Oplev Auckland med Marcopolo

Byen er, med over en million indbyggere, New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Byen er bygget på 63 udslukte vulkaner. En del af disse ligger rundt om byen og fremstår som kegleformede, grønklædte høje. One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er de største af Aucklands vulkaner, og de byder alle på en god udsigt over byen og havnene.

One Tree Hill er let at kende på obelisken på toppen, som oprindeligt blev rejst som et mindesmærke for aftaler mellem maorierne og de hvide immigranter. Mount Eden er den højeste af de tre vulkaner og har et særdeles flot, græsklædt krater. Fra toppen af Mount Eden får I 360°’s udsigt over byen og havneområderne.

Med vand på begge sider kaldes Auckland i daglig tale City of Sails (Sejlenes By). Vandene omkring byen er prydet af sejl- og lystbåde, og en tur med en af turbådene er absolut værd at bruge tid på. Mange af dem lægger til ved de ubeboede udslukte vulkanøer, hvor I kan vandre på den størknede lava, der runger hult under jeres fødder.

Fra havnen afgår også en “havbus”, der hver time sejler til Devonport, en lille bydel med små kunstforretninger og victorianske bygninger. Mod øst kan I nyde de brede sandstrande, og på den anden side af byen lokker de store bølger surfere til fra hele verden.

Queen Street og Karangahape Road, i daglig tale K-Road, er de bedste indkøbsgader. K-Road er en spændende gade, hvor mange af de etniske stillehavsfolk holder til. Her handles blandt andet farverige stoffer, eksotiske frugter og grønt. Auckland har en gruppe på cirka 100.000 indvandrere fra flere af Stillehavsøerne, og sammen med maorierne gør det byen til den største polynesiske by i verden.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Udvalgte hoteller i Auckland

Oplevelser i Auckland

Snak Auckland med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Auckland. Så tag en snak med Karin Rasmussen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Auckland.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel