I også besøge den hvide kalkstensklippe Cathedral Cove, der er et ikon for Coromandel. Fortsæt til Hot Water Beach, hvor den termiske aktivitet sender varmt vand op i sandet, blot et spadestik nede – en strand med indlagt varmt vand! I byerne langs kysten finder I let en fin frokost. Prøv alt godt fra havet – det fås ikke friskere!

I kører retur til Auckland, hvor bilen afleveres og den videre rejse begynder.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Coromandel

Vi kender de skønneste steder i Coromandel og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dages billeje Auckland t/r inkl. fri km og forsikring
  • 3 nætter på Grand Mercure Puka Park, Coromandel

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel