Vin og natur i verdensklasse

New Zealand er et af de smukkeste steder på jorden, og så producerer landet oven i købet fremragende vine. Denne 21 dages kør-selv-rejse i New Zealand fører jer gennem Nordøens og Sydøens smukkeste naturområder. Undervejs kommer I rundt til en række af landets bedste vinområder, hvor der er arrangeret besøg hos de lokale vinbønder. Blandt de mange andre højdepunkter er overnatning på en båd omgivet af Doubtful Sound vilde fjordlandskaber og mødet med den oprindelige Maori-befolkning i de vulkanske landskaber ved Rotorua. For ikke at tale om den frihed, bilen giver, til at nyde de fantastiske landskaber i jeres eget tempo. I har nemlig god tid undervejs, og hotellerne er booket hjemmefra. Så I kan bare slappe af og se frem til vin og natur i verdensklasse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der er afrejse fra København til Østen, hvor der er flyskifte.

Flyskifte i Østen og videre rejse mod New Zealand.

Ankomst Auckland. Fra lufthavnen finder I selv til Sky City Hotel, hvor I skal bo to nætter. Vi kan også arrangere, at I bliver hentet i lufthavnen. Byen er med knap en mio. indbyggere New Zealands største by og huser omkring en fjerdedel af landets befolkning. En af byens største attraktioner er Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter – her har man rekonstrueret et stykke af Sydpolen med alt, hvad der dertil hører af pingviner, rokker, hajer og meget mere.

New Zealand - Auckland havn og skyline

Morgenen og formiddagen er til rådighed. Efter frokost tager I færgen til den maleriske ø, Waiheke Island, som ligger kun 35 min sejlads fra Aucklands centrum. Her skal I på en afslappende guidet halvdagstur med naturoplevelser og vinsmagning. Der er 11 vingårde på øen, og I lægger ud med et besøg på Mudbrick Vineyard. Næste stop på turen er Ridgeview Estate, en af de nyeste vingårde på øen. Vinturen slutter af med et besøg på Te Whau, som er kendt for sin fabelagtige restaurant og smukke arkitektur. Turen slutter med at I tager færgen tilbage til Auckland – men I kan også vælge at tilbringe lidt mere tid på øen på egen hånd og tage en senere færge tilbage.

New Zealand - Waiheke Island - Vinrækker

I afhenter lejebilen fra morgenstunden. Herefter forlader I Auckland og kører sydpå mod Rotorua. Vejen går gennem et grønt landskab med bølgende marker. Græsset gror hurtigere her end noget andet sted i verden. Får og malkekvæg har optimale betingelser og går ude hele året i det milde og fugtige klima, der også er ideelt til gartnerier og frugtplantager. Ved området omkring Te Puke ser I kiwiplantager, så langt øjet rækker. Efterhånden som I nærmer jer Rotorua, omfavnes I af en duft af svovl, som kommer fra de mange gejsere, der syder og sprutter af varme fra områdets vulkanske undergrund. Flere steder langs vejen bobler mudderet lystigt på kogepunktet og sender vandkaskader op i flere meters højde.

Rotorua er den by i New Zealand, som har det største antal maorier. Maorierne kom til landet fra Polynesien i 1300-tallet, og New Zealand har siden været deres centrale samlingssted. Deres stolte traditioner kommer særligt til udtryk i deres mytologi, redskaber og kunsthåndværk.

Sidst på eftermiddagen bliver I hentet i bus, og kørt ud til et af maoriernes traditionelle forsamlingshuse. Her skal I opleve et show, hvor I gennem danse og sange lærer om nogle af maoriernes traditioner. Middag er inkluderet – tilberedt efter de gamle metoder. Aftenen slutter ca. kl. 22.00, hvor I er tilbage på hotellet igen.

New Zealand - Rotorua - Gejser - Whakarewarewa

Fra morgenstunden kan I udforske vulkandalen Waimanga. Dalen blev skabt i 1886, da vulkanen Tarawera gik i udbrud. Udbruddet kom midt om natten og var så voldsomt, at bjerget nærmest eksploderede. Da udbruddet døde ud seks timer senere, var 8.000 km2 dækket af aske, lava og mudder. Landsbyen, Te Wairoa forsvandt fuldstændig. Man gjorde flere forsøg på at grave indbyggerne fri. Nogle reddede livet, men 153 mennesker døde.

I fortsætter senere mod Napier. Napier er hovedbyen i vindistriktet Hawkes Bay med en betydelig og meget vigtig del af New Zealands vinproduktion.

Undervejs anbefaler vi, at I gør stop i Taupo, som ligger ved New Zealands største sø. Det er en kratersø dannet af mange tusinde års voldsomme vulkanudbrud, og fra området omkring søen er der da også udsigt til en række af de mest aktive vulkaner i New Zealand. Besøg også Huka Falls, der trods et beskedent fald på kun 12 m er et af New Zealands smukkeste vandfald med helt vidunderlige turkise farver.

I Napier bliver I indlogeret på det charmerende Art Deco Masonic Hotel. Aftenen er til rådighed.

New Zealand - Taupo - Lake Taupo

Dagen er til rådighed til udforskning af Napier. Napier blev i 1931 jævnet med jorden af et kraftigt jordskælv og blev i løbet af to år genopbygget i den på én gang enkle og broderede art déco-stil, som var højeste mode i 30’erne.

Hawkes Bay er det ældste vinproducerende område i New Zealand og også et af de største. De lokale vinbønder mener naturligvis også, at den bedste vin kommer netop herfra, og det fortæller de gerne om, hvis I kigger ind og får en smagsprøve. De bedste vine er Chardonnay, Sauvignon Blanc og Cabernet Sauvignon.

New Zealand - Gimblett Gravels Vineyard - Hawke's Bay

Efter morgenmad tjekker I ud af jeres hotel og kører sydpå til Martinborough i Wairarapa-dalen, som ligger kun en times kørsel fra hovedstaden Wellington. Brug formiddagen på at køre til Martinborough, så I har eftermiddagen til vinbesøg. Aftenen er til rådighed for et besøg på en af byens restauranter f.eks. Est Wine Bar eller French Bistro. I overnatter på Martinborough Hotel for en enkelt nat.

new zealand-vin brød

Fra morgenstunden sætter I langsomt kursen gennem Hutt Valley for at ende i Wellington. Wellington ligger som et amfiteater med en overskuelig bykerne omgivet af stejle grønne bakker. Byens knap halve million indbyggere bor tæt i et naturskønt område. I kører gennem forstæderne, hvor pastelfarvede træhuse i kolonistil klæber sig til bjergskråninger og kigger ud over vandet. Mange beboere har kun adgang til byen via trapper eller svævebaner. Gå en tur og nyd byens rige caféliv eller besøg de mange små butikker på hovedstrøget Cuba Street og omkring Courtney Place. Overnatning på Hotel Grand Chancellor i 2 nætter.

New Zealand - Wellington

Dagen er til fri disposition. Besøg det bikubeformede parlament, der ligger i hjertet af byen. I kan også tage tandhjulsbanen til Botanisk Have, der ligger på toppen af højdedraget bag ved byen. Eller hvad med et besøg på det nyskabende nationalmuseum Te Papa, der anvender så forskellige medier som damp, lys, rysteplader og lydoptagelser fra vulkanudbrud i formidlingen af New Zealands tilblivelse?

New Zealand - Wellington Cable Car

Om morgenen kører I til færgelejet i Wellington, hvor I afleverer lejebilen. I skal på en af verdens smukkeste færgerejser over Cook Strædet til Sydøen. Oftest tilbringer man de tre timer på dækket med øjnene fæstet til de smukke omgivelser. Den sidste del af sejlturen går gennem Queen Charlotte Sound. Indsejlingen mellem små vige og krogede bugter med palmer og honningfarvede sandstrande leder tankerne hen på den svenske skærgård, tilsat et tropisk strejf.

Ved ankomsten til Picton afhenter I en ny lejebil og fortsætter sydpå gennem Marlborough provinsen. Her bor kun få mennesker, og området domineres suverænt af vinmarker. Marlborough kom for alvor på verdenskortet, da man skiftede fårene ud med vinstokke.

I bor to nætter på Vintner’s Retreat, midt i de smukke vinmarker i den nordlige del af Marlborough. I aften kan vi varmt anbefale, at I spiser middag på Herzog’s – en fantastisk prisvindende vingård og restaurant.

New Zealand - Marlborough Sounds

I har mulighed for at sove lidt længe i dag – formiddagen er nemlig til rådighed. Lidt over middag kører I til Havelock, hvor Marlborough Travel tager jer med ud på en sejlads på Queen Charlotte Sounds. Her skal I lære mere om dyrkning af muslinger, der har ideelle forhold i disse rolige farvande. Ombord bliver der serveret smagsprøver, som naturligvis ledsages af Marlborough Sauvignon Blanc. Aftenen er til rådighed.

New Zealand - Muslinger

Fra Marlborough kører I via Kaikoura til Hanmer Springs, hvor I har en enkelt overnatning. Undervejs kan I gøre et stop ved Ohau Point, hvor man på tæt hold kan se sælerne boltre sig i vandet og slikke sol på klipperne. Fortsæt mod de varme kilder i Hanmer Springs, et kursted der ligger i smukke omgivelser. Stedet er både til afslapning i friluftsbadene ved de mineralske kilder eller til ture på de mange vandrestier og cykelruter. For golfspillere er området også populært. I har en enkelt overnatning i Hanmer Springs.

New Zealand - Hanmer Springs - Varme kilder

Fra Hanmer Springs går turen mod Christchurch, hvor I overnatter på Rydges Hotel. Waipara Valley, som I passerer på ruten mod sydøst, er et af New Zealands spændende nye vinområder, hvor den ene lille vingård efter den anden skyder op. Der er kun godt 2 timers kørsel fra Hanmer Springs til Christchurch, så der er god tid til at lave vin-stop undervejs.

Christchurch er New Zealands tredjestørste by og Sydøens største med over 300.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som “den mest engelske by uden for England”, og byggestilen er da også tydeligt engelsk inspireret. De smukke blomsterhaver har et hav af pelargonier, dahlia og krysantemummer. På en solskinsdag er det meget populært at stage sig i en gondol ned ad den rolige Avon-flod, som snor sig gennem byen. De restaurerede sporvogne gør det nemt for besøgende at komme rundt. I kan også slappe af og nyde en kop kaffe på en af de mange fortovscafeer!

Christchurch forandrer sig løbende og der er hele tiden nye tiltag i gang. Besøg f.eks. Cardboard Cathedral, 10 min gang fra den gamle katedral. Designet af en japansk arkitekt og bygget af pap, det forventes at holde i 50 år. Besøg også Re:Start Mall, et foranderligt område med caféer og butikker i gamle containere.

New Zealand - Christchurch - Tram

I tager afsked med Christchurch og sætter kursen mod den turkisfarvede gletsjersø Lake Tekapo, der med en omkreds på 200 kilometer virker som et gigantisk spejl for det omkringliggende landskab. Ved søens bred ligger den lille idylliske stenkirke “Church of the Good Shepherd” måske kirken med verdens flotteste udsigt. I overnatter en enkelt nat på det skønne Peppers Bluewater Resort.

New Zealand - Sydøen - Lake Tekapo

Igen i dag bruger I formiddagen på at rejse gennem de smukkeste bjerge. Ved Lake Pukaki bør I dreje fra og køre forbi New Zealands højeste bjerg Mount Cook. Her er der mulighed for en smuk og scenisk flyvning over området. Vejen fører jer til sidst til Queenstown, hvor I afleverer bilen.

Queenstown bugter sig over skråningerne ned til Lake Wakatipu og er omkranset af bjergkæden, The Remarkables. Søen er ganske speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hvert femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden, efter han blev brændt til døde! I overnatter på Novotel.

New Zealand - South Island - Queenstown

Formiddagen er til rådighed i Queenstown. Uanset om man vil prøve suset fra et bungy jump, en raftingtur på floden, en jetbåd i flyvende fart på søen eller noget helt fjerde, er her alle muligheder. Man kan også tage med den gamle damper “TS Earnslaw” på en tur over søen til Walter Peak Station. Eller tag med svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra er der en flot udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge. Generelt er Queenstown et paradis for udendørsaktiviteter. Eftermiddagen byder på en guidet vintur til nogle af områdets bedste vingårde – der serveres frokost undervejs.

Efter at have prøvet grænser af, eller blot nydt det flotte landskab, er der nu afgang med bus mod Te Anau, Manapouri og Doubtful Sound, hvor I skal på minikrydstogt med en overnatning ombord på skibet Navigator.

I området omkring The Fiordland ligger noget af den mest storslåede natur i New Zealand. Doubtful Sound er omgivet af høje bjerge med sneklædte tinder, flotte vandfald, en iørefaldende ro og umådelig skønhed. Her er mulighed for at opleve naturen på tætteste hold. Båden afgår kl. 12.30 ud i det stille og fredelige vildnis, hvor kun lyden af vandets brusen fra vandfaldene høres. Der er kyndige naturvejledere ombord, der villigt deler ud af deres viden. For de mere eventyrlystne er der mulighed for en tur i kajak eller en vandretur langs stranden. Turen inkluderer middag og morgenmad.

New Zealand - Doubtful Sound

I løbet af formiddagen sejler I langsomt tilbage til Deep Cove. I kører med bus retur til Queenstown og tjekker ind på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

New Zealand - Queenstown - The Remarkables

Der er afrejse fra Queenstown mod Christchurch fra morgenstunden. Herfra skifter I fly og flyver mod Østen og herfra videre mod København.

Ankomst København om morgenen.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 29.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse København til Auckland og retur fra Queenstown
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 13 dages billeje type CDAR med automatgear og aircondition, fri km og kasko
 • 2 nætter på Skycity i Auckland
 • Halvdags vintur til Waiheke Island
 • 1 nat på Novotel Rotorua Lakeside i Rotorua
 • Hangi-middag og maori-koncert
 • 2 nætter på Art Deco Masonic Hotel i Napier
 • 1 nat på The Martinborough Hotel i Martinborough
 • 2 nætter på Hotel Grand Chancellor I Wellington
 • Færgeoverfart fra Wellington til Picton
 • 2 nætter på The Vintner’s Retreat i Marlborough
 • Halvdags sejltur på Queen Charlotte inkl. vinsmagning
 • 1 nat på Heritage Hanmer Springs i Hanmer Springs
 • 1 nat på Rydges Hotel i Christchurch
 • 1 nat på Peppers Bluewater Resort, Lake Tekapo
 • 3 nætter på Peppers Beacon i Queenstown inklusiv morgenmad
 • Halvdags vintur ved Queenstown inkl. frokost
 • 2 dages /1 nats sejlads på Fiordland Navigator inkl. måltider
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til New Zealand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel