Oplev Fiordlandet med MarcoPolo

I Fiordland, syd-vest for Queenstown, ligger noget af den mest storslåede natur i New Zealand. Fiordlandet imponerer både badet i solens stråler, men også når tunge regnfulde skyer ligger som en dyne mellem de lodrette bjergsider.

Doubtful Sound er omgivet af høje bjerge med sneklædte tinder, flotte vandfald, en iørefaldende ro og umådelig skønhed. Her er der mulighed for at opleve naturen på tætteste hold. Tag på en bådtur ud i det stille og fredelige vildnis, hvor kun lyden fra vandfaldenes brusen kan høres. For de mere eventyrlystne er der mulighed for en tur i kajak eller en vandretur langs stranden.

Doubtful Sound blev først tilgængeligt for cirka 20 år siden, da den underjordiske kraftstation blev bygget i Manapouri, og der i den forbindelse blev bygget en vej til entreprenørmateriellet. Siden blev det besluttet at vedligeholde vejen, for at gøre vildnisområdet omkring Doubtful Sound tilgængeligt for turisterne. Bjergene omkring Doubtful Sound er grønne af buske og træer. Skinner solen er farverne intense, regner det oplever I tusind vandfald fra bjergene direkte ned i fjorden, begge dele er lige smukke. Er man heldig oplever man de legesyge delfiner.

Mitre Peak er blandt de mest fotograferede scenerier I New Zealand, men Mitre Peak skal opleves med egne øjne. Selv vejen fra Te Anau til Milford Sound har fået status som verdensarv på grund af den fantastiske natur med grønne skov, spejlblanke søer, alpine floder og rå bjerge.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Fiordlandet med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel