Oplev Abel Tasman, Blenheim og Marlborough med MarcoPolo

Nelson, som er Sydøens næststørste by, ligger ved øens nordlige kyst og er kendt som en by med en afslappende atmosfære og et godt klima. Nelson er et godt udgangspunkt for ture til nationalparken Abel Tasman.

Abel Tasman er New Zealands mindste nationalpark, men på trods af det, er oplevelserne, der venter jer, store. Her får I frodig skov, hvide sandstrande og smukke bugter med det klareste vand. Tag for eksempel på en vandretur langs den smukke kyst, og bo på lodges i parken undervejs.

Området bør også opleves fra havsiden, hvor de smukke farver rigtig kommer til sin ret. Begiv jer ud på en guidet tur i havkajak, eller tag med på en arrangeret tur med en katamaran. Båden lægger til flere steder, så der er mulighed for at bade og gå korte ture i den frodige natur.

Blenheim ligger i hjertet af vindistriktet Marlborough. Det er en af de mest solrige byer i New Zealand, og bjergene, der omkranser byen, fanger sommervarmen, så temperaturen i marts og februar ofte når over 30°. I og omkring Blenheim finder I et bredt udvalg af caféer, restauranter, barer, butikker og golfbaner.

Begiv jer ud i Marlborough-provinsen. Her bor kun få mennesker, og området kom for alvor på verdenskortet, da man skiftede fårene ud med vinstokke. Området domineres i dag suverænt af vinmarker. Der er mere end 20 vingårde inden for køreafstand af byen, og de fleste af dem byder gæster velkommen til prøvesmagning.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Abel Tasman, Blenheim og Marlborough

Snak Abel Tasman, Blenheim og Marlborough med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler hellere end gerne ud af sin store viden om Abel Tasman, Blenheim og Marlborough. Så tag en snak med Pernille Heivert om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Abel Tasman, Blenheim og Marlborough.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel