New Zealands højdepunkter

Oplev havets kæmper på en hvalsafari, overnat på en båd i Doubtful Sound, og flyv ind til et af New Zealands mest uberørte vandreområder. Dette er blot nogle få af de mange unikke eventyr, der venter på denne kør-selv-rejse til New Zealands største seværdigheder på både Nordøen og Sydøen. Ruten er lagt, og hotellerne er booket. Så I skal bare slappe af og nyde alle New Zealands højdepunkter.

Rejsen starter i storbyen Auckland, hvor I henter bilen og kører nordpå mod skønne Bay of Islands. Her har I god tid til at nyde solen, svømme med delfiner og udforske de smukke kyster, inden turen fortsætter til det vulkanske område Roturoa, hvor den oprindelige maori-kultur har dybe rødder. Flere fantastiske naturoplevelser venter i nationalparken Tongariro, der indbyder til at udforske landskaberne til fods. New Zealands hovedstad Wellington er også et besøg værd, inden I tager færgen til Sydøen.

Det er en flot sejltur, og inden længe ankommer I til den hyggelige by Picton. Besøg Abel Tasman Nationalparkens frodige kyster eller smag på vin i Marlborough, inden I står til søs fra Kaikoura på en hvalsafari. Vask rejsestøvet af i de varme kilder i Hanmer, inden I begiver jer ned langs den rå og tyndt befolkede vestkyst. Her venter dramatiske klipper, mægtige gletsjere og masser af uberørt natur. Ved Wanaka flyver I ind mellem bjergene til et fantastisk vandreområde, der udforskes til fods, inden I sejler tilbage ad floderne med en jetbåd. Forude venter også den skønne by Queenstown, overnatning på den dramatiske fjord Doubtful Sound samt skotsk stemning i charmerende Dunedin, inden rejsen slutter i hyggelige Christchurch.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til New Zealand og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

Rejsen til New Zealand begynder med afrejse fra København mod Østen.

Ankomst i Østen og videre forbindelse til Auckland.

Ankomst Auckland. I har en enkelt overnatning på Sky City Hotel. Byen er med knap en mio. indbyggere New Zealands største by og huser omkring en fjerdedel af landets befolkning. En af byens største attraktioner er Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter – her har man rekonstrueret et stykke af Sydpolen med alt, hvad dertil hører af pingviner, rokker, hajer og meget mere.

New Zealand - Auckland

I afhenter lejebilen og herefter går turen mod Bay of Islands, et område med subtropisk klima, lange sandstrande og fiskerestauranter på stribe. Fra Auckland til Bay of Islands er der 260 km. Her skal I bo de kommende tre nætter.

Dagene er afsat til at se nærmere på området, der byder på et væld af aktiviteter. Her kan I dykke, snorkle, svømme med delfiner eller bare slappe af og nyde vandet, naturen og solen. Bay of Islands er det varmeste område i New Zealand – her er aldrig vinter. Hele området er en stor bugt med ikke mindre end 144 øer, der indbyder at blive udforsket.

Afslapning på Bay of Islands

Videre mod syd til Rotorua. Rotorua er en de største turistattraktioner på Nordøen. Her kan man opleve en termisk aktivitet, der ikke lader meget tilbage at ønske – blandt andet er her kogende ler og mudder med en temperatur, der kan være over 100 °. Varme kilder og gejsere sender med mellemrum kogende vand mange meter op i luften. De fleste hoteller i området tilbyder eget spabad – forsynet direkte fra undergrunden. I skal bo to nætter i Rotorua.

New Zealand - Rotorua - Gejser - Whakarewarewa

Dagen bruges i Rotorua. Maorierne slog sig ned her i stort tal, og Rotorua var sammen med Northland, det sted i New Zealand, hvor der boede flest maorier, da de første europæere kom til landet. De varme kilder blev brugt til bl.a. madlavning og vask.

Sidst på eftermiddagen bliver I hentet i bus, og kørt ud til et af maoriernes traditionelle samlingshuse. Her skal I opleve et show, hvor I gennem danse og sange lærer om nogle af maoriernes traditioner. Middag er inkluderet – tilberedt efter de gamle metoder. Aftenen slutter ca. kl. 22.00, hvor I er tilbage på hotellet igen.

Tamaki Maori, New Zealand

Fra Rotorua kører I 180 km til Lake Taupo, der er New Zealands største sø. Herfra videre det korte stykke tiI Tongariro National Park, hvor I har to overnatninger på Chateau Tongariro Hotel, det eneste hotel, der ligger i selve nationalparken.

New Zealand - Taupo - Lake Taupo

Oplev det fantastisk dramatiske vulkanske landskab i området omkring den berømte Tongariro Crossing. Turen er måske en af verdens smukkeste dagsvandreture, hvor I vandrer knapt 20 km nær den vulkanske højderyg med fem aktive vulkaner i et landskab fyldt med kratersøer og kildevæld. I vil få den ene mere spektakulære udsigt efter den anden på denne tur! Turen er guidet, og I vil undervejs nyde godt af guidens store viden om denne pragtfulde nationalpark.

Vandreturen kræver god kondition, og I skal være i stand til at kunne trave i et jævnt tempo i otte timer. De dedikerede guider vil sørge for sikkerheden og samtidig give jer et eventyr, I vil huske tilbage på. I skal som minimum medbringe gode travesko, en fleecetrøje, en hue og en vindtæt jakke, da vejret pludselig kan skifte i bjergene. I kan leje tøj og udstyr til turen, hvis I ikke har det med hjemmefra – det skal dog forhåndsbestilles.

New Zealand - Nodøen - Tongariro National Park

Sidste strækning på Nordøen er til Wellington, en tur på 335 km. Wellington har 330.000 indbyggere, og er landets hovedstad. Byen ligger på Nordøens sydvestlige punkt, og er omgivet af grønne bakker, hvor husene breder sig op over skråningerne. I byen er flere udsigtspunkter, f.eks. Mount Victoria, der giver en pragtfuld udsigt over byen og havnen.

New Zealand - Wellington

Denne morgen afleverer I bilen på havnen i Wellington og går ombord på færgen til Picton på Sydøen. Færgen afgår om morgenen og ankommer 3 timer senere. Forude venter en flot sejltur over Cook Strædet, der adskiller Nord- og Sydøen.

Ved ankomst i Picton får I en anden bil udleveret, og kører den flotte tur langs kysten til Kaikoura.

Fra Kaikoura er der hvalsafari på bugten. Der er et dygtigt mandskab ombord på båden, og chancerne for at opleve hvaler er rigtig gode – ofte får man en lille bonus i form af delfiner og de mægtige albatrosser. Området har en stor bestand af spermacethvaler samt en del pukkelhvaler og spækhuggere. Vær opmærksomme på, at der er tale om vilde dyr i fri natur, så der vil være enkelte dage, hvor man kun vil opleve ganske få eller ingen hvaler.

I dag går turen videre mod de varme kilder i Hanmer Springs, et kursted der ligger i smukke omgivelser. Stedet er både til afslapning i friluftsbadene fra de mineralske kilder eller ture på de mange vandrestier og cykelruter. For golfspillere er området populært.

New Zealand - Hanmer Springs - Varme kilder

Turen fra Hanmer går over Lewis Pass til Greymouth på vestkysten, en meget smuk tur, hvor landskabet veksler mellem højdedrag med hårnålesving og stejle skråninger og store dale med blå søer og grønne marker. I ankommer til Punakaiki, hvor I har en enkelt overnatning. Oplev også de specielle “Pancake Rocks” (pandekageklipperne), der er naturskabte lagdelte stenformationer, der minder om en stor stabel pandekager.

New Zealand - Punakaiki - Pancake Rocks

I kører nu mod syd til Franz Josef. Her venter en af verdens lettest tilgængelige gletsjere. Det er muligt at gå rundt i området, men den flotteste oplevelse vil være at reservere en tur over området i enten helikopter eller med et af de mindre fly, der flyver sightseeingture over Franz Josef gletsjeren, der ligger i bjergkæden „”The Southern Alps”. Lidt længere mod syd ligger Fox-gletsjeren. I bor en nat i Franz Josef på Punge Grove, der ligger tæt på byens restauranter og butikker.

New Zealand - Franz Josef gletsjeren

Denne dag vil vi anbefale, at I står tidligt op og tager til Lake Matheson, hvor man på en klar dag kan se bjergene spejle sig smukt i søen; det kan være svært at se, hvad der er op og ned på billeder taget her i flot vejr. Derefter går det videre ned langs kysten til Haast, op gennem Haast Pass og ind i landet mod Wanaka. En flot tur med en betagende udsigt. Wanaka by ligger ved Lake Wanaka, og I skal bo to nætter lige midt i byen.

New Zealand - Lake wanaka and Mt Aspiring

Wanaka by har en helt fantastisk flot beliggenhed ned mod Wanaka-søen. Her er masser af muligheder for både vandring, en tur på søen, overflyvninger af Mount Aspiring National Park, fisketure og kørsel på små firehjulstrukne motorcykler.

I dag skal der prøves grænser med Siberia Experience, en halvdagsudflugt, hvor I flyver ca. 25 min over et af New Zealands bjergrige områder med udsigt til gletsjere, snedækkede bjergtoppe og store regnskove. I lander i et dalområde, og vandrer tre timer gennem et uspoleret landskab, der ellers kun kan nås efter tre dages vandring. I slutter vandreturen ved Wilkin River, hvor I skal prøve en af New Zealands sjoveste opfindelser, en jetbådstur i susende fart ad floden til Makarora. I er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

ake-Wanaka-New-Zealand

I fortsætter nu mod Queenstown, som ligger ved den smukke sø Wakatipu med en flot udsigt til de to bjergkæder Coronet Peak og The Remarkables. I bor to nætter i Queenstown.

New Zealand - South Island - Queenstown

Uanset om man vil prøve suset fra et bungy jump, en raftingtur på floden, en jetbåd i flyvende fart på søen eller noget helt fjerde, er her alle muligheder. Man kan også tage med den gamle damper “TS Earnslaw” på en tur over søen til Walter Peak Station. Eller tag med svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra er der en flot udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge. Generelt er Queenstown et paradis for udendørsaktiviteter.

New Zealand - Queenstown

Efter at have prøvet grænser af, eller blot nydt det flotte landskab er der nu afgang mod Te Anau, Manapouri og Doubtful Sound, hvor I skal på minikrydstogt med en overnatning ombord på skibet Navigator.

I området omkring The Fiordland ligger noget af den mest storslåede natur i New Zealand. Doubtful Sound er omgivet af høje bjerge med sneklædte tinder, flotte vandfald, en i ørefaldende ro og umådelig skønhed. Her er mulighed for at opleve naturen på tætteste hold. Båden afgår kl. 12.30 ud i det stille og fredelige vildnis, hvor kun lyden af vandets brusen fra vandfaldene høres. Der er kyndige naturvejledere ombord, der villigt deler ud af deres viden. For de mere eventyrlystne er der mulighed for en tur i kajak eller en vandretur langs stranden. Turen inkluderer middag og morgenmad.

New Zealand - Fiordland Navigator

Retur til Manapouri og en lille køretur til Te Anau, hvor der er en overnatning. Te Anau ligger ved søen Manapouri, og en sejltur over til Te Anau Glow Worm-grotterne kan anbefales. Sejlturen tager 30 – 45 min. Glow worms er et underligt dyr, der gennem en kemisk reaktion lyser klart for at tiltrække føde, selvom det kan være svært at forestille sig, hvilke insekter der lever i totalt mørke dybt under jorden.

New Zealand - Te Anau - Glow Worm Caves

Fra Te Anau til Dunedin “Edinburgh of the South” er der 290 km. Besøg Otago-halvøen, der ligger lidt uden for Dunedin. Her kan man blandt andet se en koloni af de mægtige albatrosser, samt komme tæt på guløjede pingviner. Her ligger også Larnach Castle fra 1817, New Zealands eneste slot bygget i typisk engelsk stil.

New Zealand - Dunedin - Larnarch Castle

Turen går nu nordpå til Christchurch, hvor I har to overnatninger. Christchurch er New Zealands tredjestørste by og Sydøens største med ca. 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som “den mest engelske by uden for England”. Byggestilen er tydeligt engelsk inspireret, de smukke blomsterhaver har masser af pelargonier, georginer og krysantemum. Byen har forandret sig meget efter de jordskælv der har ramt byen, og der er hele tiden nye tiltag i gang. Besøg f.eks. Cardboard Cathedral, 10 min gang fra den gamle katedral. Designet af en japansk arkitekt og bygget af pap, det forventes at holde i 50 år. Besøg også Re:Start Mall, et foranderligt område med cafeer og butikker i gamle containere.

New Zealand - Christchurch - Tram

Denne dag vil vi anbefale en køretur til havnebyen Lyttleton og videre til Akaroa. I Lyttleton bør man tage en tur med katamaranen “The Black” på havnerundfart, hvor der er meget fine chancer for at se delfiner. Inden I ankommer til Akaroa, vil vi anbefale at spise frokost på French Farm Winery. Stedet er utrolig fredfyldt og ligger i naturskønne omgivelser. Akaroa ligger ca. 80 km fra Christchurch – en charmerende lille by med stærke franske rødder, og som ligger i en naturlig havn på halvøen.

New Zealand - Akaroa

Bilen afleveres i Christchurch lufthavn inden afrejse mod Østen og videre forbindelse til Danmark.

Efter flyskifte ankommer I i dag til København.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 39.900 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 29.900 kr.
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 37.400 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 27.800 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 41.400 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 30.300 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Auckland og retur fra Christchurch
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 22 dages billeje type CDAR med automatgear og aircondition, fri km og kasko
 • 1 nat på Sky City Hotel i Auckland
 • 3 nætter på Copthorne Bay of Islands
 • 2 nætter på Novotel Rotorua
 • Til fest hos maorierne
 • 2 nætter på Chateau Tongariro Hotel
 • Heldagsudflugt Tongariro Crossing
 • 2 nætter på QT Museum Hotel i Wellington
 • Færgeoverfart fra Wellington til Picton
 • Halvdags hvalsafari Kaikoura
 • 1 nat på Manakau Lodge (The White Morph ved 2 voksne og 2 børn)
 • 1 nat på Heritage Hanmer Springs
 • 1 nat på Punakaiki Resort
 • 1 nat på Punga Grove, Franz Josef
 • 2 nætter på Wanaka Springs inkl. morgenmad
 • Halvdags flyve- og vandretur, Siberia Experience
 • 2 nætter på Novotel Queenstown Lakeside
 • 2 dage /1 nats sejlads på Fiordland Navigator inkl. måltider
 • 1 nat på Dunluce B&B, Te Anau inkl. morgenmad
 • 1 nat på Larnach Lodge i Dunedin inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Chateau on the Park, Christchurch
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til New Zealand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel