Oplev Northland med MarcoPolo

I regionen Northland, på Nordøens nordligste spids ligger Ninety Mile Beach, som er en 90 mil lang strækning af uberørt gyldent sandstrand. Dette er en af de mest naturlige og uspolerede strande i verden og er ideel til alt fra fiskeri og svømning til vandreture, hval- og delfinture.

Ved Cape Reinga nord for Ninety Mile Beach møder det Tasmanske Hav Stillehavet, i en spektakulær hvirvel af strømme. På den nordligste spids står et knudrede Pohutukawa træ, som menes at være over 800 år gammelt. Ifølge Maorierne, springer ånderne af Maorier fra dette træ i havet for at vende tilbage til deres forfædres hjemland Hawaiki.

På Northlands østkyst finder du Bay of Islands; en stor bugt med ikke mindre end 144 øer i alt. Med sit subtropiske klima er Bay of Islands det varmeste område i New Zealand. Her er det aldrig vinter. Så I kan dykke, snorkle, svømme med delfiner og nyde en god middag på en af de mange fiskerestauranter i området.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Northland og Bay of Islands med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Northland

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel