Lavatunneller og Great Barrier Reef

Oplev lavatunneller og Great Barrier Reef. Denne tur går ud i outbacken fra Cairns til det helt unikke område ved Undara Lava Tubes i Undara Volcanic National Park, hvis grundlag blev skabt ved et vulkanudbrud for 190.000 år siden. Der er også en tur til Great Barrier Reef inkluderet.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der overnattes en nat på Bay Village Tropical Retreat and Apartments, der ligger centralt i Cairns og har alle moderne faciliteter, stor swimmingpool, restaurant med videre. Cairns er den sidste storby inden vildnisset på Cape Tribulation og Cape York. Cairns var indtil ca. 1980 blot en lille flække, der fungerede som forsyningshavn for minebyen Mount Isa inde i baglandet. I dag er turismen den vigtigste indtægtskilde, og byen sitrer af sol, sommer og feriestemning.

I henter lejebilen og sætter kursen mod det helt unikke område ved Undara Lava Tubes i Undara Volcanic National Park, hvis grundlag blev skabt ved et gigantisk vulkanudbrud for 190.000 år siden. Der er ca. 275 km fra Cairns til Undara. Turen går først mod vest gennem det smukke Atherton Tablelands, der er et smukt bakket landbrugsområde. Solen, varmen, regnen og den næringsrige jord gør, at stort set alt kan gro her. Her kan I sejle på søerne, køle jer i vandfaldene eller se de kæmpestore figentræer. Langsomt bliver dette frodige paradis afløst af det mere tørre Gulf Savannah-område.

I Undara Volcanic National Park tjekker I ind på Undara Lava Lodge, der består af fuldt moderniserede togvogne, der er indrettet dels som restaurant og dels som særpræget hotel midt i bushlandskabet. Der er indrettet bad og toilet i en separat togvogn. Der er mulighed for at overnatte i togvogn med eget bad og toilet mod ekstra betaling, såfremt der er ledige vogne.

I tilbringer 2 nætter på Undara Lava Lodge. Som solen sænker sig, begynder kænguruerne og andre dyr at dukke op, og de kommer helt tæt på Lava Lodge. Næste morgen behøver man ikke et vækkeur – fuglene synger allerede fra femtiden. Der er mulighed for at tilkøbe forskellige guidede tur med de dygtige Savannahlander Guides i området ved Lava Tubes.

Om eftermiddagen dag 4 sætter I igen kursen mod Cairns, hvor bilen afleveres. I overnatter to nætter på Bay Village Tropical Retreat and Apartments.

Australien - Undara National Park

Verdens længste koralrev strækker sig 2.000 km langs Australiens nordøstlige kyst. Det meste af revet ligger mange km fra land og kan ikke ses fra kysten. Revet ser kedeligt og brunt ud, når det bliver blotlagt ved lavvande. Det skyldes, at korallerne trækker sig sammen, når de udsættes for ilt. Så snart de er under vand, folder de sig ud, og alle de fantastiske farver kommer frem igen. Men det er især i kunstigt lys om natten, at farverne virkelig står flotte. Koraller findes i vidt forskellige former, både hårde, stive, bløde og i store bundter, der vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle størrelser, mønstre og farvekombinationer bebor revet og er med til at gøre det til et af verdens smukkeste steder.

Australien - Great Barrier Reef

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 nætter på Bay Village Tropical Resort & Apartments, Cairns
  • 3 dages billeje Cairns – Cairns
  • 2 nætter på Undara Lava Lodge i egen “kupe”
  • Heldagstur til Great Barrier Reef med Frankland Island Cruises inkl. frokost og snorkeludstyr

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel