Australsk safari på Bamurru Plains

Tag på australsk safari på Bamurru Plains på en fantastisk lodge i Kakadu National Park.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Denne morgen er der afgang med fly fra Darwin til Bamurru Plains, der ligger spektakulært på kanten af Mary Rivers oversvømmede sletter nær kysten og Kakadu National Park. Fugle i enorme flokke trækker hen over himlen, sultne krokodiller ligger dovent og soler sig langs bredden og wallaby’er græsser på de frodige grønne enge i de kølige morgentimer.

Bamurru ligner ingen andre hoteller. Med kun ni dejlige suiter placeret midt i den vilde australske natur langt væk fra andre turister garanterer Bamurru Plains eksklusive naturoplevelser i verdensklasse. Udsigten fra resortet er unægtelig enestående og hotellet er et meget vellykket eksempel på den “Wild Bush Luxury”-bølge, der de seneste år har gået sin sejrsgang i Australien. Ideen bag “Wild Bush Luxury” er, at naturen hele tiden er tæt på. I skal kunne høre, føle og dufte naturen, ligegyldigt hvor I er. Og det kan I på Bamurru Plains. I kan sidde på de åbne fællesarealer og se vandbøflerne græsse langs vandet. Jeres  hytte er udstyret med myggenet frem for vinduer, så I kan vågne op til lyden af fuglekvidder, og alle måltider serveres med følelsen af at sidde midt i naturen. Desuden er resortet ekstremt miljøbevidst, hvilket er jeres garanti for, at besøget her skader den storslåede natur mindst muligt.
Der er et tydeligt safari-præg over Bamurru Plains. Men safari-følelsen er tilsat et tydeligt australsk outback-præg. At lodgen er luksuriøs kan ikke benægtes. Sengene er fantastiske med deres sprøde, nystrøgne lagner, badeværelset har gode brusere, køkkenet er blevet hyldet i alverdens gourmetmagasiner, og servicen er personlig, imødekommende og intim. Her er fokus på nedtonet og elegant luksus frem for den opulente og ekstravagante stil, man finder på andre luksusresorts. Her er ingen guldvandhaner, satellit-tv eller marmorgulve, men en udpræget brug af træ og andre naturlige materialer, der giver lodgen et økologisk og indbydende udtryk. På Bamurru Plains er der slet og ret tale om safari på australsk.

Australien - Bamurru Plains

Dagen er til fri rådighed. Aktiviteterne er naturligvis også fokuseret omkring de smukke omgivelser. Sejl på de oversvømmede flodsletter og nyd synet af tusindvis af fugle. Følg med en lokalkendt guide på jagt efter krokodiller, vandbøfler og andre af områdets vilde dyr. Fisk efter de lækre barramundier og andre eksotiske fisk i både floderne og havet. Besøg de berømte hulemalerier i den nærliggende Kakadu National Park eller oplev livet på en af områdets kvægfarme. Mulighederne er uendelige, og I kan krydre naturoplevelserne med dejlig afslapning på den store åbne terrasse over et glas kølig hvidvin. Eller hop i poolen og vask rejsestøvet af, inden I sætter jer til bords og nyder endnu en fantastisk gourmetmiddag.

Retur til Darwin med fly og en overnatning i Darwin inden din videre rejse.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Darwin, Kakadu og Litchfield

Vi kender de skønneste steder i Darwin, Kakadu og Litchfield og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Fly Darwin – Bamurru Plains t/r
  • 2 nætter på Bamurru inkl. fuld pension og alle drikkevarer
  • Guidede ture fra Bamurru med 4WD, båd mm.
  • 1 nat på førsteklasses hotel i Darwin

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel