Forkælelse på Lizard Island

Nyd afslapning, eventyr og forkælelse på Lizard Island, som er juvelen på Great Barrier Reef. Det er den nordligste af øerne, og indbegrebet af den ultimative luksus – stedet for dem som har været alle andre steder!

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Cairns går turen med fly til Lizard Island.

Australien er velsignet med et utal af fantastiske tropeøer, hvor palmerne vajer let i brisen, og koralrevene ligger næsten helt inde på stranden. Det er umuligt at vælge, hvilken ø der er en den smukkeste, men Lizard Island er en oplagt kandidat til titlen. Øen ligger direkte ved Great Barrier Reef så langt nord for Cairns, at kun de færreste turister finder vej til denne lille perle – og godt for det! For med hele 24 fantastiske strande og kun 40 luksuriøse suiter på øens eneste resort er her alle muligheder for en eksklusiv strandferie på absolut første klasse.

Dagene er jeres til at nyde Lizard Island. Tropeøen er perfekt til både eventyr og afslapning. Snorkling ved de fiskerige koralrev omkring øen er i verdensklasse, og dykningen i området er intet mindre end sensationel. Det berømte Cod Hole ligger blot 50 minutter fra øen og er nærmest legendarisk i dykkerkredse.

Øens tropiske natur lader sig let udforske på gåture, og fiskeriet på det nærliggende Ribbon Reef er ligeledes superb. Men I er naturligvis også velkommen til blot at finde en solrig plet i det hvide pulversand og nyde tropesolens varme stråler.

Når dagen går på hæld, dækkes der op i resortets restaurant. Friskfangede fisk og skaldyr er naturligvis på menuen, men de dygtige kokke mestrer både det australske, det asiatiske og det europæiske køkken til fulde. Middagen kan endda serveres under private forhold på stranden til lyden af bølgernes sagte skvulpen.

Rejse til Australien - Lizard Island

Efter morgenmad og udtjekning flyver I retur til Cairns.

Udvalgte hoteller på rejsen

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Great Barrier Reef

Vi kender de skønneste steder i Great Barrier Reef og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Fly fra Cairns til Lizard Island t/r
  • 3 nætter på Lizard Island i Beachfront Suite inklusiv:
  • Gourmet måltider
  • Australske vine og champagne i Osprey’s Restaurant and Bar (tillæg for Cellar Master vine mm.)
  • Luksus picnic kurv
  • Diverse aktiviteter

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel