Vinoplevelser i Victoria

På denne kør-selv tur fra Melbourne, får I vinoplevelser i vindistriktet nord for Melbourne. I overnatter på det skønne Chateau Yering.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra morgenstunden afhenter I lejebilen i Melbourne og sætter kursen mod Yarra-vinområdet. Her indlogeres I på Chateau Yering for 2 nætter. Chateau Yering er et deluxe hotel indrettet i et smukt restaureret victoriansk palæ fra midten af det 19. århundrede. Hotellet ligger direkte ned til Yarra River og er smukt omgivet af de gamle victorianske haver fra 1854. Man hensættes til en anden tidsalder, når man bevæger sig rundt i de elegante og smukke lokaler, som er nænsomt restaureret med hensyntagen til både datidens design og nutidens moderne faciliteter. De 32 suiter er individuelt indrettet med møbler, stof og antikviteter hentet hjem fra Europa og især fra England for at bibeholde det oprindelige udtryk. Alle suiter indeholder alle moderne faciliteter og store marmorbadeværelser. Hotellets andre faciliteter inkluderer Eleonore’s Restaurant, Sweetwater Café, the Oak Room, bar, gæsteopholdsstuer, skønhedssalon, kroket- og petanquebaner, swimmingpool, golfbane og tennisbane. En kort slentretur gennem haven fører hen til den nærmeste vingård. Her, blot en times kørsel fra Melbourne, bydes man velkommen til et lille eventyr.

Australien - Yarra Valley - Vinmarker

Dagen er til fri disposition til at nyde det dejlige hotel og området. Besøg f.eks. Moët & Chandon og få en guidet tur i et af verdens førende huse for mousserende vine.

I kører retur til Melbourne, hvor bilen afleveres.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Melbourne og Great Ocean Road

Vi kender de skønneste steder i Melbourne og Great Ocean Road og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 dages billeje Melbourne – Melbourne i kategori B inkl. fri km og forsikring
  • 2 nætter på Chateau Yering, inkl. morgenmad

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel