Luksusyacht i Whitsundays

Stå til søs om bord på en ægte luksusyacht og lad vinden fører dig fra tropeø til tropeø i øgruppen Whitsundays, der ligger i den sydlige del af Great Barrier Reef. Med plads til blot 6 passagerer er der tale om en meget eksklusiv oplevelse, og du har naturligvis både kaptajn og kok med til at tage sig af det praktiske. Du skal bare slappe af og nyde turen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Mens du indlogerer dig i din komfortable kahyt, glider yachten lige så stille ud af Abell Point Marina nær Airlie Beach med kurs mod Whitsundays. Øgruppen består af 74 smukke tropeøer, der ligger strøet ud over det turkisblå hav i den sydlige del af Great Barrier Reef.

Første stop er Tongue Bay på Whitsunday Island. På vejen har du god tid til at lære skibet og de øvrige passagerer at kende. Yachten Whitsunday Bliss er en 60 fods luksusyacht med blot tre soveværelser, der alle byder på privat badeværelse, aircondition, TV og andre moderne faciliteter. Fællesarealerne er lige så imponerende, og fra dækket har du en fantastisk udsigt over havet og de øer, du sejler forbi. Alle måltider er inkluderet og fremtrylles af skibets kok. Kaptajnen sejler båden, men du er naturligvis velkommen til at hjælpe til, hvis du har lyst til det.

Efter frokost om bord er det tid at gå i land, hvor en fin lille gåtur fører til Hill Inlet Lookout. Det er her, de mange postkortbilleder af Whitehaven Beach er taget. Der bliver naturligvis også tid til at nyde det kridhvide pulversand og turkisblå vand, der gør Whitehaven Beach til en af verdens flotteste strande. Tilbage på skibet sættes kursen nordpå langs østsiden af Hook Island. Middagen serveres om bord, og inden længe tændes de første stjerner på himlen over dig.

Rejser til Whitehaven Beach med MarcoPolo

Næste morgen vågner du til duften af friskbrygget kaffe og lyden af bølgernes sagte skvulpen mod skroget. Morgenmaden serveres om bord, og så er du klar til endnu en spændende og afslappet dag. Skibet lægger til ved et af områdets mange farvestrålende koralrev, som du kan udforske med maske og snorkel. Det er også muligt at dykke, hvis det er arrangeret på forhånd.

Tilbage på skibet venter en god frokost, mens skibet roligt sejler mod en anden bugt, hvor mere snorkling og solbadning venter. Midt på eftermiddagen hæves sejlet, og kursen sættes mod Hayman Island eller Langford Reef. Find et godt sted at sidde på dækket og nyd udsigten over havet, mens solen langsomt nærmer sig horisonten.

Rejser til Whitsunday med MarcoPolo

Formiddagen går med snorkling og solbadning. Eller nyd en gåtur langs stranden, hvis skibet lægger til land, inden turen efter frokost går tilbage mod fastlandet. Du ankommer til Abell Point Marina omkring kl. 16.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Great Barrier Reef

Vi kender de skønneste steder i Great Barrier Reef og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 dages krydstogt på Whitsunday Bliss jf. program
  • Skipper og kok
  • Fuldpension
  • Brug af snorklingudstyr
  • Nationalparksafgifter og marina-gebyrer

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel