Oplev Kaikoura, Hanmer Springs og Christchurch med MarcoPolo

Kaikoura er en idyllisk lille landsby på en stenet halvø, med en fantastisk strand. Navnet Kaikoura kommer fra Maori og betyder ‘spise’ og ‘krebs’, og under jeres besøg bør I helt sikkert prøve denne lokale delikatesse.

Det, som gør stedet unikt er de meget dybe vande, der blander varme og kolde havstrømme og tiltrækker delfiner, kaskelothvaler, pelssæler og andre havdyr. De fleste besøgende drages til Kaikoura for at opleve det rige marine liv, og der er gode muligheder for at opleve dette både med fly og ad søvejen.

Hanmer Springs er en smuk landsby, som byder på Sydøens største turistattraktion; Hanmer Springs Thermal Reserve, som er et område med udendørs termiske bassiner. Her kan I læne jer tilbage og slappe af i et af de 13 naturlige termiske bassiner, omgivet af tårnhøje træer og med de fantastisk bjerge som kulisse. Der er også gode restauranter, den smukke Hanmer Springs 18 hullers golfbane, talrige naturskønne vandreture, mountainbiking og rafting.

Christchurch er New Zealands tredjestørste by og Sydøens største med cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Byggestilen er tydeligt engelsk inspireret, og de smukke blomsterhaver har masser af pelargonier, georginer og krysantemum.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Kaikoura, Hanmer Springs og Christchurch

Snak Kaikoura, Hanmer Springs og Christchurch med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel