Oplev Sydney

Oplev det bedste af Sydney og omegn både på egen hånd og på guidede udflugter. Du udforsker blandt andet byen på cykel, og du kan frit vælge, om du ønsker at fuldende oplevelserne i Sydney med en tur til Blue Mountain, et Bridge Climb, en safaritur på udkig efter Australiens rige dyreliv eller en vintur til Hunter Valley.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I Sydney er der inkluderet fire nætters ophold på Harbour Rocks Hotel Sydney – MGallery Collection – et godt turistklasse hotel i særklasse, indrettet i et smukt renoveret pakhus, i hjertet af “The Rocks”. Få minutters gang til havnen og operahuset. Der er store og små værelser og enkelte familierum, alle med kaffe- og tefaciliteter. Værelser med udsigt mod operahuset kan fås mod tillæg. Det er et hyggeligt sted med bar og morgenmads-restaurant i kælderen.

 

Dagen er til fri disposition. Tag eventuelt med Sydney Explorer bussen, der nemt og billigt bringer jer rundt i byen. Der er tale om en bus, der kører i pendulfart mellem alle steder af interesse for turister og I kan du hoppe af og på, som I vil. De fleste steder af interesse ligger dog ikke længere væk, end det nemt klares til fods. Darling Harbour er et gammelt dokområde, der nu er ombygget og byder på et utal af små forretninger og caféer. Det er ligeledes i Darling Harbour, man finder Sydney Aquarium.

Besøg også Jørn Utzons Operahus, der er et imponerende bygningsværk. Vi kan anbefale en guidet rundtur. Og har I tid og lyst, vil vi også anbefale at overvære en forestilling. Vi er naturligvis behjælpelige med både programmer og billetter. Reservér endelig i god tid for at sikre de bedste pladser.

Et besøg på Bondi Beach, der er en af Australiens mest berømte strande kan anbefales, ligesom en tur med færgen fra Circular Quay til Manly varmt kan anbefales.

Under jeres ophold i Sydney er der inkluderet en Sydney Bonus Ticket, der inkluderer entré til bl.a. Wildlife World, hvor I kan møde den australske flora og fauna på tættere hold. Ligeledes er der inkluderet entré til Sydney Centre Point Tower, hvorfra I har den bedste udsigt over hele byen, samt til Sydney Aquarium, nok det mest imponerende akvarium i verden. Sidstnævnte er beliggende i Darling Harbour området. Der er frit valg mellem tre forskellige havnerundfarter: Captain Cook Highlight Explorer, Cafe Cruise og Matilda Cruises.

Australien - Sydney - Skyline

Oplev Sydney på en anderledes måde med Bonza Bike. På denne halvdags cykeltur kommer I forbi alle de største seværdigheder i Sydney, mens I får vind i håret og rørt kroppen. Den perfekte kur mod jetlag! Turen er ikke fysisk krævende og er en oplevelse for både børn og voksne. Bemærk i øvrigt at det i Australien er lovpligtigt at køre med cykelhjelm, som naturligvis udleveres ved turens start. Resten er dagen er til fri disposition.

I dag kan I frit vælge mellem en af nedenstående ture.

Tur 1: Blue Mountains
Heldagstur til Blue Mountains National Park, der ligger ca. 110 km vest for Sydney og består af en række kløfter bevokset med eukalyptustræer. Navnet De Blå Bjerge er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver et blåligt skær over området. Oplev de specielle klippeformationer “The Three Sisters” og “Giant Staircase” og nyd udsigten over Jamison Valley og Megalong Valley. Her er der afsat tre timer til en god travetur i området omkring Three Sisters og Scenic Railway. I får et kort med god rutebeskrivelse, en frokostpakke og en fyldt vanddunk udleveret inden turen. Det er nødvendigt at have solidt fodtøj på og en jakke eller trøje med. I er tilbage på hotellet i Sydney ca. kl. 18.00.

Tur 2: Hunter Valley Vintage
Afgang fra hotellet tidligt om morgenen. Turen går først over Sydney Harbour Bridge med den flotte udsigt til Operahuset, og derefter kommer et afvekslende landskab med sandstensklipper, bjerge, floder, landbrugsområder, eukalyptustræer. Efter pause og formiddagste i Wollombi kommer man til Hunter Valley. Første vingårdsbesøg er ved det familiedrevne San Martino, hvor vinsmagningen efterfølges af en delikat frokost. Hunter regionen har mange dejlige vine med hver sit særpræg. Om eftermiddagen følger yderligere to vingårdsbesøg. Først Brokenwood, der har internationalt ry, og afslutningsvis et vingårdsbesøg, der afgøres af gæsternes ønsker. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Sydney.

Tur 3: Bridgeclimb
Nyd 360 graders udsyn over en af verdens smukkeste havne og se verdens nok mest fotograferede bygning, Utzons smukke og berømte operahus oppefra. Alle sikkerhedsforanstaltninger er på plads med særligt tøj, livline og omhyggelig instruktion, før turen begynder. En sjov, anderledes og uforglemmelig tur højt over vandet. Turen varer 3 timer, og der er afgang flere gange hver dag og aften.

Tur 4: Sydney Wildlife-tur
En Australien-rejse er ikke fuldendt, før I ser en kænguru i den vilde natur. Det kommer I til i dag! Der er afgang fra Sydney ved middagstid og turen går til bushlandskabet sydvest for Sydney. Sammen med guiden, vil I gå på udkig efter kænguruer, koalaer og farverige papegøjer. Her er også gode chancer for at se de meget sky næbdyr. Naturen er smuk, og dagen igennem vil der være indlagt gåture, så I virkelig kommer tæt på naturen. Efter en ægte australsk aftensmad på en lokal pub, og når solen er gået ned, kommer de nat-aktive dyr frem. Det er nu, I skal holde udkig efter vombatter og opossummer. Udstyret med lommelygte bevæger I jer gennem naturen og holder udkig efter de mange øjne, der lyser i natten. Så snart lyset fanger et par øjne, dækkes lygten af et rødt filter, der ikke skader dyrenes følsomme øjne – men der er stadig nok lys, til I kan se dyrene i deres naturlige natlige element. Herefter går turen tilbage til Sydney, hvor I ankommer ca. kl. 22.00.

Australien - Blue Mountains

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydney

Vi kender de skønneste steder i Sydney og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 nætter på Harbour Rocks Hotel Sydney
  • Cykeltur med Bonza Bike
  • Entré til Sydney Wildlife World
  • Entré til Sydney Centre Point Tower
  • Entre til Sydney Aquarium
  • Havnerundfart
  • Frit valg til én af de i programmet nævnte dagsture

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel