Nyd livet på Heron Island

Nyd livet på Heron Island hvor et ophold er den perfekte afslutning på en Australien-rejse. I vandflyver flyver I hen over The Great Barrier Reef til Heron Island. Her kan I iført maske og snorkel ligge i havoverfladen og studere livet på verdens største koralrev, nyde stilheden og betragte de store havskildpadder.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Gladstone venter en spektakulær oplevelse, når I flyver i privat vandflyver over Great Barrier Reef til Heron Island, hvor der overnattes i fire nætter i Reef Room.

Dagene er til fri disposition både over og under vandet! Heron Island består af koraller, hvilket gør stedet ideelt for naturelskere og attraktivt for dykkere og snorklere. Det er en af de eneste øer i Australien, hvor man kan gå direkte fra stranden ud til koralrevet, og vandet er rigt på dyreliv. I 1974 blev Heron Island og Wistari Reef system, som det første koralrev, deklareret “Marine National Park”. Heron Island er også ynglested for forskellige arter af skildpadder. I januar lægger de grønne skildpadder deres æg i sandet, og fra slutningen af februar til ca. maj kan de små skildpaddeunger observeres om natten, mens de graver sig vej gennem sandet og ned til havet.

Resortet på Heron Island rager ikke op over trætoppene, og der foretages ingen dagsture til Heron Island fra fastlandet – så der er ikke meget, der kan forstyrre den fredelige idyl. Der er ikke telefon eller tv på værelserne – (det findes dog på øen). Alle måltider er inkluderet i opholdet.

Der er transfer med katamaranen fra Heron Island til Gladstone om eftermiddagen,

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Great Barrier Reef

Vi kender de skønneste steder i Great Barrier Reef og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Gladstone – Heron Island i privat vandflyver
  • 4 nætter på Heron Island inkl. helpension
  • Transport fra Heron Island – Gladstone i katamaran

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel