Great Ocean Road med guide

Dette er ikke nogen almindelig tre-dagestur til Great Ocean Road med guide. Ikke blot bor og spiser I ualmindelig godt undervejs. I rejser i en lille gruppe, og programmet byder på en række spændende naturoplevelser, I sjældent finder på ture til Great Ocean Road. Kig efter vilde koalaer med en koalaforsker, søg efter kænguruer og emuer i det bløde aftenlys, udforsk tempererede regnskove, og hold udkig efter myrepindsvin og papegøjer i de åbne landskaber ved Port Campbell National Park. Den dygtige naturguide er ekspert i at finde og fortælle om de fascinerende dyr, I møder på jeres vej, så der er lagt op til en oplevelse langt udover det sædvanlige.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Tidligt om morgenen bliver I hentet på hotellet, og inden længe har I lagt Melbournes forstæder bag jer. Dagens første mål er You Yangs Park, hvis stenede, skovklædte landskaber er hjem for blandt andet kookaburras, kakaduer og vilde koalaer. Koalaerne kan være svære at finde i vild natur, men med hjælp fra en lokal koala-forsker er der gode chancer for at se de bedårende dyr i deres naturlige omgivelser. Guiden fortæller meget mere om koalaerne, og om det store arbejde der bliver gjort for at redde deres leveområder.

Efter en picnic-frokost går eftermiddagen med at kigge efter kænguruer og fugle i de nærliggende åbne græssletter og skove, hvor også emuer og papegøjer holder til. Jeres guide er ekspert i dyrelivet, hvilket ikke blot højner chancen for at se det rige dyreliv, I lærer også en masse om dyrene undervejs. Dagen slutter i den lille outback-by Little River, hvor I indlogeres på et hyggeligt og luksuriøst Bed & Breakfast. Middagen serveres på den lokale pub, hvilket i sig selv er en ægte australsk oplevelse.

I dag venter nogle af verdens mest spektakulære kyststrækninger, når I følger Great Ocean Road. Her slår mægtige bølger ind mod kysten og skaber en række forunderlige klippeformationer. Mest berømt er De 12 Apostle, men I har mange flere storslåede landskaber i vente langs disse kyster, der har drillet søfolk i århundreder. Også væk fra kysten venter store naturoplevelser. Sammen med naturguiden udforsker I de tempererede regnskove i Otway National Park, hvor enorme bregner og rislende vandløb fylder skovbunden. Fortsæt gennem Port Campbell National Parks åbne hedelandskaber, der er hjem for blandt andet myrepindsvin, små kænguruer, firben og et væld af farvestrålende fugle.

Igen i aften overnattes på et luksuriøst Bed & Breakfast. Denne gang i Port Campbell.

Nyd det sidste vue ud over kysten, der ligger badet i det dramatiske morgenlys, inden kursen sættes tilbage mod Melbourne. Ruten tager jer henover de vidtstrakte græssletter kaldet The Western Plains. Dette område blev skabt af vulkansk aktivitet fra ikke mindre end 7000 vulkaner. I dag er vulkanerne ikke længere aktive, men græs pibler frem af den rige vulkanske jord og skaber fantastiske savanneagtige græsgange. Især får har gode kår, og The Western Plains er blandt de vigtigste ulddistrikter i verden. På vejen stoppes ved en udslukt vulkan, hvor I fra toppen kan se flere af de hundredvis af vulkankratere, der ligger spredt rundt på sletterne. Senere passerer I Lake Corangamite. Søen er den største permanente sø i Australien, og fuglelivet langs bredden er ofte særdeles rigt. Sidst på eftermiddagen dukker Melbourne op forude, hvor turen slutter ved jeres hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Ekspert guide hele vejen
  • Al transport
  • 2 overnatninger på B&B inkl. morgenmad
  • 3 x frokost
  • 2 x middag
  • Entré til nationalparker

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel