4 dages krydstogt ved Fiji

På dette fantastiske 4-dages krydstogt ved Fiji sejler du fra ø til ø i Stillehavet, alt imens du nyder det azurblå hav, de hvide sandstrande og de svajende palmer. Du oplever alt det, der gør Fiji-øerne og Stillehavet så unikt, og der er god tid undervejs til at nyde de vidunderlige strande, udforske den lokale kultur på afsidesliggende øer samt snorkle ved farvestrålende koralrev. Med held oplever du måske de elegante og ufarlige revhajer, der glider gennem det klare, varme vand.

Krydstogtet foregår om bord på den moderne katamaran Fiji Princess med plads til blot 68 passagerer. Den lille størrelse giver en mere intim og personlig stemning, og gør det muligt at besøge strande og bugte, som store krydstogtskibe ikke kan lægge til ved. Kahytterne er komfortable med gode faciliteter, privat badeværelse og havudsigt gennem de store vinduer. En del af rejsens pris går til lokale projekter, der har til formål at højne levestandarden i de afsidesliggende landsbyer.

Oplagt som forlængelse til en rundrejse i Australien eller New Zealand.

Tilbud: For at opnå rabatten skal du bestille senest 6 måneder før afgang. 

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Du starter dit eventyr i Denarau Marina nær Nadi, når du går om bord på Fiji Princess. Mens du suser henover det lyseblå hav mod Modriki Island, byder besætningen velkommen, og efter indlogering i din komfortable kahyt er det tid til at møde de øvrige passagerer over en kop eftermiddagste.

Filmen ”Cast Away” med Tom Hanks er optaget på Modriki Island, og her har du mulighed for at opleve kulisserne fra filmen og nyde de fantastiske omgivelser med lyseblåt hav og hvide sandstrande. Tidligt på aftenen bliver der serveret cocktails og kanapeer på soldækket, alt imens du nyder udsigten over havet og den begyndende solnedgang. Aftenen byder på Kaptajnens velkomstmiddag, som består af en a la carte menu, der bliver serveret i skibets spisesalon. Efterfølgende vil den talentfulde besætning underholde med guitarspil, dans og sang.

Fiji øerne - Modriki

Vågn op til duften af friskmalet kaffe, og nyd den sidste snorkeltur eller gåtur langs stranden, inden ankeret lettes og skibet sejler videre mod Soso Bay. På vejen mod gøres der stop ved et helt specielt område, hvor der er mulighed for at svømme med revhajer. Revhajerne er ganske ufarlige for mennesker, men det er fantastisk at se dem glide, lydløst gennem vandet. De, der foretrækker at blive oven vande, kan nyde synet af hajerne gennem skibets medbragte båd med glasbund.

Tilbage på Fiji Princess bliver der serveret en velsmagende frokost, inden turen går videre til høvdingebyen på Soso, hvor du får et spændende indblik i det lokale landsbyliv og hverdagen på den lille Fiji-ø. Der vil også være mulighed for at komme på fisketur i området. Sammen med en lokal fisker, der kender alle de gode fiskesteder, kan prøve lykken og måske fange revets allerstørste fisk (ikke inkluderet).

Tilbage på Fiji Princess byder aftenen på cocktail hour på soldækket efterfulgt af traditionel Indisk thali-middag, alt imens du nyder aftenens underholdning i form af ægte Bollywood-dans efterfulgt af de bedste Bollywood-film.

Fiji øerne - den blå lagune-snorkelling

Start dagen med en kop frisk kaffe og en svømmetur i havet, inden skibet fortsætter ud over havet og kaster anker ved Naukacuvu Island. På vejen er der mulighed for at gå i kirke i en lille landsby. Det er en helt speciel oplevelse af sidde i den lille kirke sammen med de lokal kirkegængere, hvis sang og bønner skaber en helt unik atmosfære.

Tilbage på skibet vil der blive serveret en vaskeægte Roast Lunch, alt imens du begiver dig videre mod den næste del af paradiset. Vel fremme på Naukacuvu Island har du mulighed for at komme på madkursus, hvor du lærer, hvordan man tilbereder en traditionel Fiji-ret og får et indblik i det lokale køkken. Du kan bruge eftermiddagen på en snorkeltur i havet eller bare nyde de fantastiske omgivelser med tropiske skove, som når helt ned til de hvide sandstrande og det azurblå hav – et vaskeægte paradis.

Aftenen byder igen på cocktails og kanapeer på soldækket efterfulgt af en lækker buffet med lokale specialiteter samt et udvalg af europæiske retter. Aftenens underholdning er bingo i ægte Fiji-stil, med masser af grin og gode præmier.

Fiji øerne - Blå Lagune - Princess

Du kan starte morgenen ud med en fisketur sammen med besætningen eller nyde en morgendukkert, inden der bliver serveret den helt store morgenmad ombord. Frisk frugt, yoghurt, diverse morgenmadsprodukter, friskpresset juice, the og kaffe, er perfekt brændstof til din dag. Der vil både være tid til at nyde den sidste badetur, snorkle og tage en sejltur i kajakken, inden du forlader Naukacuvu Island og begiver dig tilbage mod Denarau efter 4 dage med fantastiske oplevelser i Fiji.

Har du lyst til mere tid i paradis? Se vores 5-dages krydstogt med samme skib. Eller kombiner de to til det ultimative krydstogt ved Fiji. Læs mere her.

Fiji øerne - Blå Lagune - Princess

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Oceanien

Vi kender de skønneste steder i Oceanien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Krydstogt jf. program
  • 3 nætter i kahyt på Hibiscus-dæk med privat badeværelse. Mulighed for opgradering
  • Fuldpension fra middag dag 1 til morgenmad dag 4
  • Te, kaffe, vand og juice
  • Beskrevne udflugter, aktiviteter og oplevelser
  • Lån af snorkeludstyr
  • Kaptajnens cocktailparty

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel