4 dages krydstogt på Great Barrier Reef

Coral Expeditions tilbyder et dejligt krydstogt på Great Barrier Reef ombord på to 35 meter katamaranbåde med plads til kun 54 passagerer. Med kun 3-4 timers sejlads hver dag er der rigelig tid til snorkling og udforskning af de øer, hvor skibet ligger til.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der overnattes en nat på Bay Village Tropical Retreat and Apartments, der ligger centralt i Cairns og har alle moderne faciliteter, stor swimmingpool, restaurant med videre. Cairns er den sidste storby inden vildnisset på Cape Tribulation og Cape York. Cairns var indtil ca. 1980 blot en lille flække, der fungerede som forsyningshavn for minebyen Mount Isa inde i baglandet. I dag er turismen den vigtigste indtægtskilde, og byen sitrer af sol, sommer og feriestemning.

I dag begynder fire spændende dage med farvestrålende koralrev, dykke- og snorkelture og et afslappet liv om bord på et krydstogtskib. Bliv forkælet med helpension, nyd den venlige atmosfære og få spændende viden om denne unikke undersøiske verden fra bådens kompetente marinebiolog.

Katamaranen Coral Expeditions II, der anvendes på dette krydstogt, er lille nok til at navigere på Great Barrier Reef og dog stor nok til at tilbyde den luksus, man forventer på større skibe. Med plads til kun 44 passagerer tilbydes rummelige kahytter med eget bad og aircondition. Katamaranen har en hyggelig salon og restaurant, soldæk med boblebad samt egen glasbundsbåd og gratis snorkeludstyr. Der er også mulighed for dykning med instruktør.

Katamaranen lægger fra kaj kl. 11.00 og sejler ud mod det kolossale Great Barrier Reef, der slynger sig næsten 2000 km ned lang Australiens nordøst kyst. Der ankers op ved det yder rev, hvor Thetford og Sudbury Cay besøges. Her fodrer man fisk, snorkler og nyder det smukke syn af koralrevet. Hvis du har lyst, er der også mulighed for at prøve at dykke med instruktør ned i det turkise paradis. Der ankres op for natten et roligt sted og middagen nydes ombord på skibet.

Australien - Great Barrier Reef - Coral Princess - På revet

Cruiset fortsætter til den spektakulære Family Group of Islands. Her venter en forrygende flot sejltur gennem Hinchinbrook Channel, der flankeres af høje, grønklædte klipper. Næste stop er en af områdets mange smukke tropeøer, der byder på rige koralrev og hvide strande flankeret af regnskoven. I det varme sand serveres der frokost fra åben BBQ-grill, australiernes foretrukne tilberedning, mens I kan nyde lyden af bølgerne. Cruiset fortsætter senere til Palm Group of Islands hvor der ankres op.

Rejser til Australien - Great Barrier Reef - Coral Princess - Pelorus

Dagens første besøg er på Dunk Island. Dunk Island er kendt som Australiens smukkeste tropiske regnskovs ø. Fra skibet kan I komme i land og gå på opdagelse ad junglestier eller blot nyde dagen på de kridhvide sandstrande. Om eftermiddagens lægges der til ved Nathan Reef, hvor I kan snorkle eller dykke eller tage en tur med glasbundsbåden. Nyd soldækket ombord på skibet eller tag en tur i poolen inden endnu en overdådig middag venter.

I dag får I fast grund under fødderne, når skibet lægger til ved Fitzroy Island. Tag en gåtur i regnskoven på øen eller nyd det hvide sand på stranden. I kan gå direkte fra stranden ud på koralrevet, så også i dag er der rig mulighed for at opleve livet under havoverfladen. Efter frokost sejles der gennem Trinity Bay på vej tilbage mod Cairns, hvor skibet lægger til kaj først på eftermiddagen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Great Barrier Reef

Vi kender de skønneste steder i Great Barrier Reef og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 1 nat på Bay Village Tropical Retreat and Apartments, Cairns
  • 4 dage / 3 nætters krydstogt fra Cairns til Cairns i “cabin” inkl. fuld pension samt brug af div. udstyr

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel