Luksus ved Ayers Rock

Longitude 131 er det ultimative resort ved Ayers Rock. Her går ypperlig luksus hånd i hånd med spændende oplevelser og en fabelagtigt beliggenhed omgivet af Australiens røde ørken. Hvor ellers kan I ligge i jeres bløde, varme seng og nyde solopgangen over Ayers Rock fra jeres suite?

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Ayers Rocks lille lufthavn holder en firehjulstrækker klar til at køre jer den korte tur gennem ørkenen til resortet, hvor I indlogeres for de kommende to nætter. Longitude 131 består af 15 super luksuriøse permanente teltsuiter, der hver er opkaldt efter en af Australiens tidlige opdagelsesrejsende. Men hvor disse pionerer måtte kæmpe mod naturens luner og ufatteligt hårde forhold, kan I omgive jer med ypperlig luksus. I har masser af plads, topmoderne badeværelser og vidunderlige senge. Aircondition søger for den perfekte temperatur i teltene, og et enkelt tryk på en knap får persiennerne til at hæve sig, så I kan nyde synet ud over ørkenen og Ayers Rock direkte fra jeres suite. Brug resten af dagen på at udforske de lækre omgivelser, eller gå en tur ad de glimrende vandrestier omkring resortet. Men sørg for at være klar til at nyde den fantasiske solnedgang over Ayers Rock, når solens sidste stråler får den gigantiske monolit til at skifte farve.

Den skønne beliggenhed danner også ramme om resortets berømte middage. Efter solnedgang kan I nyde en udsøgt tre-retters gourmetmenu ledsaget af lækre australske vine, mens stjernerne tændes på ørkenhimlen over jer. Efter middagen vil resortets astronom indføre jer i himmelrummets forunderlige hemmeligheder.

Australien -Ayers Rock - Uluru - Longitude

Nyd solopgangen over Ayers Rock direkte fra jeres seng, inden endnu en dag fyldt med forkælelse venter. Absolut intet mangler på Longitude 131. Køl af i poolen, nyd den fantastiske udsigt over ørkenen og Ayers Rock, forkæl jer selv med en spabehandling, eller deltag i nogle af de ture og aktiviteter, der er inkluderet i prisen. Disse rangerer fra besøg ved Ayers Rock og introduktion til aboriginalkunst til solopgang over The Olgas’ dramatiske landskaber. Dagens oplevelser fuldendes af lækre måltider serveret i de smukke omgivelser.

Australien -Ayers Rock - Uluru - Longitude

Det er værd at stå tidligt op for at nyde solopgangen over Ayers Rock eller The Olgas på en af lodgens udflugter, inden en overdådig morgenmad venter. Herefter er det tid til at pakke kufferten og fortsætte eventyret rundt i Australien.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Alice Springs og Ayers Rock

Vi kender de skønneste steder i Alice Springs og Ayers Rock og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Ayers Rock Airport til Longitude 131 t/r
  • 2 nætter på Longitude 131 i delt luksustelt
  • Fuldpension
  • Fri bar med udsøgte vine og alkoholiske drikke (enkelte vine/drikkevarer kan koste ekstra)
  • Et udvalg af ture og oplevelser. Udvalget ændres løbende.

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel