Verdens Naturarv i Queensland

Oplev Verdens Naturarv i Queensland. Store naturoplevelser venter på O’Reilly’s Rainforest Retreat i den smukke Lamington National Park med et intenst dyre- og fugleliv. Oplev også verdens største sandø, Fraser Island. På firehjulstrækkertur gennem sand og jungle udforsker I øens grønne natur og rige dyreliv.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I skal bo en nat på The Sebel Brisbane, der er et førsteklasses hotel med lejligheder i centrum af Brisbane med caféer, forlystelser, lagune og strand ikke langt væk og kun en gade fra Queen Street Mall. Der er udsigt til enten den botaniske have eller floden. Hotellet har bl.a. pool, sauna, fitnesscenter, restaurant og bar.

I bliver hentet om morgenen på hotellet i Brisbane og kørt i bus til O’Reilly’s Rainforest Retreat i Lamington National Park, der er Australiens største subtropiske regnskov.

I bor i Mountain View Room på retreatet, der er turistklasse med førsteklasses atmosfære i Lamington regnskoven. Det er bygget og ejet af O’Reilly-familien, der i dag deler deres glæde over naturen med alle gæsterne. Værelserne har egen balkon med udsigt til McPherson-bjergene. Morgenmaden er inkluderet.

Efter ankomst på O’Reilly’s Rainforest Retreat venter enestående naturoplevelser. Besøg den berømte Tree Top Walk – gangbroen i trætoppene – eller nyd de mange buske og blomster i den botaniske have. Nyd solnedgangen med et glas mousserende vin på værelsets balkon.

Næste morgen kan I begynde dagen med O’Reilly’s berømte fugletur og opleve de mange farvestrålende fugle, der kommer til foderbrættet hver morgen. Efter morgenmaden kan I deltage i en halvdags guidet vandretur i regnskoven eller en tur i firehjulstrækkerbus til udsigtspunkterne i nationalparken. Om aftenen er der mulighed for en guidet nattevandring.

Australien - O'Reillys Rainforest Retreat - Mountain View Room

Efter en tidlig morgenmad er der transport i bus fra O’Reilly’s til Roma Station i Brisbane, hvorfra I kører med Tilt-toget til Maryborough med ankomst først på eftermiddagen. Der bliver I hentet i bus og kørt til Hervey Bay, hvor personalet fra Kingfisher Bay Resort venter. De ledsager jer videre med katamaran fra Urangan Boat Harbour til Kingfisher Bay Resort på Fraser Island.

Kingfisher Bay Resort er et førsteklasses hotel, som samtidig er Australiens mest miljøvenlige og bedst miljøtilpassede. Standardværelserne har aircondition og alle faciliteter bortset fra minibar. Hotellet har fire swimmingpools, fem restauranter og barer. I skal bo på her i to nætter, og morgenmaden er inkluderet. Resten af eftermiddagen er til fri disposition til at nyde resortets mange tilbud, svømme en tur i en af de pragtfulde pools eller slappe af omkring Maheno Lounge inden middagen.

Fraser Island er verdens største sandø og er udnævnt til Verdens Naturarv af UNESCO. Øen er ikke en ørken som andre sandøer. Langs kysten møder man det klassiske australske bushlandskab, men få hundrede meter fra kysten er der dryppende våd regnskov med kæmpetræer så frodige, at de næsten ikke lukker lys ned til skovbunden. Samtidig er der omkring 40 krystalklare ferskvandssøer, hvor især Lake MacKenzie er kendt. Den er turkisblå og omgivet af kridhvide sandklitter og sender omgående tankerne mod Caribiens og Stillehavets paradisøer. Øen har et særdeles rigt dyreliv, og I kan bl.a. opleve den australske vildhund dingoen her. Formentligt det eneste sted, hvor den ikke er blevet blandet med tamhunde.

Inden morgenmaden næste morgen kan I deltage i en guidet fugletur. Kl. 08.45 er der så afgang på en heldagstur i firehjulstrækker til Fraser Islands “Beauty Spots”. Oplev den fantastiske regnskov, de krystalklare ferskvandssøer og -vandløb, skibsvragene langs kysten, det farvede sand og en køretur på 75 Mile Beach. Frokost og forfriskninger er inkluderet i dagens tur.

Australien - Fraser Island - Lake McKenzie

Efter en tidlig morgenmad er der afgang med katamaranen til Urangan Boat Harbour. Herfra er der en bus med forbindelse til Tilt-toget, der går tilbage til Brisbane med ankomst midt på eftermiddagen. I bor en nat i Brisbane på The Sebel Brisbane.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på The Sebel Brisbane
  • 2 nætter på O’Reilly’s Rainforest Retreat inkl. morgenmad i Lamington National Park
  • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort inkl. morgenmad på Fraser Island
  • Transport i bus, tog og båd mellem Brisbane, Lamington og Fraser Island
  • Heldagsudflugt i 4WD på Fraser Island inkl. frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel