Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

De bedste naturoplevelser ligger sjældent langs de mest brugte veje. Derfor foregår denne rejse med firehjulstrækker, hvilket gør det muligt at køre ad afsidesliggende bagveje. Ruten byder både på kendte seværdigheder og ukendte naturperler, der tilsammen fanger New Zealands rå skønhed. Undervejs bor du på udvalgte lodges og charmerende Bed & Breakfast , der kombinerer komfort og gæstfrihed med den helt rigtige beliggenhed.

På Nordøen oplever du storbyen Auckland, og du møder maorierne i de termiske landskaber ved Rotorua. Flere dramatiske landskaber venter i Tongariro National Park og langs de smukke kyster på Coromandel Peninsula. Du besøger også ukendte perler som Te Urewera National Park, Lake Waikaremoana og Whanganui National Park, inden du triller ind i New Zealands hovedstad Wellington.

En flot færgetur fører til Sydøen, der byder på vilde bjerglandskaber, mægtige gletsjere, subtropiske kyster, gamle guldgraverbyer, hvalsafarier og berømte vinområder. Du har god tid til at udforske det hele, og i firehjulstrækkeren kan du komme endnu dybere ind i den vilde natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til New Zealand og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod New Zealand.

Efter et flyskifte i Asien fortsættes til Auckland. Her bliver du hentet i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner, der sørger for at køre dig til dit centralt beliggende hotel. Du får også udleveret en stor informationsmappe fyldt med inspiration og praktiske oplysninger om dit forestående eventyr. Nætterne i Auckland tilbringes på det stilfulde boutiquehotel Hotel DeBrett, der byder på moderne design og høj komfort.

New Zealand - Auckland Havn

Dagen er fri til at udforske Auckland på egen hånd. Auckland ligger utrolig smukt på skråningerne af 63 vulkaner ned mod havet. Flere af vulkanerne kan tydeligt fornemmes i landskabet, og vulkaner som One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert byder alle på smukke udsigter over byen og havnen.

Hvis du ønsker det, kan vi være behjælpelig med at arrangere en række ture. Det kunne være en vintur til Waiheke Island, der ligger blot 40 minutters sejlads fra Auckland. Her besøges flere lokale vinhuse, og der er god tid til at nyde den smukke natur. Eller kast dig ud i det helt store sejler-eventyr, når du står til søs i et par timer på en ægte American Cup yacht. Undervejs får du mulighed for at styre båden, hvis du ønsker det. Men du er også velkommen til at slappe af og nyde udsigten fra dækket.

Vin og natur i verdensklasse

Du lægger storbyen bag dig fra morgenstunden og begiver dig langs vestkysten til Coromandel-halvøen; et vildnisparadis med kuperet landskab og en dramatisk kystlinje med flotte badestrande. Et godt sted at stoppe kunne være Coromandel Town, der byder på caféer og fine, små butikker. Fortsæt til Hot Water Beach, hvor du kan grave dit eget varme badekar i sandet ved lavvande. Den vulkanske aktivitet opvarmer nemlig vandet under sandet, og du skal ikke grave langt ned for at finde det. Det er også værd at gå en tur langs Hahei Beach, der fører til den berømte klippeformation Cathedral Cove. Dagens mål er byen Tairua, hvor du indlogeres på det luksuriøse Colleith Lodge B&B. Fuldend eventuelt dagen med en tur i poolen eller en kort gåtur til toppen af Mount Paku, hvor du belønnes med en flot udsigt.

Distance: Ca. 260 km fra Auckland til Coromandel Peninsula.

New Zealand - Coromandel - Cathedral cove beach

Fortæt langs østkysten mod Te Puke, hvor New Zealands populære nationalfrugt, kiwien, dyrkes i store mængder. Du kan lære meget mere om kiwi-dyrkning på det lokale besøgscenter, inden turen fortsætter til Rotorua. Du er ikke i tvivl, når du nærmer dig Rotorua, for jorden her er meget aktiv. Damp står ud af sprækker i jorden, mudderpøle bobler lystigt, og gejsere sender kogende vand højt op i luften med jævne mellemrum. Området er også hjem for et stort antal maorier, der er New Zealands oprindelige befolkning. Allerede i aften er der mulighed for at stifte bekendtskab med deres spændende polynesiske kultur, når du bydes velkommen med en traditionel hangi-middag med tilhørende kulturelt show. Nætterne i Rotorua tilbringes på det charmerende The Springs Bed & Breakfast.

Distance: ca. 215 km fra Coromandel Peninsular til Rotorua.

New Zealand - Rotorua - Traditionel Kapa Haka gruppe

Du har hele dagen til at udforske Rotoruas fantastiske landskaber, der foruden sin termiske aktivitet byder på uberørte skov og utallige smukke søer. Du kan også dykke dybere ned i maori-kulturen, hvis du ønsker det. Bagefter kan oplevelserne fordøjes i en af de varme kilder eller spa-faciliteter, der nyder godt af den termiske undergrund.

New Zealand - Rotorua - Prince Of Wales Feathers - Whakarewarewa

I dag får du god brug for firehjulstrækket, når du begiver dig igennem Te Urewera National Park. En del af turen går ad grusveje gennem tæt regnskov til den afsidesliggende sø Lake Waikaremoana, der er et oplagt sted at stoppe. Fortsæt til Napier ved Hawkes Bay, der er kendt for sine mange bygninger i 1930’ernes art deco-stil. Det lille kompakte centrum indbyder til at blive udforsket til fods, inden turen går til McHardy Lodge, hvor du indlogeres for natten. Afslut eventuelt dagen med et besøg på en af områdets vingårde, hvor der er mulighed for at smage på de lokale vine.

Distance: ca. 320 km fra Rotorua til Napier.

New Zealand i firehjulstrækker

Fantastiske naturoplevelser venter i dag, når du sætter kurs mod Tongariro National Park. På vejen får du et godt indtryk af det landlige New Zealand. Især hvis du kører ad de små veje, der tidligere blev brugt til at forbinde afsidesliggende gårde med havnen i Napier. Dengang kæmpede hestetrukne vogne sig henover de ujævne hjulspor, men i dag er vejen fuldt asfalteret. Turen fører dog stadig forbi afsidesliggende farme, hvor man blandt andet opdrætter får. Denne aften tilbringes på hyggelige Ruapehu Country Lodge for foden af Mount Ruapehu i Tongariro National Park. Det er værd at bruge eftermiddagen på en gåtur i den smukke nationalpark, der krones af tre mægtige vulkaner.

Distance: ca. 190 km fra Napier til Tongariro National Park.

New Zealand - Tongariro National Park

Endnu en flot køretur venter i dag, når du fortsætter via Pipiriki mod Wellington. En del af turen fører ad den gamle Whanganui River Road langs Whanganui River, der er den flotteste flod på Nordøen. Vel fremme i Wellington indlogeres du på Museum Hotel Wellington, der uden tvivl er blandt byens mest spændende hoteller. Her danner masser af komfort, moderne design og en imponerende kunstsamling en unik ramme om de kommende to nætter. Resten af dagen er fri til at nyde storbyens glæder. Gå eksempelvis en tur langs havnen til Te Papa, der er New Zealands moderne og meget spændende nationalmuseum.

Distance: ca. 315 km fra Tongariro National Park til Wellington.

New Zealand - Wellington Cable Car

Med en hel dag til rådighed har du god tid til at nyde Wellingtons mange muligheder. Byen har været New Zealands hovedstad siden 1865 og ligger smukt rundt om den store naturlige havn. Flere steder ligger forstæderne op ad de bratte bakker omkring vandet. Byen byder på et rigt kulturliv, en livlig atmosfære og adskillige smukke bygningsværker af både nyere og ældre dato. Dertil kan naturligvis lægges et væld af glimrende restauranter samt caféer og shoppingmuligheder, der er en moderne hovedstad værdig.

New Zealand - Wellington_by night

Det er tid at tage afsked med Nordøen og tage færgen mod Sydøen. Det er en meget smuk sejltur gennem Marlborough Sound til Picton, der ligger billedskønt omgivet af vilde skærgårdslandskaber. Denne kyststrækning byder på et væld af flotte udsigter, hvilket du oplever ved selvsyn på køreturen ad Queen Charlotte Drive til Nelson. På vejen passeres adskillige bugte med øde strande, og der er intet til hinder for en hurtig svømmetur, hvis du har lyst til det. Eller bliv på land og nyd områdets små gallerier og de mange vinhuse, der ligger spredt ud i de frodige solbeskinnede landskaber. De kommende to nætter tilbringes på det luksuriøse Atholwood.

Distance: ca. 110 km fra Wellington til Nelson plus 3,5 times sejltur.

New Zealand - Marlborough Sounds

Abel Tasman National Park byder på nogle af de flotteste subtropiske landskaber i New Zealand, og der er aktiviteter for ethvert energiniveau. Tag eksempelvis en vandtaxa til Tonga Bay, hvorfra du kan vandre til Torrent Bay. Har kan du arrangere at blive hentet af vandtaxaen. Eller gå den korte tur fra hotellet ned til den næste bugt, hvor du kan hoppe i en havkajak og padle stille og roligt fra bugt til bugt. Lyder alt dette for aktivt, indbyder Kaiteriteri Beach til afslapning i vandkanten.

New Zealand - Sydøen - Abel Tasman National Park - Vandretur

Et ægte eventyr venter i dag, når du fortsætter til afsidesliggende Lake Rotoiti i Nelson Lakes National Park. Ikke mange besøgende når hertil. Hverken udlændinge eller lokale. Fortsæt ad et hjulspor fra St. Arnaud til Murchison. Undervejs krydses flere små floder, inden du kan nyde en velfortjent frokost i Murchison. Herefter går turen tilbage mod den vilde natur. Du kører ad afsidesliggende jordveje gennem tætte birkeskove til Lewis Pass, inden turen går tilbage mod civilisationen i Hanmer Springs. Her kan du hvile ud ovenpå dagens tur i de varme kilder under den åbne himmel. Eller kast dig ud i nogle af områdets mange aktiviteter, der rangerer fra golf og mountain bike-ture til bungy jump. Natten tilbringes på Cheltenham House.

Distance: ca. 310 km fra Nelson – Hanmer Springs. Men regn med ca. 50 km i timen.

Flere store naturoplevelser venter i dag, når du sætter kurs mod den lille by Kaikoura. Byen ligger smukt mellem havet og de ofte snedækkede Kaikoura-bjerge. Men det er under havoverfladen at byens største seværdighed holder til. Kaikoura er et af de bedste steder at komme tæt på en række af havets store pattedyr. Her kan du svømme med delfiner og sæler, eller tage på hvalsafari på udkig efter havets kæmper. Byen er desuden kendt for sine glimrende fiskerestauranter, der serverer friskfangede skaldyr og andre lækkerier fra havet. I Kaikoura overnattes på Manakau Lodge B&B, der ligger smukt for foden af bjergene.

Distance: ca. 135 km fra Hanmer Springs til Kaikoura.

Kaikoura - Hvalsafari

Fortsæt ned ad kysten mod Christchurch, der ofte omtales som den mest engelske by udenfor England. Dette skyldes i høj grad de hyggelige gader med britiske huse og fine parker. Et godt steder at mærke stemningen er Hagley Park og stien langs Avon-floden, inden turen fortsætter over Canterbury Plains frodige sletter til Mt. Hutt for foden af den mægtige bjergkæde The Southern Alps. Vel fremme indlogeres du på Quickenberry Guesthouse for de kommende to nætter.

Distance: ca. 275 km fra Kaikoura via Christchurch til Mt. Hutt.

New Zealand - Christchurch - Tram

Dagen er fri til at nyde dette naturskønne område. Start eventuelt dagen med en fantastisk flyvetur i varmluftballon, eller slap af i områdets varme kilder. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig.

Flere store naturoplevelser venter i dag, når du fortsætter til Lake Tekapo, der ligger omgivet af lave bjerge. Fra slut november og cirka fem uger frem males landskaberne omkring søen i stærke farver, når vilde blomster pibler frem under den tiltagende sommersol. Særlig stemningsfuld er den lille stenkirke Church of the Good Shepherd, der ligger ensomt på søbredden. Det er muligt at fuldende oplevelsen med en flyvetur over søen og Mount Cook, der er New Zealands højeste bjerg. Tilbage i bilen fortsætter turen gennem en afsidesliggende dal med sparsom vegetation. Fortsæt ad sjældent bruge veje over vilde bjergpas til dagens mål, Waitaki Valley, der foruden vild natur også er et af New Zealands hotte nye vinområder.

Distance: ca. 235 km fra Mt. Hutt til Waitaki Valley.

Endnu en flot køretur venter i dag, når du sætter kurs mod en af de mest populære byer på Sydøen; Queenstown. Fra Waitaki Valley fører vejen over endnu et afsidesliggende bjergpas. Det er svært at se i dag, men under New Zealands guldfeber i 1800-tallet var dette område et af de tættest befolkede i landet. Du kan fornemme en smule af stemningen fra dengang i den lille landsby St. Bathans, der byder på en håndfuld historiske huse, en pub og en menneskeskabt sø. Fortsæt via vinområdet Central Otago ad en lille sidevej til Wakatipu Basin og byen Queenstown. Her indlogeres du på Queenstown Park Boutique Hotel, der på smuk vis forener moderne design og komfort med en flot udsigt til naturen gennem de store vinduer.

Distance: ca. 350 km fra Waitaki Valley til Queenstown.

New Zealand - South Island - Queenstown

Et af turens absolutte naturmæssige højdepunkter venter i dag, når du tager på en lang dagstur fra Queenstown til Fiordland National Park. Turen starter i bus langs Lake Wakatipu, og fortsætter gennem rullende landskaber og lave bjerge til Te Anau. Her er der en kort pause, inden du fortsætter ad den spektakulære Milford Road til Milford Sound, hvor en båd ligger for anker. Forude venter en af New Zealands smukkeste sejlture, der fører dig forbi vandfald, tempererede regnskove og bratte bjergsider. Dyrelivet i området er også rigt både til vands og i luften. Båden fører dig hele vejen gennem fjorden til Det Tasmanske Hav, inden turen går tilbage mod fastlandet. I stedet for at køre hele vejen tilbage ad den vej, du kom, bliver du kørt til den lille lokale lufthavn, hvor en kort flyvetur fører dig tilbage til Queenstown. Her står en chauffør klar til at køre dig tilbage til dit hotel.

Milford Sound, Fiordland National Park, New Zealand

Hele dagen er fri til at nyde Queenstown og de omkringliggende landskaber. Byen er især kendt for sine mange adrenalinfyldte oplevelser, og der er rig mulighed for at få sug i maven med bungy jump, paragliding, skydiving osv. Men også hvis du foretrækker mere rolige oplevelser, bugner området af muligheder. Udforsk naturen omkring byen til fods eller på cykel. En fin cykeltur fører eksempelvis til den tidligere guldgraverby Arrowtown, der giver et godt indblik i dette spændende kapitel af New Zealands historie. Du kan også tage på sejlture på Lake Wakatipu, flyve over Doubtfuld Sound og lade dig forkæle med wellness og spa. Eller tag en afslappende dag og nyd folkelivet fra en solbeskinnet café med udsigt over søen og bjergene. Dagen er helt din egen.

Læg Queenstown bag dig fra morgenstunden og sæt kurs mod Sydøens rå og tyndt befolkede vestkyst. Det er en flot tur, der fører dig ad New Zealands højeste officielle vej over Crown Range til Wanaka. Fortsæt over Haast Pass, der belønner med flotte udsigter og mange muligheder for at stoppe og udforske naturen, inden du fortsætter ned mod kysten på den anden side af bjergene. Dette er et af de vildeste områder af New Zealand. En rå kyststrækning, hvor det brølende tasmanske hav slår ind mod klipperne, og tempererede regnskove dækker landskaberne i alle tænkelige nuancer af grøn. Glitrende gletsjere glider ned fra de høje bjerge, og øde strande indbyder til gåture i den vilde natur. Overvej eventuelt en lille omvej til Monro Beach og en gåtur ved Ship Creek Walk. I perioden fra oktober til december kan du være heldig at se pingviner og delfiner i havet langs denne strækning. Dagens mål er Franz Josef-gletsjeren, hvor du indlogeres på den komfortable West Wood Lodge.

Distance: ca. 360 km fra Queenstown til Franz Josef uden omveje.

New Zealand - Haast - Fantail Falls

Det er værd at bruge formiddagen på at udforske gletsjeren og naturen ved Franz Josef, hvor vandrestier fører på kryds og tværs gennem området. Det er også muligt at booke en helikoptertur, hvor du lander direkte på gletsjerisen. Eller tage turen ud til isolerede Okarito ved kysten, hvis smukke lagune indbyder til en sejltur i kajak. Skal der mere fart på, kunne en tur i jet boat fra Whataroa til en koloni af de sjældne hvide hejrer være en mulighed. Fra Franz Josef fortsættes op ad kysten mod Hokitika, der er kendt for sin særlige grønne jade. Du kan opleve de dygtige håndværkere arbejde med jaden, og der er naturligvis mulighed for at købe smykker og andre jadeprodukter, hvis du skulle have lyst til det. Natten tilbringes på Breakers Boutique Accommodation B&B, der ligger flot ud til kysten nord for Greymouth.

Distance: ca. 160 km fra Franz Joseph til Greymouth.

New Zealand - Franz Josef Glacier

Du kan tage en lille omvej op til de forunderlige Pancake Rocks i Punakaki denne morgen, inden turen går tilbage over bjergene mod Christchurch på østkysten. Turen fører dig forbi Lake Brunner og over Arthur’s Pass, der er et af de flotteste bjergpas i New Zealand. På den anden side af bjergene, flader landskaberne ud, og vejen snor sig gennem frodige vidder tilbage til Christchurch. Her indlogeres du på Clearview Lodge B&B; et luksuriøst Bed & Breakfast med blot tre suiter omgivet af egne vinmarker udenfor byen. Her kan du vaske rejsestøvet af i poolen, udforske Christchurch og nærområdet eller måske gå en runde på den nærliggende golfbane.

Distance: Ca. 260 km fra Greymouth til Christchurch.

Når tid er, går turen mod lufthavnen. Her afleveres firehjulstrækkeren, og hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
16 sep 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 49.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Auckland og retur fra Christchurch
 • Lufthavnsskatter og – afgifter
 • Detaljeret turmanual med rejseplan og kort
 • 22 overnatninger på gode lodges, B&B, guesthouse og hoteller
 • Meet and Greet i lufthavnen samt transport til hotellet i Auckland
 • Færge Wellington – Picton med adgang til Premium Plus loungen
 • Milford Sound cruise med bus/fly transfer fra Queenstown, inkl. picnic frokost
 • Leje af firehjulstrækker inkl. standard forsikring
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Lokale skatter og afgifter (GST) 15%
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Selvrisikoeliminering: Dkk 1.500 pr. person. Dette reducerer selvrisikoen på bilen til nul kroner.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til New Zealand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel