Ukendte Gawler Ranges

Ikke mange rejsende finder vej til Gawler Ranges. Men de få, der gør, kan glæde sig over vilde, uberørte landskaber og et særdeles rigt dyreliv. Blandt de mange højdepunkter er den enorme udtørrede saltsø Lake Gairdner, en svømmetur med søløver langs kysten ved Baird Bay samt ikke mindst følelsen af at være uendelig langt væk fra alting. Undervejs bor I 3 nætter i komfortable safaritelte med eget bad og toilet omgivet af Australiens outback.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra lufthavnen i Port Lincoln sættes kursen mod Mikkira Station, hvor der er gode chancer for at opleve vilde koalaer. Turen fortsætter nordpå gennem den lille by Wudinna, hvor frokosten nydes. I besøger også Wudinna Rock, inden turen fortsætter til Kangaluna Camp, der ligger omgivet af vild natur nær Mt. Sturt og Corribinnie Lakes. Dyrelivet omkring lejren er særdeles rigt, og der er gode chancer for at se blandt andet kænguruer, emuer og forskellige fugle på eftermiddagens gåtur. Solnedgangen nydes over en drink ved Kolay Mirica Rocks, inden det er tid at vende tilbage til lejren. Her serveres en lækker middag, mens natten sænker sig over Australien.

Australien - Gawler Ranges -Kænguruer

Det meste af dagen er dedikeret til den spektakulære udtørrede Lake Gairdner, der ligger som en vidtstrakt, skinnende saltslette midt i det røde landskab. Men trods de rå og nådesløse omgivelser er området fyldt med liv. Der er dyrespor i klitterne omkring saltsøen, og efter en kort forårsregn pibler blomster frem af jorden. Hold også udkig efter emuer og kænguruer, når I senere udforsker områdets forunderlige vulkanske klippeformationer. Tilbage i lejren venter endnu en hyggelig aften omkring bålet, mens stjernehimlen funkler på himlen over Gawler Ranges. Nattehimlen i outbacken er enestående, og efter middagen findes teleskopet frem, så I kan opleve de mange stjerner på nært hold.

Australien - Gawler Ranges - Saltslette (Lake Gairdner)

Start eventuelt morgenen med en lille gåtur omkring lejren, hvor mere end 140 forskellige fuglearter er observeret. Herefter venter en guidet gåtur gennem de solbagte og farvestrålende ørkenlandskaber ved den udtørrede Lake Sturt. Fortsæt rundt om søen til Mount Sturt, hvor en kort gåtur giver en god introduktion til de hårdføre planter og dyr, der lever her. Der er mulighed for endnu en gåtur omkring lejren på egen hånd, inden solnedgangen nydes over en drink med udsigt over Sturt’s Lake.

Australien - Gawlers Ranges - Kangalunga Camp

Fra morgenstunden sættes kursen mod Baird Bay ved kysten. Her står I til søs og sætter kurs mod spektakulære Cape Radstock, der hæver sig 160 meter over havet. Delfiner ses ofte hoppe i vandet foran båden, mens I sejler over bugten mod en beskyttet lagune, hvor en koloni af sjældne australske søløver holder til. Der bliver rig mulighed for at snorkle og vade gennem det lave vand. Både med de legesyge delfiner, men også med søløverne som glædeligt svømmer omkring dig. Tilbage på landjorden nydes frokosten på stranden, inden du fortsætter langs fantastiske kystscenerier mod lufthavnen i Port Lincoln, hvor turen slutter omkring kl. 17:30. Herfra er det muligt at flyve tilbage mod Adelaide.

Sydaustralien - Gawler Ranges - Søløver

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 nætter i stationær telt
  • Alle udflugter og entréer jf program
  • 3 x morgenmad
  • 4 x frokost
  • 3 x middag
  • Transport fra/til Port Lincoln lufthavn til der, hvor turen starter

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel