Oplev Great Barrier Reef og regnskov

Med Cairns som udgangspunkter snorkler I på Great Barrier Reef og oplever den tropiske regnskov.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der overnattes to nætter på Bay Village Tropical Retreat and Apartments, der ligger centralt i Cairns og har alle moderne faciliteter, stor swimmingpool, restaurant med videre.

Cairns er den sidste storby inden vildnisset på Cape Tribulation og Cape York. Cairns var indtil ca. 1980 blot en lille flække, der fungerede som forsyningshavn for minebyen Mount Isa inde i baglandet. I dag er turismen den vigtigste indtægtskilde, og byen sitrer af sol, sommer og feriestemning.

Verdens længste koralrev strækker sig 2.000 km langs Australiens nordøstlige kyst. Det meste af revet ligger mange km fra land og kan ikke ses fra kysten. Revet ser kedeligt og brunt ud, når det bliver blotlagt ved lavvande. Det skyldes, at korallerne trækker sig sammen, når de udsættes for ilt. Så snart de er under vand, folder de sig ud, og alle de fantastiske farver kommer frem igen. Men det er især i kunstigt lys om natten, at farverne virkelig står flotte. Koraller findes i vidt forskellige former, både hårde, stive, bløde og i store bundter, der vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle størrelser, mønstre og farvekombinationer bebor revet og er med til at gøre det til et af verdens smukkeste steder.

I dag er der inkluderet en heldagsudflugt med Frankland Island Cruise & Dive til Great Barrier Reef. Katamaranen medtager maks. 100 gæster til koraløen Normanby Island, der ligger på det indre Great Barrier Reef. Om bord er veluddannede og kompetente naturguider, der villigt deler ud af deres viden om revet og regnskoven. På Normanby Island kan man gå tur i regnskoven, bade og snorkle direkte fra stranden, deltage i en guidet snokletur eller dykke fra båden. I kan også bare vælge at nyde den gyldne sandstrand på øen, som kun denne ene båd anløber. Frokost fra Red Ochre Grill er inkluderet.

Rejser til Australien - The Great Barrier Reef - Queensland

I henter lejebilen og sætter kursen mod Cape Tribulation, der er en del af Cape York-halvøen. Cape Tribulation er der, hvor regnskoven virkelig møder revet.

I overnatter de kommende to nætter på Daintree Eco Lodge. At bo på Daintree Eco Lodge er en enestående mulighed for at opleve regnskoven nord for Cairns. Her midt i regnskoven er der skabt luksus for mennesker på naturens præmisser. Her er 15 luksuriøse villaer med alle faciliteter. Hotellet har spa i verdensklasse med massage og behandlinger, swimmingpool omgivet af en eksotisk have med masser af blomster og fugleliv. Restauranten serverer gourmetmåltider og ligger ud til en fredfyldt ferskvandslagune.

Ikke mange steder i verden bor I på skillelinjen til to steder, der er udnævnt til Verdens Naturarv.

Australien - Daintree Nationalpark

Dagen bruges i området.

I kan bruge formiddagen i området, inden I kører retur til Cairns. I kan også køre afsted fra morgenstunden og evt. køre forbi Port Douglas på vejen – måske I endda har lyst til at forlænge opholdet i Australien med nogle dages afslapning i denne skønne badeby?

Udvalgte hoteller på rejsen

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Great Barrier Reef

Vi kender de skønneste steder i Great Barrier Reef og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på Bay Village Tropical Retreat and Apartments, Cairns
  • Heldagstur til Great Barrier Reef med Frankland Island Cruises inkl. frokost og snorkeludstyr
  • 3 dages billeje fra Cairns – Cairns
  • 2 overnatninger på Daintree Eco Lodge inkl. morgenmad

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel