Melbourne og pingviner

På denne tur oplever i både Melbourne og pingviner. Syd for Melbourne ligger Phillip Island. Øen er berømt for sine pingviner, som hver aften vralter på land.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Dagen er til fri disposition. Melbourne er en dejlig by med en stor etnisk mangfoldighed. Den italienske mad er næsten mere autentisk her end i Italien. I Melbourne nyder man det gode liv. Der bliver sat pris på god mad og vin, sport og kultur, og her er masser af gode restauranter og cafeer. De bedste restauranter findes på Brunswick St. i bydelen Fitzroy. Yarra-floden flyder stille tværs gennem Melbourne, og langs promenaden cykler, løber eller slentrer folk af sted og nyder duften fra blomsterne i den botaniske have. Sporvognene kører stadig i byen og transporterer jer til strandforstaden St. Kilda. Som den næststørste by i Australien har byen naturligvis et godt udbud af oplevelser for den besøgende. Her er fortrinlige kunstgallerier, og musikscenen er en af de bedste i Australien. Besøg også det gamle fængsel “Old Melbourne Gaol”. Her blev en af de mest berygtede australske bushrangere Ned Kelly hængt i 1880 – som én af i de alt 135, der blev hængt på dette mørke, uhyggelige sted. Fængslet er nu indrettet til museum, hvor I bl.a. kan se Ned Kellys rustning. I overnatter to nætter på Crown Promenade Melbourne.

Australien - Melbourne

Phillip Island er stedet, hvor I kan se dværgpingviner og sæler. På denne guidede tur fra Melbourne kommer I tæt på de små pingviner, når de ved solnedgang kommer hjem fra en lang dag på havet og vralter op gennem sandet til deres huler. På turen er også indlagt et besøg på en arbejdende kvægfarm, hvor der er mulighed for at komme tættere på både gårdens dyr, men også de lokale wallabyer (lille kænguruart) og koalaer. Der er afgang fra Melbourne over middag, så formiddagen er til fri disposition. I er tilbage i Melbourne sidst på aftenen til endnu en overnatning.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Melbourne og Great Ocean Road

Vi kender de skønneste steder i Melbourne og Great Ocean Road og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på Crown Promenade Melbourne
  • Halvdagstur til Phillip Island og pingvin-paraden

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel