Oplev Melbourne

Oplev Melbourne, som er en fantastisk by. I umiddelbar nærhed af byen er det desuden muligt at opleve kænguruer og koalaer i det fri. Dette forslag kombinerer begge dele!

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Dagen er til fri disposition. Oplev Melbourne, som er en dejlig by med en stor etnisk mangfoldighed. Den italienske mad er næsten mere autentisk her end i Italien. I Melbourne nyder man det gode liv. Der bliver sat pris på god mad og vin, sport og kultur, og her er masser af gode restauranter og cafeer. De bedste restauranter findes på Brunswick St. i bydelen Fitzroy. Yarra-floden flyder stille tværs gennem Melbourne, og langs promenaden cykler, løber eller slentrer folk af sted og nyder duften fra blomsterne i den botaniske have. Sporvognene kører stadig i byen og transporterer jer til strandforstaden St. Kilda. Som den næststørste by i Australien har byen naturligvis et godt udbud af oplevelser for den besøgende. Her er fortrinlige kunstgallerier, og musikscenen er en af de bedste i Australien. Besøg også det gamle fængsel “Old Melbourne Gaol”. Her blev en af de mest berygtede australske bushrangere Ned Kelly hængt i 1880 – som én af i de alt 135, der blev hængt på dette mørke, uhyggelige sted. Fængslet er nu indrettet til museum, hvor I bl.a. kan se Ned Kellys rustning. I overnatter tre nætter på Crown Promenade Melbourne.

Australien - Melbourne

I dag kan I fri vælge mellem to ture:

Tur 1: Cykeltur
I dag skal I udforske Melbourne – på cykel. I selskab med en dygtig guide og veludstyret med cykel og cykelhjelm, bliver der rig mulighed for at få helt styr på, hvor tingene ligger i Melbourne. Denne cykeltur kombinerer de klassiske højdepunkter i Melbourne med en smuk tur langs Melbournes Yarra-flod. Efter en let frokost i en de mange små snævre gader, går turen videre til nogle af Melbournes mange grønne parker og naturligvis Yarra floden. Turen er ikke fysisk krævende og er en oplevelse for både børn og voksne. Bemærk i øvrigt at det i Australien er lovpligtigt at køre med cykelhjelm, som naturligvis udleveres ved turens start.

Tur 2: “Lanes and Arcades”
Oplev Melbournes godt gemte perler på denne 3 timers tur med Hidden Secret Tours. Turen “Lanes and Arcades” går gennem Melbournes gader, der udefra ser helt almindelige ud, men med guidens hjælp dukker der pludselig små lokale designere op, gode historier om folk og fæ og et helt nyt syn på arkitekturen i byen. Frokosten er inkluderet og indtages naturligvis på en af de bedste bevarede hemmeligheder i Melbourne; Restaurant – nej, det lader vi forblive en hemmelighed til turen. Resten af dagen er til rådighed.

Et rigtigt Australien-besøg skal helst indeholde både kænguruer og koalaer. På denne heldagstur fra Melbourne er der nærmest 100% garanti for begge dele – i rigelige mængder! Der er afgang fra Melbourne fra morgenstunden og dagen tilbringes i et par forskellige naturområder godt en times kørsel fra Melbourne. I ser flokke af kænguruer og masser af fugle samt en koloni af koalaer, som I kommer helt tæt på. Guiderne er meget vidende og kender både områder og dyr vældig godt. Området havde førhen stor betydning for den aboriginale wathaurong-stamme, der fandt masser af mad omkring søerne og vandhullerne. Man kan stadig se spor i naturen efter den aboriginale stamme. Turen slutter i Melbourne sidst på eftermiddagen.

Australien - Kangaroo Island - Kænguru unge

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Melbourne og Great Ocean Road

Vi kender de skønneste steder i Melbourne og Great Ocean Road og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 nætter på Crown Promenade Melbourne
  • Heldagstur “Koalas and kangaroos in the wild”
  • Frit valg mellem guidet cykeltur eller “Lanes and Arcades”

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel