Tre dage i Margaret River

Tag jer god tid til at udforske området Margaret River syd for Perth. Her boltrer delfiner sig i bølgerne ud for de uberørte kyster, drypsten fylder dramatiske huler under jorden, og på de berømte vingårde fremtryller passionerede vinbønder en række af Australiens bedste vine. Det er dog ikke kun vinelskere, der kan glæde sig til store gourmetoplevelser. Området er også kendt for sine oste, oliven olie, kaffe og sågar chokolade. På denne guidede tredagstur oplever I alt det bedste af Margaret River, og I bor tilmed på et godt førsteklasses hotel få minutters gang fra havet.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel i Perth eller Fremantle fra morgenstunden, og snart har I lagt storbyen bag jer. Det er en flot tur til kystbyen Mandurah, hvor der gøres et kort kaffestop (for egen regning). Herfra fortsættes mod Bunbury, hvor flokke af vilde delfiner holder til i bugten ud for byen. I kan lære meget mere om disse intelligente dyr på Bunbury Dolphin Discovery Centre, inden turen fortsætter sydpå mod Busselton. Her venter en lækker frokost på en lokal café samt besøg ved byens imponerende 1,8 kilometer lange badebro i træ. Nær Brusselton besøger I også Vasse Virgin Olive Oil, hvor I hører om produktionen af olier. Dagen slutter med en spændende kænguru-safari omkring solnedgang, hvor kænguruerne kommer frem fra skyggerne for at søge føde i de kølige aftentimer. I perioden fra april til oktober er kænguru-safarien ikke mulig, og den erstattes derfor af en smuk solnedgangstur. Sidst på dagen indlogeres I på Margarets Beach Resort Studio Apartment. Et lækkert lejlighedshotel med en fantastisk beliggenhed få minutters gang fra kysten og en flot sandstrand.

Australien - Ung kænguru

Smagsløgene bliver for alvor forkælet i dag, når I besøger nogle af områdets bedste vingårde. Både rød- og hvidvine af høj kvalitet produceres i Margaret River, hvor en række forskellige druesorter trives. Men det er først og fremmest vine på Cabernet Sauvignon og Chardonnay, der har placeret området i den absolutte verdenselite. I besøger fire udvalgte vingårde, deriblandt Fermoy Estate og verdensberømte Leeuwin Estate, hvor de lokale vinbønder fortæller om den seneste høst og serverer smagsprøver på herlighederne.

Men det er ikke vin det hele. På Yahava Koffee Works lærer I, hvordan man laver den perfekte kop kaffe. Frokosten på bryggeriet Cowaramup er også en lækker oplevelse, der naturligvis akkompagneres af et glas vin, øl eller champagne. Ved Olio Bello er der mulighed for at smage på de prisvindende olivenolier, mens osteelskere roligt kan glæde sig til smagsprøver på The Margaret River Cheese Company. En anden klar favorit er chokoladesmagningen på Margaret River Chocolate Company, inden dagen slutter ved Surfers Point, hvor frygtløse surfere kommer for at ride på bølgerne. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Australien - Margaret river - Daggry

Formiddagen er dedikeret til områdets fantastiske natur. Besøg de vilde kyster, og hør historier om skibsvrag. Kør gennem Boranup-skoven med sine høje karri-træer, og besøg Boranup Gallery, hvor smukke træmøbler produceres. I besøger også hulen Jewel Cave, der prydes af fantastiske stenformationer, inden turen fortsætter mod det berømte Leeuwin fyrtårn. Fyrtårnet er det højeste på det australsk fastland og står med en spektakulær placering på Australiens sydvestligste punkt, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes. Herfra sættes kurs gennem vindistrikter og landbrugsområder tilbage mod Perth, hvor I ankommer først på aftenen.

Australien - Margaret River - grotte

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på Margarets Beach Resort eller lignende i delt dobbeltværelse
  • 3 dages sightseeing inkl. entréer, smagninger osv. jf. program
  • 2 x morgenmad og 3 x frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel