New Zealand med stil

Drømmer du om at komme dybt ind i New Zealands vilde natur og opleve sider af landet, kun de færreste rejsende finder frem til? Så er denne rejse perfekt. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker og besøger både kendte seværdigheder og mindre kendte perler. Undervejs bor du på lækre lodges, hoteller og Bed & Breakfasts.

Eventyret starter i Auckland, The City of Sails, på Nordøen, som byder på en perlerække af forskelligartet natur. Rotorua imponerer med sin sydende undergrund, maori-kultur og smukke landskaber, mens Tongariro National Parks fantastiske vulkaner blot venter på at blive udforsket til fods. Længere mod syd venter Sydøens idylliske Abel Tasman National Park, som er et sandt paradis med frodig vegetation, små bugte og krystalklart vand. Du kommer også til at Arthur’s Pass i Southern Alps og kan nyde et spektakulært krydstogt på Fiordlandets blikstille vande. Læg hertil mødet med New Zealands venlige befolkning, den oprindelige maori-kultur, og de hyggelige storbyer, og du har en uforglemmelig New Zealand rejse. Rejsen fuldendes med tre nætter i skønne Sydney.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I dag er der afrejse fra Danmark mod New Zealand. Hvis du ønsker en eller to nætter i Asien undervejs, kan dette sagtens arrangeres. Det kan være skønt at opdele den lange flyrejse i to bidder, og så giver det flere oplevelser med hjem.

Du ankommer til Auckland, og fra lufthavnen går turen mod centrum af Auckland, hvor du indlogeres på det stilfulde og hyggelige Hotel De Brett. Auckland er New Zealands største by. På trods af at byen er en pulserende og kosmopolitisk storby, er den forbavsende overskuelig og nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme. Auckland bliver også kaldt for “City of Sails” af den grund, at det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Nyd storbyens mange tilbud og gå en tur langs marinaen, hvor tusindvis af både ligger side om side.

New Zealand - Auckland

Nyd en hel dag i Auckland, som er en spændende by; rig på kultur og med en smuk beliggenhed omgivet af vand. Besøg byens havneområder Waitemata og Manukau, eller nyd udsigten over byen fra et af de udslukte vulkankratre Mount Eden eller Rangitoto Island. Byens mange strande, marinaer og parker gør stedet ideelt til udendørs aktiviteter som sejlture, sport eller et strandbesøg. Så du får nemt dagen til at gå med at udforske denne smukke by.

New Zealand - Auckland - Viaduct Harbour

Dagen i dag byder på skønne naturoplevelser, når du kører sydpå mod Rotorua, som er mest kendt for sin geotermiske aktivitet. Som du nærmer dig byen, bliver du mødt af den karakteristiske lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Du vænner dig heldigvis meget hurtigt til duften, og området er meget fascinerende. Vel fremme i Rotorua tjekker du ind på Regent of Rotorua Boutique Hotel for de kommende to nætter. Nyd en dukkert i poolen eller en god middag i hotellets restaurant efter en dag fuld af oplevelser.
Distance: ca. 250 km fra Auckland til Rotorua.

New Zealand - Rotorua - Prince Of Wales Feathers - Whakarewarewa

Du har to dage i Rotorua. Så benyt lejligheden til at blive klogere på maori-kulturen og de traditioner, som New Zealands oprindelige befolkning har holdt særlig godt i hævd i dette område. Du kan blandt andet se traditionelle træudskæringer og komme med til en stemningsfuld hangi middag med maoridans. Naturen omkring Rotorua er også helt unik. Så snør vandreskoene, og oplev smukke søer, boblende mudderhuller, dybe skove og brusende vandfald.

New Zealand - Rotorua - Traditionel Kapa Haka gruppe

Fra Rotorua går rejsen videre mod Waiotapu Thermal Wonderland, hvor sydende søer og spruttende gejsere præger landskabet. Eller læg vejen forbi Waimangu Volcanic Valley og Lake Taupo, der imponerer med sine enestående udsigter til vulkanerne omkring søen. Målet for dagens køretur er Tongariro National Park, som ganske enkelt er et af de mest spektakulære steder i New Zealand. Du indlogeres på Ruapehu Country Lodge; et hyggeligt bed and breakfast, som ligger blot 15 minutters kørsel fra Tongariro National Park i skønne, grønne omgivelser.
Distance: ca. 225 km fra Rotorua til Tongariro National Park.

New Zealand - Nordøen - Tongariro National Park - Mt

Dagen går med at udforske Tongariro National Park, som du måske kender fra filmen om Ringenes Herre. En god måde at udforske parken på er til fods, og her er The Tongariro Alpine Crossing en af de absolut bedste ruter. Turen tager dig til parkens allerstørste højdepunkter som South Crater, Emerald Lakes og Soda Springs, alt imens landskabet ændrer sig fra vulkanske landskaber til græsenge. Du kan også vælge at tage en af de kortere og nemmere vandreruter på 1-2 timers varighed. Når du er færdig med at udforske landskaberne, bliver du hentet af en chauffør, der kører dig tilbage til dit hotel.

Kør-selv fra Auckland til Wellington

Du forlader Tongariros smukke scenerier og kører mod syd-vest gennem grønne landskaber langs Whanganui River. Dagens mål er New Zealands hovedstad Wellington, som folder sig ud over de bløde bakker ned mod havnen. Efter at have tjekket ind på The Bolton Hotel, kan du passende starte dit besøg i Wellington med et tur til et af udsigtspunkterne på Mount Victoria. Herfra får du en fantastisk udsigt ud over byen.
Udforsk byens centrum, der består af en blanding af nye og gamle bygninger som komplimenterer hinanden på bedste vis. Der er et stort udbud af både kunst og kultur i Wellington, og atmosfæren i byen er på én gang levende og hyggelig. Læg også vejen forbi nationalmuseet Te Papa, som benytter sig af avanceret computerteknologi i formidlingen af deres udstillinger. Så her venter et museumsbesøg udover det sædvanlige.
Distance: ca. 325 km fra Tongariro National Park til Wellington.

Wellington Cable Car

Efter mange spændende oplevelser på Nordøen går turen nu videre med færge fra Wellington til Picton på Sydøen. Det er en usædvanlig dejlig færgeoverfart, som tager dig gennem Marlborough Sounds smukke fjordlandskaber. Under overfarten kan du slappe af i færgens lounge og nyde udsigten. Vel fremme i Picton kører du videre ad Queen Charlotte Drive med sine mange små bugte og strande til byen Nelson. Her indlogeres du på det charmerende og luksuriøse Shelbourne Villa, som ligger centralt i byen.
Distance: ca. 100 km fra Wellington til Nelson.

Ikke langt fra Nelson finder du Abel Tasman National Park, som er et sandt paradis med grønklædte bakker, smukke sandstrande og klart, indbydende vand. Der er rig mulighed for vandreture ad de mange stier i området. Du kan for eksempel tage en vandtaxa til Tonga Bay, gå derfra til Torrent Bay og tage en vandtaxa tilbage. Du kan også begive dig ud i kajak, og nyde landskaberne fra vandsiden, eller slappe af på den smukke Kaiteriteri Beach i nogle timer.

New Zealand - Abel Tasman National Park

Vi anbefaler, at du kommer tidligt afsted mod Arthur’s Pass, da dagens køretur er en af de lidt længere. Derimod er det også en af de smukkest strækninger du kommer til at køre. Turen tager dig langs Buller Gorge til den vilde vestkyst. Tag eventuelt en afstikker til Cape Foulwind, hvor en sælkoloni holder til, eller stræk benene på en gåtur langs Pororari River ved Punakaiki. Fortsæt mod syd via Greymouth, inden du atter kører ind i landet mod Arthur’s Pass National Park, som ligger i hjertet af Southern Alps. Du skal bo på Wilderness Lodge Arthur’s Pass; et hyggeligt hotel med en fantastisk udsigt til de sneklædte bjergtoppe. Middag er inkluderet begge aftener på Wilderness Lodge.
Distance: ca. 400 km fra Nelson til Arthur’s Pass.

Dagen er fri til at udforske de smukke omgivelser. Dybe dale, smalle kløfter, buldrende vandfald og snedækkede bjergtinder præger landskaberne i Arthur’s Pass National Park. Parken byder på et væld af aktiviteter. Heriblandt vandreture og fisketure om sommeren og ski og skøjteløb om vinteren. Så lige meget hvornår på året du befinder dig her, bliver det et spændende ophold.

Du kører igen ud til vestkysten og følger den sydpå mod gletsjeren Franz Josef. Tag en afstikker til den smukke, fredfyldte Okarito Lagoon, som du for eksempel kan udforske i kajak. Eller nyd det rige fugleliv i området. Vel fremme ved Franz Josef kan vi varmt anbefale en helikoptertur over de blå ismassiver. Det er en uforglemmelig oplevelse at se den enorme gletsjer oppefra, og på nogle helikopterture får du endda mulighed for at komme ud og gå på gletsjeren. Du overnatter på det skønne Te Waonui Forest Retreat, som ligger gemt væk i vestkystens tempererede regnskov. Middag er inkluderet.
Distance: ca. 250 km fra Arthur’s Pass til Franz Josef.

New Zealand - Franz Josef Glacier

Inden du bevæger dig væk fra kysten mod Queenstown kan vi anbefale et stop ved Ship Creek og Monro Beach på vestkysten. Tag den smukke rute over Haast Pass, hvor du blandt andet kan opleve ældgamle Kahikatea-træer. Du ankommer hen på dagen til Queenstown, som er blandt Sydøens mest populære destinationer. Byen ligger smukt ved Lake Wakatipus bred med udsigt til bjergene Remarkables Ranges. Men det er dog ikke den smukke beliggenhed, der har gjort byen så kendt. Det er derimod udbuddet af adrenalinpumpende aktiviteter i og omkring byen. Her kan du sejle i jet-båd, springe elastikspring, stå på ski og meget mere. Du overnatter på det lækre Sofitel Queenstown Hotel & Spa.
Distance: ca. 350 km fra Franz Josef – Queenstown.

New Zealand - Queenstown - Lake Wakatipu

I dag bliver du mødt på hotellet af en repræsentant for Fiordland Discovery, som tager dig med til Milford Sound, hvor der venter et uforglemmeligt krydstogt på fjorden. Skibet glider gennem de imponerende landskaber, hvor stejle bjergsider tårner sig op på begge sider og spejler sig i vandets overflade. Du kommer til at opleve alle højdepunkterne i området som Bowen Falls, Mitre Peak, Bridal Veil Falls og meget mere. Hvis vejret tillader det, sejler skibet ud i det Tasmanske Hav, hvorfra du har en enestående udsigt til kysten. Der kastes anker hen på eftermiddagen, hvor du får mulighed for at udforske fjorden i kajak, inden der serveres drinks og middag om bord. Næste morgen venter en dejlig morgenmad, mens solen står op, og skibet finder tilbage til udgangspunktet. Herfra går turen tilbage til Queenstown.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound - Kajak

Mere end to millioner gæster kommer til Queenstown hvert år for at nyde de fantastisk smukke omgivelser, få et adrenalinkick eller slappe af og blive forkælet. Der findes blandt andet et hav af vandreruter, cykelruter, guidede ture, sejlture og flyveture til blandt andet Milford og Doubtful Sound. Så benyt dig af nogle af de mange tilbud, eller nyd din sidste dag i New Zealand med en gåtur gennem byen og en god middag.

New Zealand - Queenstown - Routeburn Track

I dag afleverer du din lejebil og flyver til Sydney, hvor du indlogeres på Holiday Inn Old Sydney, der ligger i “The Rocks”,  for de kommende tre nætter. Resten af dagen er fri til at få de første indtryk af denne fantastiske storby.

Med to hele dage har du god tid til at nyde denne fantastiske by, der ligger forrygende flot ned til en stor naturlig havn. Rejsen inkluderer en guidet rundtur i Operahuset, hvor du oplever den ikoniske bygning inde fra og hører spændende anekdoter fra Operahusets historie. Herfra er det kun en kort gåtur til den fine botaniske have eller det hyggelige område The Rocks, der er byens ældste. Fra havnefronten Circular Quay ved Operahuset kan du også hoppe på en af de mange færger, der sejler i pendulfart mellem midtbyen og Sydneys forstæder. Dette er en fantastisk måde at opleve byen fra søsiden. Strandforstaden Manly kunne være en god destination. Eller hop på båden til Darling Harbour, der er en livligt område fyldt med restauranter, butikker og seværdigheder. Du kan også opleve byen fra oven på et Bridge Climb, eller tage på en guidet tur til de nærliggende Blue Mountains, der giver en god introduktion til Australiens rige natur og dyreliv. Mulighederne i Sydney er mange.

Sydney, Rock and Reef

Nyd den sidste morgen i Australien, inden turen går mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Du ankommer til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
31 dec 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 49.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 sep 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 50.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark – Auckland, Queenstown – Sydney og Sydney – Danmark
 • Lufthavnsskatter og – afgifter
 • ‘Meet & Greet’ i Aucklands lufthavn samt transport til hotellet
 • 15 dages leje af firehjulstrækker inkl. fri km, standard forsikringer og lokale skatter
 • Detaljeret turmanual med rejseplan og kort
 • 2 nætter på Hotel De Brett i Auckland inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Regent of Rotorua Boutique Hotel i Rotorua inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Ruapehu Country Lodge ved Tongariro National Park inkl. morgenmad
 • 1 nat på The Bolton Hotel i Wellington inkl. morgenmad
 • Færge fra Wellington til Picton med adgang til Premium Plus Lounge
 • 2 nætter på Shelbourne Villa i Nelson inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Wilderness Lodge Arthur’s Pass inkl. morgen- og aftensmad
 • 1 nat på Te Waonui Forest Retreat i Franz Josef inkl. morgen- og aftensmad
 • 1 nat på Sofitel Queenstown Hotel & Spa inkl. morgenmad
 • 2 dage/1 nat Fiordland Discovery Cruise inkl. morgen- og aftensmad
 • 2 nætter på Sofitel Queenstown Hotel & Spa inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Holiday Inn Old Sydney
 • Guidet rundvisning i Sydney Opera House
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Selvrisikoeliminering: Dkk 1.500 pr. person. Dette reducerer selvrisikoen på bilen til nul kroner.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til New Zealand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel