Oplev The Catlins, Dunedin og Otago-halvøen med MarcoPolo

The Catlins er et af højdepunkterne på den sydlige del af New Zealands Sydø. The Catlins omfatter området mellem Kaka Point og Fortrose og ligger væk fra alfarvej. Kør gennem skove, forbi forrevne kyster, skjulte søer og fantastiske vandfald. De naturlige landskaber er spændende, og muligheden for at se vilde dyr er ekstraordinær her.

Dunedin adskiller sig fra de fleste andre new zealandske byer, med sine mange bygninger i sandsten, der findes naturligt på denne egn. Først i de senere år er der bygget i moderne materialer som beton. Byen har meget stærke skotske rødder, og det kommer til udtryk i en række bryggerier, whiskydestillerier, sækkepibespillende herrer og haggis på menukortet.

Brug eksempelvis en dag på Otago-halvøen. På den yderste spids findes verdens eneste fastlandskoloni af albatrosser, på fjordsiden af halvøen ligger der et seværdigt akvarium, og på havsiden finder I kolonien af guløjede pingviner, hvor I kan opleve de sky og særegne fugle på få meters afstand. Et privat bevaringsprojekt har gennem et skyttegravsagtigt stisystem gjort det muligt at komme helt tæt på. Projektet har over nogle år øget bestanden af pingviner betragteligt.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak The Catlins, Dunedin og Otago-halvøen med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om The Catlins, Dunedin og Otago-halvøen. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til The Catlins, Dunedin og Otago-halvøen.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel