Børnevenlig tur til Sydney

Tag på en børnevenlig tur til Sydney. Denne tur er perfekt til en børnefamilie – og alle der drømmer om nærkontakt med det australske dyreliv. Se kænguruer og koalaer i det fri – og nyd Sydney; verdens smukkest beliggende storby.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Sydney tjekker I ind på Oaks Goldsborough Apartments, der er godt beliggende i centrum med kun 5 min. gang til Darling Harbour og Sydneys bedste indkøbsområde. I bor de næste seks nætter i en toværelses lejlighed.I har jeres eget fuldt udstyrede køkken og vaskemaskine.

Oplev Sydney på en anderledes måde på en cykeltur med Bonza Bike. På denne halvdags cykeltur kommer I forbi alle de største seværdigheder i Sydney, mens I får vind i håret og rørt kroppen. Den perfekte kur mod jetlag! Turen er ikke fysisk krævende og er en oplevelse for både børn og voksne. Bemærk i øvrigt, at det i Australien er lovpligtig at køre med cykelhjelm, som naturligvis udleveres ved turens start. Resten af dagen er til egen rådighed. Besøg evt. Sydney Centre Point Tower og se det hele lidt fra oven.

Aktiv ferie - Australien - Sydney - På cykeltur med Bonza Bike

En Australien-rejse er ikke fuldendt, før I ser en kænguru i den vilde natur. Det kommer I til i dag!

Med den fantastiske natur, der omgiver Sydney, behøver I ikke bevæge jer langt væk fra byen for at opleve Australiens unikke bushlandskab og det tilhørende dyreliv. Men I skal vide, hvad I leder efter! På denne heldagstur fra Sydney er I derfor i følgeskab med de bedste guider. Grupperne er små, og I kører i en god firehjulstrækker.

Der er afgang fra Sydney ved middagstid og turen går til bushlandskabet sydvest for Sydney. Sammen med jeres guide, vil I gå på udkig efter kænguruer, koalaer og farverige papegøjer. Her er også gode chancer for at se de meget sky næbdyr. Naturen er smuk, og dagen igennem vil der være indlagt gåture, så I virkelig kommer tæt på naturen. Efter en ægte australsk aftensmad på en lokal pub, og når solen er gået ned, kommer de nat-aktive dyr frem. Det er nu, I skal holde udkig efter vombatter og opossummer. Udstyret med lommelygte bevæger I jer gennem naturen og holder udkig efter de mange øjne, der lyser i natten. Så snart lyset fanger et par øjne, dækkes lygten af en rødt filter, der ikke skader dyrenes følsomme øjne – men der er stadig nok lys, til I kan se dyrene i deres naturlige natlige element. Herefter går turen tilbage til Sydney, hvor I ankommer ca. kl. 22.00.

Dagen er til egen rådighed. I har nok lyst til at sove lidt længe i dag oven på en oplevelsesrig tur i går. Besøg evt. Sydney Wildlife World og Sydney Aquarium, der begge giver et godt indblik i det spændende australske dyreliv.

Ved aftenstid begynder en oplevelse ud over det sædvanlige. I skal overnatte i Taronga Zoologiske Have! Vi har valgt, at I ikke tjekker ud fra hotellet denne nat, selvom I sover i Zoo. Når vi selv rejser med vores børn, er det vores erfaring, at det er en sand luksus at slippe for at pakke alt sammen – og pakke alt ud igen efter blot en nat væk.

Taronga Zoo ligger kun et kvarters sejlads fra Circular Quay. Når zoo lukker, og alle andre gæster er gået hjem, mødes I med jeres vært for aftenen. Efter indlogering i jeres telt, som ligger med smuk udsigt ud over Sydney Harbour venter en dejlig middag inden aftenens “night zoo safari”. Efterhånden som solen går ned, og temperaturen falder, vågner løverne, girafferne og elefanterne. I får en guidet rundvisning og rig mulighed for at se alle dyrene uden at kæmpe med andre om pladserne. Aftenen slutter før midnat – I skal nemlig tidligt op i morgen. Fra sengen i teltet kan I høre dyrene omkring jer. Måske er der en løve, der brøler eller en abe, der synger. Alle telte har elektricitet og en dobbeltseng samt mulighed for to ekstra senge. Sengene er fuldt opredte med lagner, dyner og puder. Der er fælles bad og toilet.

Australien - Sydney - Giraffer i Taronga Zoo

I vågner til lyden af elefanter, der trompeterer og fugle, der byder dagen velkommen med sang. Allerede kl. 06.30 er der morgenmad, så I er klar, når næste rundvisning starter. I dag skal I med bag scenen i zoologisk have. Det varierer fra dag til dag, hvad rundvisningen består af. Nogle dage skal girafferne fordres, og andre dage skal der gøres rent hos pingvinerne. Efter morgenklargøring åbner zoo igen for alle andre gæster. I kan naturligvis tilbringe lige så lang tid i haven, som I vil. Resten er dagen er til fri rådighed. I kan f.eks. tage bussen videre til Manly og besøge Manly Ocean World, inden I tager med færgen hjem. Eller I kan tage færgen direkte tilbage til Circular Quay og spise en sandwich i Botanisk Have.

Dagen er til rådighed i Sydney. Strandene ved Sydney indbød allerede for 100 år siden til at trække i badedragten og nyde vandet, selv om man dengang risikerede at blive arresteret for uanstændig påklædning. I dag løfter ingen et øjenbryn, selv om badetøjet er krympet. Bondi- og Coogee-strandene er livlige med caféer og små butikker. Palm Beach, Curl Curl og Manly appellerer til børnefamilier og ture med madkurve.

Australien - Sydney - Bondi Beach

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydney

Vi kender de skønneste steder i Sydney og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 6 nætter på Oaks Goldsborough Apartments, Sydney,  i 2 værelses lejlighed
  • Wildlife-tur fra Sydney inkl. frokost
  • 1 overnatning i Taronga Zoo i Sydney inkl. middag og morgenmad samt guidede rundvisninger
  • Guidet cykeltur med Bonza Bike

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel