5 dages krydstogt ved Fiji

Udlev drømmen om at sejle fra ø til ø i Stillehavet, hvor palmerne svajer mod en høj blå himmel, og koralrevene stråler i det klare, lune vand. På dette fem dages krydstogt ved Fiji oplever du alt det, der gør Fiji og Stillehavet så dragende. Der er naturligvis masser af tid til at nyde de vidunderlige strande og snorkle blandt koralrevenes tropefisk. Men du oplever også den lokale kultur på afsidesliggende øer, hvor livet stadig går sin vante stille og rolige gang.

Krydstogtet foregår om bord på den moderne katamaran Fiji Princess med plads på til blot 68 passagerer. Den lille størrelse giver en mere intim og personlig stemning, og gør det muligt at besøge strande og bugte, som store krydstogtskibe ikke kan lægge til ved. Kahytterne er komfortable med gode faciliteter, privat badeværelse og havudsigt gennem de store vinduer. En del af rejsens pris går til lokale projekter, der har til formål at højne levestandarden i de afsidesliggende landsbyer.

Oplagt som forlængelse til en rundrejse i Australien eller New Zealand.

Tilbud: For at opnå rabatten skal du bestille senest 6 måneder før afgang. 

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Eventyret starter allerede i Denarau Marina nær Nadi, når du går om bord på katamaranen Cheetah. Inden længe har du lagt øen bag dig og suser henover det lyseblå hav mod skibet Fiji Princess, der ligger for anker ved Sacred Island. Her byder besætningen velkommen, og efter indlogeringen i din komfortable kahyt, er det tid at møde de øvrige passagerer over en god frokost.

Skibet bliver ved Sacred Island eftermiddagen igennem. Så der er god tid til at nyde dette lille tropiske paradis, som du og skibets øvrige passagerer med stor sandsynlighed har hele for jer selv. Hvordan du vælger at tilbringe eftermiddagen er helt op til dig. De flotte strande indbyder til snorkling og en svømmetur i det klare, varme vand. Eller udforsk de eksotiske omgivelser i lagunen til fods og i kajak.

Senere på eftermiddagen kan du lære den forfinede kunst at lave ægte Fiji High Tea samt roti. Tilbage på skibet giver kaptajnen tegn til at lette anker og sejle mod Yalobi Bay. Stolen står lavt på himlen nu, og det er tid at klæde om til middagen og nyde en drink i skibets bar på det øverste dæk. Sunset Happy Hour er en integreret del af livet om bord, og dette er en fantastisk måde at lære de øvrige rejsende at kende på over en øl, cocktail eller et glas vin, mens solen forsvinder i havet som en glødende, rød ildkugle. Dagen slutter med en god middag og lidt underholdning fra skibets talentfulde besætning.

Fiji øerne- Soso - landsbybesøgerne - Den blå lagune- Fiji Princess

Når du vågner næste morgen ligger skibet og de omkringliggende øer badet i det bløde, tropiske morgenlys. Ankeret lettes, og efter en god morgenmad er der tid til at nyde udsigten på soldækket, mens skibet sætter kursen nordpå. På vejen passeres adskillige smukke bugte og øer i Yasawa-øgruppen. Dagens mål er den ualmindelige flotte Blue Lagoon, der ligger omgivet af små øer. Dette skaber en perfekt lagune fyldt med farvestrålende koralrev, der bare venter på at blive udforsket. Skibet lægger til ved rederiets private strand på den lille ø Nanuya Lailai. Er vandstanden til det, bliver skibet sejlet helt ind til stranden og bundet til en kokospalme!

Frokosten nydes om bord, inden eftermiddagen er fri til at nyde stranden. Her er både liggestole og bar samt mulighed for massage i solen (ikke inklusiv). Foretrækker du at være mere aktiv, kan der hurtigt sættes et net op til beach volley. Der er naturligvis også rig mulighed for at bade og snorke i det varme vand. Koralerne kan også oplevelses fra en båd med glasbund, og på guidede snorkleture, der viser dig de bedste koralrev omkring øen. Dykkerture ved koralrevene kan også arrangeres for både erfarne dykkere og nybegyndere (ikke inklusiv. Dykning skal reserveres hjemmefra).

Dagens afternoon tea får et ekstra tropisk twist, når en af besætningsmedlemmerne kravler op i en kokospalme for at hente kokosnødder fyldt med frisk kokosmælk ned. Happy Hour serveres også på stranden sammen med kanapeer, inden aften byder på en særlig traditionel lovo-middag. Maden tilberedes under jorden og serveres direkte på stranden under palmerne og Stillehavets funklende stjernehimmel. Aftenen fuldendes med en traditionel forestilling, hvor lokale landsbyboere fortæller om deres kultur gennem sange, dans og historier.

fiji-islands-blue-lagoon-fiji-princess-nanuya-lailai

Skibet ligger stadig for anker ved Blue Lagoon, når du vågner næste morgen. Så der er rig mulighed for en morgensvømmetur inden morgenmaden, hvis du ønsker det. Du kan hoppe i vandet direkte fra båden, eller gå en tur ind på stranden. Skibet har desuden kajakker med, og det er en fantastisk oplevelse at glide gennem lagunens klare, rolige vand, mens morgensolen bader landskaberne i sit gyldne skær. Ikke mindst vel vidende, at der venter en god morgenmad tilbage på skibet.

Formiddagen tilbringes ved den private strand. Om du foretrækker at bade og nyde solen eller slappe af i palmernes skygge, er helt op til dig. Derudover tilbydes en række ekstra aktiviteter ledet af skibets besætning. Eksempelvis en guidet gåtur til den anden side af øen. Det er ikke nogen hård tur, men udsigten over lagunen er det hele værd. På vejen oplever du også hverdagslivet på øen, når du passerer lokale huse med små haver. Målet for gåturen er den meget lokale Lo’s Tea Shop, der ligger på stranden. Lo er kendt på hele øen for sine lækre kager, som der naturligvis er mulighed for at smage, inden turen går med vandtaxa tilbage til båden. Andre muligheder er at prøve kræfter med traditionel kurvefletning eller træskærerarbejde. Dykkere kan sagens nå endnu et dyk i dag (mod ekstra betaling), mens snorklere kan tage med på en guidet snorkletur til de bedste snorklesteder i området.

Frokosten nydes på stranden, inden det er tid at fortsætte nordpå gennem øgruppen mod Sawa-I-Lau. Eftermiddagsteen serveres undervejs, og inden længe dukker Sawa-I-Lau op forude. Første stop er øens kalkstenshuler. Trapper fører fra bredden op til den første hule. Men har du mod på det, er det værd at svømme den korte tur gennem en undervandspassage til en skjult hule dybere inde i klipperne.

Herefter besøges landsbyen Tamusua, hvor du bydes velkommen med en traditionel yaqona-ceremoni. Herefter er der tid til at hilse på de lokale og kigge dig om i landsbyen, inden et ganske særligt aftensmåltid venter dig. Landsbyens kvinder har været i køkkenet en god del af eftermiddagen, og denne aften kan du se frem til et ægte traditionelt festmåltid, præcis som landsbyboerne selv laver det ved særlige lejligheder. Middagen indtages også på traditionel vis; siddende på flettede måtter sammen med landsbyens beboere, mens snakken går om livet på en afsidesliggende tropeø som denne. Tilbage på skibet er det filmaften udendørs på soldækket. Så hvis du har lyst, er du velkommen til at finde en sol – eller liggestol – og nyde den klassiske film ”Blue Lagoon” omgivet af landskaber, der er mindst lige så flotte som dem i filmen.

Fiji øerne - Blå Lagune - Princess

Ankeret lettes fra morgenstunden, og kursen sættes mod Drawaqa Island. Så der er god tid til at slappe af over morgenmaden og nyde udsigten fra soldækket. Ved ankomsten til Drawaqa Island vil skibets marinebiolog fortælle om de lokale fisk og andre havdyr, samt om det arbejde man gør for at beskytte havet i dette område. Herefter er tid at finde maske og snorkel frem. I perioden fra maj til oktober kan du være heldig at opleve de store manta ray-rokker på guidede snorkleture i små grupper. Resten af året byder området også på fantastisk snorkling ved de rige koralrev, der udforskes med guidede snorkleture. Dykkerture er også mulige mod et ekstra gebyr.

Foretrækker du at blive oven vande, er du naturligvis velkommen til det. Det er muligt at besøge den lokale skole eller bestige klipperne langs kysten, hvorfra der er en flot udsigt over havet. Turen tilbage kan foregå med rappelling. Middagen serveres denne aften på soldækket, hvor der bliver tændt op i grillen under stjernerne. Baren er naturligvis åben, og skibets DJ sørger for passende toner. Har du ikke allerede lært den lokale Bula Bula-dans, er der alle muligheder for det nu.

Fiji øerne - den blå lagune-snorkelling

Når du vågner denne morgen, vugger skibet sandsynligvis allerede tilbage mod Denarau Marina, hvor eventyret startede for fem dage siden. Nyd den sidste morgenmad ombord, inden skibet ligger til kaj, og det er tid at tage afsked med besætningen og de øvrige passagerer.

Rejsen kan forlænges til 7 nætter ved at kombinere denne tur med et andet krydstogt på 3 nætter. Læs mere om det andet krydstogt her.

Fiji øerne - Blå Lagune - Princess

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Krydstogt jf. program
  • 4 nætter i kahyt på Hibiscus-dæk med privat badeværelse. Mulighed for opgradering
  • Fuldpension fra frokost dag 1 til morgenmad dag 5
  • Te, kaffe, vand og juice
  • Beskrevne udflugter, aktiviteter og oplevelser
  • Lån af snorkeludstyr
  • Transfer fra Denarau Marina til skibet
  • Kaptajnens cocktailparty

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel